Catering i Holbæk

Til enhver fest hører et dejligt måltid, som behager dine gæster. Maden bliver ofte et samlingspunkt for gæsterne, og over middagen kan I udveksle ord og nyde hinandens selskab. Her hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere mad ud af huset på Sjælland, og vi leverer også diner transportable til dit arrangement i Holbæk. Uanset om du skal fejre din fødselsdag eller fejre kærligheden med et brag af en bryllupsfest, tilbyder vi catering. Vi garanterer, at vores retter er fyldt med smag og har en høj kvalitet.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Vi er eksperter indenfor catering

Her hos Gaudium er vi eksperter i at sammensætte buffeter, som du kan bestille. Vi ved, hvor svært det kan være at få løst alle opgaver til punkt og prikke, når en fest skal planlægges. Derfor er det oplagt at lade os sørge for madlavningen, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Vi har erfaring med at levere catering og diner transportable til alle typer fester – store som små – og du kan naturligvis få leveret en buffet til Holbæk.

Her på vores hjemmeside kan du se, hvilke buffeter vi tilbyder. Alle buffeter er lavet af vores dygtige kokke, som med deres ekstraordinære kokkeevner har sammensat retter, der spiller godt sammen. Det er din garanti for, at dine gæster går glade hjem fra festen og er blevet en smagsoplevelse rigere. Er du i tvivl om, hvilken buffet der vil egne sig godt til dit arrangement? Så kan du kontakte os, og vi hjælper dig med at vælge den rette menu.

Mad ud af huset med inspiration fra det nordiske køkken

Vi tilbyder et udvalg af buffeter som mad ud af huset i Holbæk. Fælles for dem alle er, at råvarerne er i højeste kvalitet. Vi mener nemlig, at kun de bedste råvarer er gode nok til dit selskab. Samtidig er kvalitetsråvarer en forudsætning for at kunne skabe smagsfulde retter til jeres selskabsmenu eller hvis i ønsker catering til nytår.

Inspirationen til vores buffeter henter vi i det nordiske køkken. Norden har noget særligt at byde på, når det gælder råvarer og madens visuelle udtryk. Passionen for det nordiske køkken og kvalitetsråvarer er den røde tråd i den enkelte buffet og på tværs af vores cateringløsninger. Det er din sikkerhed for, at uanset hvad du vælger, får du mad i topklasse. Ved at vælge en af vores buffeter serverer du en menu, der vil tilfredsstille gæsternes smagsløg, og som er en fryd for øjet.

Levering af catering til Holbæk

Mad ud af huset skal være en nem og fleksibel løsning, så du kan bruge tiden på dine gæster. Samtidig er det vigtigt, at der ikke gås på kompromis med kvalitet og smag. Derfor er det oplagt at vælge en af vores buffeter. Vi leverer alle typer buffeter til Holbæk, men du kan også vælge at hente menuen hos os. For at bevare den gode smag og kvalitet pakker vi retterne i kølebokse. Inden servering skal du blot følge vejledningen og varme maden. Mod et tillæg kan vi også levere maden varm til den ønskede adresse i Holbæk. Det er en ideel mulighed, hvis serveringen skal foregå hurtigt.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).