Mad ud af huset i Slagelse

Gaudium er et diner transportable cateringfirma, der kokkerer nordisk gourmetmad ud af huset til byer over hele Sjælland, heriblandt også i stor grad Slagelse. Vi håndterer catering til alle slags arrangementer, hvor vi sætter smagsoplevelsen højest på dagsordenen, så du og dine gæster kan fokusere på det mest vigtige: at have en god og festlig aften.

Vi garanterer høj kvalitet og et smagseventyr i hver bid, og så arbejder vi også hårdt for at gøre det så nemt som muligt for dig med flere forskellige valgmuligheder for mad ud af huset til diverse fester og arrangementer. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for mad ud af huset i Slagelse.

Menuer

Gourmet 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Nyhed! Gourmet 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Stolt, traditionsrig mad ud af huset

Vores menuer, fra julefrokoster og nytårsmenuer til buffeter af enhver art, er omhyggeligt udarbejdede smagseventyr, du selv er med til at vælge og udpege. Og så bringer vi det direkte til din hoveddør, hvis det er det, du foretrækker. Alt, du selv skal gøre, er at varme maden, og så er den klar, lækker som vor mor lavede den og lige til at bide i.

Vores kokke drager stærke inspirationer fra det traditionelle danske køkken, hvor fokusset er friske råvarer og en bevidst tilgang til sammensætning, konsistens og smag fra første til sidste bid.

Men det betyder ikke, at vi begrænser os der. Det nordiske køkken har over de seneste år været gennem en rivende udvikling. Der bliver lagt mere vægt på de enkelte råvarer, deres forskellige karakter og måden de er dyrket, høstet og avlet på. Derfor har vi også en bred vifte af spændende retter og buffeter at tilbyde, der garanterer dig en oplevelse og en aften ud over det sædvanlige.

Nem catering i særklasse

Det kræver ikke mange tryk på musen (du kan klare på tre, hvis det er det, du er til), og så har du mad ud af huset i Slagelse, uanset størrelse af festen og antal gæster. Og ikke nok med det, så er du også garanteret mad og levering af et af landets førende cateringfirmaer.

Vores kunder har nemlig anbefalet os så meget og så ofte, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Det er vi ikke sky for at prale over. Fordi vores mål er lige netop at give dig og dine gæster en oplevelse ud over det normale. Derfor sætter vi ikke bare smagen i højsædet. Vi har også fokus på valget af råvarer, sammensætningen af menuerne, konsistensen, tilbehør, udvalg og, ikke mindst, nemme og effektive bestillingsmuligheder.

Gourmetmad der bringer folk sammen

Uden mad og drikke duer helten ikke, og enhver fest falder også hurtigt fra hinanden, hvis maden er kedelig og intetsigende. Men god mad bringer ikke bare folk sammen; den hjælper også gevaldigt på enhver stor familiesammenkomst, såsom bryllup, barnedåb eller nytårsfrokost, hvor forskellige sider af familien, der måske normalt ikke har så meget med hinanden at gøre, kan nemmere og hurtigere få noget at deles og snakke om. Med en fuld mave og en tilfreds gane får man også bedre tungen på gled.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).