Julefrokost ud af huset

Skal du stå for julefrokosten i år? En julefrokost kræver meget forberedelse, for at holde en perfekt julefrokost. Derfor vælger mange at bestille en julefrokost ud af huset, for at bekymringen om maden er væk.

Hos Gaudium tilbyder vi eksklusiv catering herunder en fantastisk julefrokost ud af huset. Vores julefrokost består af en eksklusiv julebuffet sammensat af fantastiske juleklassikere med et nordisk tvist.

Med Gaudiums julebuffet får du al den mad du skal bruge til din julefrokost og du slipper dermed for forberedelserne i forhold til mad og kan i stedet fokusere på at få en fantastisk julefrokost med din gæster, om det så er familie eller venner.

Vores julebuffet indeholder alle klassikerne, der hører til en god julefrokost: Karrysild, hønsesalat, andelår, kartoffel, julemarineret svinesteg, rødkål, friskbagt rugbrød, brun julesauce og selvfølgelig Ris a la mande med kirsebærsauce til at slutte af.

Ved at bestille Gaudiums Julebuffet til din julefrokost, får du derfor en perfekt anrettet buffet, der passer til enhver julefrokost.

Ligesom ved alle vores andre menuer er der i vores julebuffet stor fokus på at lave maden ud fra gode råvarer, som giver en unik kvalitet. Den gode kvalitet sammen med de fantastiske smagsnuancer, giver en gennemført julebuffet som er et hit hos alle gæster.

Få din julemad leveret lige til døren

Hos Gaudium tilbyder vi levering af din julebuffet til København og resten af Sjælland. Du kan derfor få leveret din julemad lige til døren.

Som udgangspunkt bliver maden leveret kold, men med en udført vejledning til hvordan maden skal varmes. Du skal derfor blot varme julemaden, og så har du en lækker buffet klar til din julefrokost.

Du kan også vælge at få maden leveret varm, så den er helt klar til servering, når maden bliver leveret.

Hos Gaudium tilbyder vi også en nytårsbuffet samt andre gode buffetter, der kan bruges til forskellige lejligheder. Du kan se hele vores udvalg af cateringsmad under fanen menuer.