Julefrokost ud af huset

Gaudium har gjort det let for dig, når der skal holdes julefrokost. Vi tilbyder fantastisk og eksklusiv julefrokost ud af huset, der leveres på hele Sjælland. Vores julefrokost menu består af eksklusive råvarer, som er sammensat til den fantastiske juleklassiker, som vi alle kender – bare med et nordisk twist. Bestil vores eksklusive julefrokost ud af huset og nyd højtideligheden i fulde drag.

Bestil julefrokost ud af huset til hele Sjælland

Klassisk julefrokost menu med et nordisk twist

Når du bestiller julefrokost ud af huset hos Gaudium, får du al den lækre julemad, som du kender til en ideel julefrokost. Vores julefrokost ud af huset indeholder alle de velkendte klassikere, der typisk hører til en god julemiddag: Karrysild, hønsesalat, andelår, kartoffel, julemarineret svinesteg, rødkål, friskbagt rugbrød, brun julesauce og selvfølgelig den obligatoriske risalamande med kirsebærsauce til at slutte af med.

Ved at bestille Gaudiums Julebuffet til din julefrokost ud af huset, får du en perfekt, eksklusiv julebuffet, der passer til enhver julefrokost — og en sikker vinder, hvis du vil forkæle dine gæster. Du slipper dermed også for forberedelserne til julemaden. På den måde er der både tid og overskud til andre juleopgaver, så du bedre kan nyde en fantastisk julefrokost med dine gæster.

Hos Gaudium funderer vi al vores kokkerering i traditionsrige nordiske madlavningsprincipper, hvor fokus er på råvarernes friskhed, fra jord til bord, og en udsøgt smagsoplevelse i hver eneste bid. Og lige præcis den tiltro til det stolte nordiske køkken er ekstra stærk i vores menuer til julebuffet og julefrokost ud af huset.

Vores kokke er alle specialiseret i det nordiske køkken, og vi kan derfor garantere dig en udsøgt klassisk julefrokost menu, som du kender – bare med et lille nordisk twist lagt ind over.

Garanteret førsteklasses julefrokost menu

Bestiller du julemaden ud af huset, kan vi garantere dig, at du og dine gæster får en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores kokke er alle engageret omkring madlavningen af vores julefrokost ud af huset, og de ikke tilfredse med OK, nej julemaden skal være eksklusiv!

Dette giver også dig og dine gæster en tryghed i, at jeres julefrokost menu er helt igennem fantastisk. Jeres ganer vil blive forkælet, og vi er helt sikre på, at du vil ende med at skulle stå for julefrokosten igen næste år – og muligvis mange år ude i fremtiden.

En julefrokost menu der samler gæsterne

Julen samler os alle sammen om et bord. Familien og vennerne, som vi ikke har set i noget tid, vi får snakket, grinet, delt historier og meget andet. Men det hele bliver endnu bedre, når der kan nydes rigtig god julemad.

Hos Gaudium gør vi derfor alt for at kræse ekstra godt om vores julefrokost mad, så du og dine gæster får en endnu bedre dag sammen. Vores julefrokost ud af huset skal smage godt og forkæle ganen, men især omkring juletid må vores julemad ud af huset også meget gerne inspirere til en god stemning og sprede hyggen fra en glad mave til en anden.

Få mere tid med en julefrokost ud af huset

Du kender det helt sikkert fra dig selv, at du inviterer dine gæster til 1-2 timer før julefrokosten skal stå, fordi du skal bruge masser af tid ude i køkkenet på at forberede julemaden. Du står tidligt op om morgen, og mister derfor noget af energien op af eftermiddagen.

Men ved at bestille julemiddag ud af huset, får du meget mere plads i løbet af dagen, fordi du ikke skal stå ude i køkkenet det meste af dagen for at forberede al julemaden. Vi sørger for maden er forberedt til dig, så du blot skal stå for opvarmning og anretning af julemaden.

Dette giver også dig ekstra mulighed for at kunne lave sjove lege med dine gæster, og du får mere tid og overskud til at være sammen med gæsterne også. Julen handler om at hygge sig sammen, og det får I alle sammen mulighed for, hvis du bestiller julefrokost ud af huset.

Stolt, traditionsrig julemad ud af huset

Hos Gaudium funderer vi al vores kokkerering i traditionsrige nordiske madlavningsprincipper, hvor fokus er på råvarernes friskhed, fra jord til bord, og en udsøgt smagsoplevelse i hver eneste bid. Og lige præcis den tiltro til det stolte nordiske køkken er ekstra stærk i vores menuer til julebuffet og julefrokost ud af huset.

Der er vel næppe nogen mere traditionsrig tradition i hele Danmark end julemaden. Den handler om godt selskab sammen med familien og vennerne, hygge indendørs, leg ude i sneen med børnene og, ikke mindst, god julemad i lange baner.

Det er præcis den stemning, vi stræber efter i vores julefrokost ud af huset og menuer rundt og omkring juletiden. Fordi god julemad ud af huset handler næsten mindst lige så meget om dem, man spiser det sammen med. Formålet er hyggen og stemningen, og maden er en vigtig del af enhver sammenkomst, netop fordi den er så stor del af et selskabs stemning.

Levering af julefrokost menu lige til døren

Hos Gaudium ønsker vi altid at gøre det så let og overskueligt for vores kunder, og vi tilbyder derfor også, at vi leverer jeres julefrokost menu direkte til hoveddøren. På denne måde kan vi igen give dig mere mulighed for at klargøre borddækningen og andet julehygge, uden en masse julestress.

Let vejledning af opvarmning af julefrokost ud af huset

Når du bestiller julefrokost ud af huset hos Gaudium, er vores julefrokost menu som udgangspunkt altid leveret kold. Men derfor skal du naturligvis ikke stå tilbage tomhændet og uden nogle idéer til, hvordan du bedst opvarmer maden. Vi har samlet en udførlig vejledning til, hvordan du bedst opvarmer julemaden, så du sikrer, at julefrokosten med dine gæster bliver et hit.

Det er ligeledes også muligt at få vores julefrokost ud af huset leveret varm. Hertil er maden klar til direkte servering. Og hvis du ønsker at forkæle dine gæster ekstra til din julefrokost, så er det også muligt at få en kok med ud, der kan hjælpe med at varme op, anrette og servere julefrokost menuen.

Har du spørgsmål til julefrokost ud af huset?

Skulle du stå tilbage med nogle spørgsmål angående vores julefrokost ud af huset, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid rigtig gerne hjælpe dig, så du får lige netop den julemiddag, som du ønsker for dig og dine gæster.

Gaudium