Mad ud af huset i Korsør

Catering i Korsør? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nordisk gourmet mad ud af huset og sætter altid dine ønsker forrest, når vi prioriterer friske råvarer og smagsoplevelser, der tager dig og dine gæster på den ene smagsrejse efter den anden med hver eneste bid. Vores buffeter er nøje sammensatte menuer, hvor målet er at tilfredsstille enhver gane, og vi kører dem lige til dine dør i Korsør, hvis du ønsker det.

Traditionsrig nordisk catering

Kerneværdierne i al mad vi tilbereder, bunder i gamle, nordiske traditioner og nutidens gode råvarer. Kvaliteten og den delikate smag er altid topprioritet, men det er også din og dine gæsters oplevelse som helhed, der inspirerer os til at levere udsøgte retter ud af huset, der får tænderne til at løbe i vand og gør enhver fest til noget ekstra særligt.

Det er den dedikation, der gør det muligt for os at garantere dig og dine gæster en delikat smagsoplevelse i alle vores buffeter ud af huset. Målet er ikke bare mad, der smager godt, men en aften, hvor maden er med til at løfte hele festen til et nyt niveau.

Mad ud af huset i Korsør – kun et par klik

Og så er det ovenikøbet nemt. Du udvælger og bestiller en buffet med kun nogle få klik (så få som tre, hvis det skal være), og så har du mad ud af huset i Korsør. Det er derfor ikke kun vores fokus på kvalitet og unikke smagsoplevelser, der gør, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot og kan ærligt kalde os selv et af de førende diner transportable cateringfirmaer i Danmark; det er også vores store udvalg af menuer og vores nemme og bekvemme bestillingsmuligheder på hjemmesiden. Fordi det behøver ikke være besværligt at sørge for god mad til en god fest.

Kontakt os

Gaudium.dk
Industrigrenen 15
2635 Ishøj
Tlf: +45 30 70 52 02
E-mail: [email protected]
CVR: 36889853

Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 9.00 – 18.00
Leveres i 2-timers intervaller


Varm Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 11.00 - 18.00
Leveres i 30 min. interval.
Min. 35 kuv.

Afhentning - Ishøj

Industrigrenen 15, 2635 Ishøj Hverdage kl. 10.00 – 16.00
Lørdage kl. 10.00 – 14.00
Søn- og helligdage kl. 10.00 – 12.00

Afhentning - Rødovre

Roskildevej 284, 2610 Rødovre Lørdage kl. 10.00 – 14.00

Menu