Mad til Fest

Mangler du lækker mad til festen? Så bestil din festmad hos Gaudium. Vi leverer lækker og nem mad til festen, og alt du skal gøre, er at varme maden og se dine gæster nyde en madoplevelse ud over det sædvanlige. Vores menuer er sammensat af eksklusive nordiske retter af højeste kvalitet – og vi garanterer, at vores mad og buffet til festen vil være et hit. Bestil mad til din næste fest herunder.

Bestil mad til enhver slags fest!

Savner du nem mad til din fest?

Gaudium kan levere mad til fester rundt omkring på hele Sjælland, og over 500.000 festglade danskere har allerede smagt vores buffet til festen. Hvordan ved vi, at danskerne elsker vores festmad? De har været så søde at give os 5 stjerner i anmeldelser på TrustPilot. Det betyder, at vi ligger på førstepladsen, når det gælder catering.

Derfor kan vi naturligvis også sørge for god mad til din fest. Du skal blot bestille din festmad i god tid, før festen skal stå. Vi glæder os til at holde en fest med dig og give dig og dine gæster den madoplevelse, I fortjener. Vores fokus er ikke bare på tilfredse kunder eller en god smagsoplevelse. Vores mål er at levere udsøgt gourmet mad, I sent vil glemme, der er med til at gøre anledningen til noget ekstra særligt.

God mad skal nemlig gerne være med til at få hyggen til at flyde og stemningen høj.

Hent selv – eller få festmaden leveret lige til døren

Du kan altid komme og afhente din festmad, men hvis det skal være ekstra nem mad, kan vi også levere maden direkte til festen. Vi gennemgår altid den bestilte menu med alle vores kunder, når vi udleverer maden. På den måde sikrer vi os, at alle er klædt godt på, når opvarmningen af maden til festen skal laves.

Al vores mad leveres i termokasser og køres ud til den oplyste leveringsadresse, hvor vores leveringspersonale altid gennemgår vejledningen. Vejledningen beskriver opvarmningen af maden samt eventuelle spørgsmål, der måtte være.

Derfor er vores kunder altid trygge i vores rutinerede hænder. Vi ønsker nemlig at give dig den bedste madoplevelse til din fest – med kompromisløs kvalitet og service. Således mener vi, at Gaudiums festmad bør være dit foretrukne valg næste gang, du står og mangler mad til festen!

Du kan også læse mere om afhentning og levering i vores ofte stillede spørgsmål

Gode råvarer

Vi kræser ikke bare for maden. Vi sætter også en ære i, at vores råvarer er af god kvalitet. Det er nemlig et af fundamenterne bag vores nordiske koncept. Det danske og det nordiske køkken er rigt på traditioner, skikke og sædvaner, og det er til dels ved at følge nogle af de principper, vores festmad altid er garant for en lækker smagsoplevelse.

Vi tror på, at hvis man lægger hjertet i noget, så får man det tilbage tifold. Derfor går vi også op i, at I får så god en festmiddag, som det overhovedet er muligt. Det er selvfølgelig med til at sikre, at din fest er en succes. Men det er også det, hvis du spørger os, hvad der ligger til grund for, at vores kunder har anbefalet os i sådan en grad, at vi indtager førstepladsen på TrustPilot.

Fordi mætte kunder er glade kunder. Og glade kunder har en god fest.

Hvilken menu burde du vælge til din fest?

Hos Gaudium har vi nøje sammensat vores menuer, så alle smagssanser bliver stimuleret. Alle salater er altid friske og lækre — og kødet dejlig mørt.

Hvilken menu du skal vælge til festen, er helt op til dig selv og afhænger også af dine gæsters behov og ønsker. God smag er bred smag og kan variere fra en kræsen gane, til en gane altid nysgerrig på nye smagsoplevelser.

Derfor har vi nøje beskrevet vores fest mad og retterne her på hjemmesiden, og derudover har vi taget billeder af alle retterne, så du ved præcis, hvad du bestiller, når du vælger Gaudium som leverandør af maden til din fest.

Har du en særlig fest eller særlige ønsker?

Hvis du har spørgsmål til menuer, bestilling, priser, levering, opvarmning eller noget helt andet, så må du meget gerne kontakte os på enten telefon eller mail. Vi er altid klar på at skabe den bedste madoplevelse til din fest. Bestil din buffet til festen allerede i dag — så klarer vi resten for dig!

Formålet er, at det ikke bare skal smage godt, men det skal også gerne være nemt. Det gør vi vores bedste for, at du er enig i. Vi står for maden, så du slipper for besværet.

Gaudium