Teamleder – køkken til Gaudium Catering

 

Teamleder køkken – Gaudium Catering

Hos Gaudium søger vi én med store fremtidsplaner til en nyoprettet stilling som teamleder i vores flotte køkken i Rødovre. Vi vægter stort, at du finder en positiv energi i at være en succes i dit job. Du finder din arbejdsglæde i at nå dine målsætninger, og at du når ugen er omme kan se tilbage på en uge, hvor vores kunder har fået sublime madoplevelser.

Vi mener at arbejde = læring og læring = tilfredshed. Den tilfredshed omsætter vi til vores succes. Vi er stolte af at vores kunders gode anmeldelser har belønnet os med en nr. 1 placering på Trustpilot i et kompetitivt marked med mange dygtige aktører. Vi har store ambitioner for udviklingen og fremtiden for Gaudium – og det er måske med dig på holdet!

Din centrale rolle

Som teamleder køkken har du ansvaret for de opgaver, som vedrører vores køkken og har ansvaret for 5-8 medarbejdere i løbet af en arbejdsdag. Du vil også selv aktivt være med til selve madlavningen. Du behøver ikke have baggrund fra et køkken, da de første 3 måneder er et grundigt og intenst oplæringsforløb, som vil klæde dig på til din rolle som teamleder. Du har stor erfaring med strukturerede arbejdsgange, og du ved præcis hvad det betyder både at have og tage ansvar. Det kan være, at du har arbejdet som mellemleder eller leder i en større organisation, hvor du er vant til klare retningslinjer inden for kvalitet og opgaver.

For den rigtige kandidat, vil der være store udviklingsmuligheder for fremtiden. Vi oplever en positiv vækst, og vores perspektiv for fremtiden er ambitiøst. Vi er Danmarks hurtigst voksende cateringvirksomhed, og du vil blive en del af en virksomhed, hvor du kan opleve stor læring.

Vi er en eventcateringvirksomhed, og vi leverer primært mad i weekenderne og på helligdage. Vi er en sæsonpræget virksomhed, hvorfor vi har rigtig travlt omkring jul/nytår samt i sommermånederne. For den rigtige kandidat vil weekendarbejde derfor ikke skulle være en hindring. Du vil have dine ugentlige fridage i hverdagene.

Stillingen som teamleder er en central rolle i virksomheden, og du vil blive ansat med fast løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår. Du refererer direkte til vores køkkenchef.

Opstart senest 3. februar 2020.

Om dig:

 • Du er handlekraftig og forstår hvordan du omsætter udfordringer til løsninger.
 • Du ved at ansvar, resultater og udvikling kræver tid
 • Ansvarlig for at opgaver i køkkenet udføres tilfredsstillende
 • Ansvarlig for kvalitetssikring af maden i samarbejde med vores køkkenchef
 • Overblik over arbejdsopgaver for medarbejdere i køkkenet
 • Du har en særlig positiv udstråling og formår at motiverer gennem positiv kommunikation og opfølgning.
 • Du kan snakke både dansk og engelsk.

 

Vi tilbyder:

 • En central rolle i vores vækstende og innovative virksomhed
 • Gode udviklingsmuligheder – både fagligt og personligt
 • En arbejdsplads der er velstruktureret, og hvor vi værdsætter flid
 • Et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og god energi
 • Gode ansættelsesforhold og en lønpakke efter kvalifikationer

Kontakt og information:

Kan du se dig selv være en del af vores team? Så send os en 1-side motiveret ansøgning og dit CV på mail til [email protected]

Vi ser frem til din ansøgning, hvor vi løbende afholder samtaler

– Gaudium Teamet