Catering i Holbæk

Til enhver fest hører et dejligt måltid, som behager dine gæster. Maden bliver ofte et samlingspunkt for gæsterne, og over middagen kan I udveksle ord og nyde hinandens selskab. Her hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere mad ud af huset på Sjælland, og vi leverer også diner transportable til dit arrangement i Holbæk. Uanset om du skal fejre din fødselsdag eller fejre kærligheden med et brag af en bryllupsfest, tilbyder vi catering. Vi garanterer, at vores retter er fyldt med smag og har en høj kvalitet.

Vi er eksperter indenfor catering

Her hos Gaudium er vi eksperter i at sammensætte buffeter, som du kan bestille. Vi ved, hvor svært det kan være at få løst alle opgaver til punkt og prikke, når en fest skal planlægges. Derfor er det oplagt at lade os sørge for madlavningen, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Vi har erfaring med at levere catering og diner transportable til alle typer fester – store som små – og du kan naturligvis få leveret en buffet til Holbæk.

Her på vores hjemmeside kan du se, hvilke buffeter vi tilbyder. Alle buffeter er lavet af vores dygtige kokke, som med deres ekstraordinære kokkeevner har sammensat retter, der spiller godt sammen. Det er din garanti for, at dine gæster går glade hjem fra festen og er blevet en smagsoplevelse rigere. Er du i tvivl om, hvilken buffet der vil egne sig godt til dit arrangement? Så kan du kontakte os, og vi hjælper dig med at vælge den rette menu.

Mad ud af huset med inspiration fra det nordiske køkken

Vi tilbyder et udvalg af buffeter som mad ud af huset i Holbæk. Fælles for dem alle er, at råvarerne er i højeste kvalitet. Vi mener nemlig, at kun de bedste råvarer er gode nok til dit selskab. Samtidig er kvalitetsråvarer en forudsætning for at kunne skabe smagsfulde retter til jeres selskabsmenu eller hvis i ønsker catering til nytår.

Inspirationen til vores buffeter henter vi i det nordiske køkken. Norden har noget særligt at byde på, når det gælder råvarer og madens visuelle udtryk. Passionen for det nordiske køkken og kvalitetsråvarer er den røde tråd i den enkelte buffet og på tværs af vores cateringløsninger. Det er din sikkerhed for, at uanset hvad du vælger, får du mad i topklasse. Ved at vælge en af vores buffeter serverer du en menu, der vil tilfredsstille gæsternes smagsløg, og som er en fryd for øjet.

Levering af catering til Holbæk

Mad ud af huset skal være en nem og fleksibel løsning, så du kan bruge tiden på dine gæster. Samtidig er det vigtigt, at der ikke gås på kompromis med kvalitet og smag. Derfor er det oplagt at vælge en af vores buffeter. Vi leverer alle typer buffeter til Holbæk, men du kan også vælge at hente menuen hos os. For at bevare den gode smag og kvalitet pakker vi retterne i kølebokse. Inden servering skal du blot følge vejledningen og varme maden. Mod et tillæg kan vi også levere maden varm til den ønskede adresse i Holbæk. Det er en ideel mulighed, hvis serveringen skal foregå hurtigt.

Gaudium