Julebuffet Catering

Juletiden er en af de mest traditionsrige og festlige højtider på året. Her samles venner og familie fra nær og fjern med det unikke formål at nyde hinandens selskab og ikke mindst venskab. Det er en tid, hvor man gerne vil forkæle ens kære – og her skal ikke spares på noget!

Især ikke på maden. Julemaden er samlingspunktet for denne højtid, så hvorfor ikke få det bedste af det bedste? Det får I hos Gaudium, der leverer julefrokost menu ud af huset.

Gaudiums julebuffet

Med julemenuen fra Gaudium får I mulighed for at Imponere jeres gæster med en overdådig julefrokost med udvalgte og unikke råvarer – helt uden at røre en finger. I får et måltid bestående af alle de berømte juleklassikere, samt dem i nye forklædninger, som med garanti får smagsløgene til at danse.

Vores julefrokost ud af huset består af flere forskellige menuer, hvor I blandt andet kan smage en langtidsmarineret svinesteg, en klassisk hjemmelavet ris a la mande og Gaudiums berømte karrysild, som er lavet på ægte gammeldags manér med modne sild i en symfoni med rødløg og karrycreme. Hos Gaudium er der ingen smalle steder – heller ikke i juletiden!

I skal ikke røre en finger!

I hvert fald kun til at bestille jeres julemenu med. På vores bestillingsside kan I vælge den julemenu, der passer jer bedst, og så sørger vi for resten. I finder vores fantastiske julefrokostmenuer her.

Julemenuen vil være kold både ved afhentning og levering, men fat mod, der følger en grundig vejledning med. Maden er nem at opvarme – det tager kun omkring 45. minutter (afhængigt af menu). Vi leverer maden varm, såfremt det ønskes, men dette kræver minimum 25 kuverter og prisen stiger med 700kr – men så er leveringen fri på hele Sjælland!

Alt vores mad leveres i flot og præsentabelt engangsemballage, så I slipper for at tilbagelevere returfade eller termokasser. Og vigtigst – opvasken!

Bestil vores Julebuffet ud af huset HER