Catering til bryllup

Brylluppet kaldes også livets fest. Dette er dagen, man har tænkt og glædet sig til, og som mange har et præcist billede af – et helt specielt sted, hvor omgivelserne bidrager til den eufori og glæde, der er tilstede dagen igennem. Kjolerne og habitterne er i det nyeste og stiveste puds og er ofte specielt udvalgt til denne dag. Lige sådan bør maden være det. Maden er det hovedelement i festen man samles om, og til bryllupper kræves perfektion. Det får I hos Gaudium. Vores ekspertise ligger i at lave mad til store selskaber, uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.

Catering bryllup

Det kan være svært at vælge de rette menuer til et bryllup, men hos Gaudium tager vi jer i hånden og guider jer, således at jeres valg af menuer er tilpasset hinanden, så de forskellige smagsnuancer fra ret til ret tilsammen giver en unik oplevelse, uanset om det er hovedretten eller natmaden, der skal vendes. Der er ingen smalle steder hos Gaudium. Vi er her for at give jer de bedste smagsoplevelser og til et bryllup catering kan vi anbefale at bestille en kok, som sørger for opvarmning af maden og udskæring af kødet og portionsanretning.
Vores menuer er meget velegnet til catering bryllup og vi har gennem årene leveret mad til mange nygifte på deres store dag. Vi går meget op i altid at levere vores bedste, hvilket også kommer til udtryk gennem vores 1. plads på Trustpilot. I kan få inspiration til en overdådig bryllupsbuffet på vores bestillingsside. Her finder I de lækre menuer.

Levering

Maden vil hovedsageligt være afkølet ved afhentning eller udbringning. Der er dog ingen grund til bekymring – med maden får I en vejledning til opvarmning af maden. Dette tager omkring 45 minutter, alt efter hvilken menu der er tale om. I kan få maden leveret varm, men dette kræver minimum 25 kuverter og en prisstigning på 700kr. Maden kan med dette tilbud leveres på hele Sjælland og kommer ca. 20 min inden spisetid!

Bestil bryllup catering HER