Gaudium er et catering firma

Copenhagen catering

Gaudium er et catering firma, der udelukkende laver nordisk inspireret mad til alle slags arrangementer – store som små. Hos Gaudium går vi ikke på kompromis med kvalitet uanset kvantitet. Sammenlignet med mange andre cateringfirmaer skiller vi os primært ud ved at bruge de råvarer, der er lige uden for vores dør, og som har deres oprindelse i den nordiske natur. Vi lægger stor vægt på hver enkelt råvare og er af den overbevisning, at den ultimative madoplevelse kræver ekstraordinær behandling og respekt for råvaren, således man får det bedste frem i disse.

Uanede muligheder

Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan levere hos Gaudium. Vores menukort er baseret på årstidens ingredienser. På den måde sikres det, at det kun er de mest friske ingredienser der bliver brugt i vores køkken. Vi leverer alt fra kolde middagsborde til varme 4-retters menuer, som enten kan være udvalgt af vores kokke eller skræddersyet til jer. Vores store viden omkring hver råvares kunnen og smag gør, at vi er i stand til at sætte unikke smagsoplevelser sammen.

Levering

I kan bestille lige den ordning i finder mest attraktiv på vores bestillingsside. Her finder I de lækre menuer.

Maden vil være kold både ved afhentning og levering, men fat mod, der følger en grundig vejledning med. Maden er nem at opvarme – det tager kun omkring 45. minutter (afhængigt af menu). Vi leverer maden varm, såfremt det ønskes, men dette kræver minimum 25 kuverter og prisen stiger med 700kr – men så er leveringen fri på hele Sjælland!

Menuer

Gaudium