Julefrokost

Er du I tvivl om hvilken menu du skal vælge til den kommende julefrokost? Gaudium har en af de allerbedste julebuffeter, som I kan drømme om. Vælg Gaudiums Julebuffet – så bliver I ikke skuffede. Hvad enten det er til en stor julefrokost i firmaet med flere hundrede gæster, eller om det er hjemme i privaten med venner og familie. Hvert år er menuen til julefrokosten et tema, og hvert år bliver folks skuffede over slatne fiskefileter og bløde svær til stegen. Hos Gaudium laver vi kun mad, som er i højeste kvalitet, også selv om det betyder, at man ikke kan få klassikerne serveret. For virkeligheden er desværre den, at det simpelthen ikke er muligt at servere sprøde varme svær og sprøde varme fiskefileter, når maden bestilles udefra.

Julefrokost menu

Gaudiums Julebuffet består af lækre retter som langtidsstegt mør and, julemarineret smagfuld svinesteg, hjemmelavede hønsesalat, karrysild og den mest fantastiske julesovs og mange andre lækre juleretter.

Smagen og gode råvarer er altid i fokus når julebuffeten kommer fra Gaudium. Vores kunder roser os for vores kvalitet på Trustpilot, hvor Gaudium ligger nummer i cateringkategorien med en score på 9,9 ud af 10. Altså den højest mulige score.

Da det naturligvis er vigtigt at julefrokost menu sidder lige i skabet, så vær altid opmærksom på følgende når du vælger hvem der skal levere maden ud af huset til jeres julefrokost.

  • Har cateringfirmaet en god score på Trustpilot? Altså har andre haft gode erfaringer med cateringfirmaet.
  • Er prisen den rigtige ift. kvaliteten
  • Har andre bestilt buffeten til en julefrokost eller andre større fester
  • 8/10 foretrækker buffet når de er gæst til en fest

 

Ønsker I en kok med til julefrokosten? Ved bestilling af min. 50 kuverter tilbyder Gaudium at tilkøbe en kok til jeres konfirmationsfest. Så kan I slappe helt og af nyde den lækre og anmelderroste julebuffet sammen med jeres gæster.

Bestil vores Julebuffet her