Gaudium er et catering firma

Logistik- og køkkenassistent

Frisk Logistik- og køkkenassistent til Gaudium i Rødovre

Til vores køkken i Rødovre søger vi nye Logistik- og køkkenassistenter. Din arbejdsuge vil variere mellem kørsel med mad til vores kunder, pakning af mad i køkkenet, lettere rengøringsopgaver samt diverse forefaldende opgaver.

Vi har god stemning i vores køkken, og det er vigtigt for os, at vi har det godt når vi går på arbejde.
Arbejdstiden er varierende mellem hverdage og weekend. Dine arbejdstider vil følge vores kunders bestillinger. I hverdagene vil arbejdstiden primært ligge mellem kl. 6.00 – 18.00 og i weekenden vil det variere efter sæson, men mellem 6.00 – 20.00. Det er vigtigt for os, at det ikke er et problem for dig at have weekendarbejde. Derudover er det vigtigt, at du er fleksibel, så du i vores travle perioder vil have mulighed for at tage længere vagter alt efter behov.

Din indstilling til arbejdet er som en fodboldspillers. Du ved, at der er kamp hver weekend og det forventes, at vi er klar til kamp. Det kan betyde, at du fx. kan komme ud for, at du må melde fra til en fødselsdag eller en brunch med familien, da der er brug for alle mand til de store kampe. Du ved forberedelserne helt ned i mindste detalje er vigtige for at vi bliver en succes og vinder kampen.

Vi tilbyder både fuld- og deltidsstillinger fra 5 – 40 timer om ugen.

Om Gaudium

Hos Gaudium er vi kendte for vores eksklusive menuer og vores store kundefokus. Vi ønsker at være danskernes foretrukne valg når der skal bestilles mad til festlige arrangementer og denne position skal skabes igennem gode madoplevelser til vores kunder.

Vores tilgang til lækker eksklusiv nordisk catering, har understøttet den skarpe profil, som flere år i træk har sikret os en 1. plads på Trustpilot i catering-kategorien.

Vi er et seriøst team af iværksættere og medarbejdere, som tænker dynamisk og kreativt. Arbejdsmiljøet er uformelt og humoristisk.

Om dig:

  • Du elsker struktur og er god til at følge en veltilrettelagt plan, som du får udleveret hver morgen.
  • Du forstår at indgå i et team og forstår, at med samarbejde kommer man længst.
  • Du må gerne have erfaring fra et køkken, men dette er ikke et krav, hvis du har den rette indstilling og er villig til at lære mange nye ting.
  • Du kan arbejde selvstændigt og har modet til at få noget ansvar på egen hånd.

Vi tilbyder:

  • Få foden indenfor i en af Danmarks hurtigst voksende madvirksomhed der fortsat er i stor udvikling
  • En struktureret hverdag, hvor du hver morgen får udleveret en arbejdsplan
  • En stærk holdånd hvor vi hjælpes ad med at blive færdig med dagens opgaver og hvor alle mand stepper op når der er brug for det i travle perioder.
  • Et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og god energi
  • Lækker hjemmelavet frokostordning

Hvis jobbet er noget for dig, så send en kort ansøgning og dit CV til vores Head of Operation Emil på [email protected] med emnefeltet: Logistik- og køkkenassistent