Catering Nordsjælland

I skal holde den ultimative fest, hvor alle de bedste venner og bekendte er inviteret. I har den perfekte lokation med udsigt over Øresund, men I har ingen anelse om, hvad I skal servere. Dertil kommer, at ingen har lyst til at stå i køkkenet, når man i stedet kan hygge sig og rigtig få talt med vennerne. Ingen grund til bekymring – ved at bestille mad fra Gaudium skal I ikke røre en finger!

Vores dinner transportable består af flere forskellige menuer, hvor I blandt andet kan sætte tænderne i dampet perlebyg i symfoni med syltede rødløg og bagt fennikel, svinemørbrad med timian lige fra haven af og en karamel-chokoladekage. Hvis ikke nogle af menuerne falder i jeres smag, kan vi sammen udarbejde den ideelle anretning.

Praktisk

I kan bestille den fantastiske mad, der passer bedst til jeres selskab, direkte fra vores bestillingsside. I de finder de velsmagende menuer og priserne dertil her.

Maden vil primært være afkølet ved afhentning eller udbringning. Men ingen grund til bekymring – I får en præcis vejledning til opvarmning af maden med fra os. Normalt tager det kun 45 min. at opvarme og færdiganrette maden – afhængig af hvilken menu der er bestilt. I kan få maden leveret varm, hvilket kræver et minimum af 25 kuverter. Den varme levering koster yderligere 700kr. Maden kan derefter levers på hele Sjælland og kommer ca. 20 min inden spisetid.