Mad ud af huset i Slagelse

Gaudium er et diner transportable cateringfirma, der kokkerer nordisk gourmetmad ud af huset til byer over hele Sjælland, heriblandt også i stor grad Slagelse. Vi håndterer catering til alle slags arrangementer, hvor vi sætter smagsoplevelsen højest på dagsordenen, så du og dine gæster kan fokusere på det mest vigtige: at have en god og festlig aften.

Vi garanterer høj kvalitet og et smagseventyr i hver bid, og så arbejder vi også hårdt for at gøre det så nemt som muligt for dig med flere forskellige valgmuligheder for mad ud af huset til diverse fester og arrangementer. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for mad ud af huset i Slagelse.

Stolt, traditionsrig mad ud af huset

Vores menuer, fra julefrokoster og nytårsmenuer til buffeter af enhver art, er omhyggeligt udarbejdede smagseventyr, du selv er med til at vælge og udpege. Og så bringer vi det direkte til din hoveddør, hvis det er det, du foretrækker. Alt, du selv skal gøre, er at varme maden, og så er den klar, lækker som vor mor lavede den og lige til at bide i.

Vores kokke drager stærke inspirationer fra det traditionelle danske køkken, hvor fokusset er friske råvarer og en bevidst tilgang til sammensætning, konsistens og smag fra første til sidste bid.

Men det betyder ikke, at vi begrænser os der. Det nordiske køkken har over de seneste år været gennem en rivende udvikling. Der bliver lagt mere vægt på de enkelte råvarer, deres forskellige karakter og måden de er dyrket, høstet og avlet på. Derfor har vi også en bred vifte af spændende retter og buffeter at tilbyde, der garanterer dig en oplevelse og en aften ud over det sædvanlige.

Nem catering i særklasse

Det kræver ikke mange tryk på musen (du kan klare på tre, hvis det er det, du er til), og så har du mad ud af huset i Slagelse, uanset størrelse af festen og antal gæster. Og ikke nok med det, så er du også garanteret mad og levering af et af landets førende cateringfirmaer.

Vores kunder har nemlig anbefalet os så meget og så ofte, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Det er vi ikke sky for at prale over. Fordi vores mål er lige netop at give dig og dine gæster en oplevelse ud over det normale. Derfor sætter vi ikke bare smagen i højsædet. Vi har også fokus på valget af råvarer, sammensætningen af menuerne, konsistensen, tilbehør, udvalg og, ikke mindst, nemme og effektive bestillingsmuligheder.

Gourmetmad der bringer folk sammen

Uden mad og drikke duer helten ikke, og enhver fest falder også hurtigt fra hinanden, hvis maden er kedelig og intetsigende. Men god mad bringer ikke bare folk sammen; den hjælper også gevaldigt på enhver stor familiesammenkomst, såsom bryllupbarnedåb eller nytårsfrokost, hvor forskellige sider af familien, der måske normalt ikke har så meget med hinanden at gøre, kan nemmere og hurtigere få noget at deles og snakke om. Med en fuld mave og en tilfreds gane får man også bedre tungen på gled.

Gaudium