Julefrokost Farum

Juleklokkerne ringer og duften af gran spreder sig igennem alle de små hjem i Farum. Det kan vist ikke være kommet forbi nogens næse, at det er blevet juletid, og dette indbyder naturligvis til de årlige julefrokoster i Farum. Vi skal alle samles om det store bord og fylde vores maver med ekstra god mad, imens vi deler de mange forskellige historier imellem os.

Måske er du værten for årets julefrokost i Farum. I så fald, vil du være personen, der står for skud, når maden skal tilberedes. Al maden skal spille til perfektion, og det kan være et stress-monument i sig selv. Det bør ikke være sådan for værten – værten bør være der for sine gæster og kunne slappe af – og det har vi gjort noget ved hos Gaudium.

Hos Gaudium tilbyder vi dig som vært en mere afslappende julefrokost i Farum. Du har nu rig mulighed for at bestille vores julebuffet ud af huset. Vi garanterer dig og dine gæster, at I får en smagsoplevelse, som I sent vil glemme.

Lækker julefrokost til alle i Farum

Julemad er noget af det bedste, som vi danskere kender til. Vi elsker at fylde vores maver, til vi revner. Vi har hos Gaudium derfor valgt at åbne op for vores julebuffet, så du og dine gæster får en julefrokost i Farum, der bliver udover det sædvanlige.

Gaudium er Danmarks største cateringvirksomhed, og vi har leveret mad til mere end 500.000 danskere – Skal du med på listen? Vælger du os til at stå for maden til din julefrokost i Farum, er du garanteret en eksklusiv julebuffet med alle de danske klassikere, som vi kender dem. Én ting er dog anderledes, vores julebuffet er lavet med et nordisk twist. Hertil menes der, at vi kun benytter os af friske og kvalitetsråvarer, når vi laver maden til din julefrokost i Farum.

Vi har valgt at fokusere på det nordiske køkken, da det er her, at vi rigtig kan skabe kvalitet i vores mad, så vi sikrer vores kunder, at de får det bedste af maden med friske råvarer. Det er dermed også en garanti for dig og dine gæster, at I får en julebuffet til jeres julefrokost i Farum, der vil få mundvandet til at løbe – og noget I sent vil glemme.

Julefrokosten leveres direkte til hoveddøren

Vi ønsker naturligvis at gøre det ekstra let for dig, som er værten for julefrokosten i Farum, og vi tilbyder derfor også, at du kan få leveret jeres mad til julefrokosten direkte til hoveddøren. Alt vi skal vide er, om du ønsker en kold eller varm levering af maden.

Vælger du den kolde levering, sørger vores kokke for at tilberede julebuffeten i vores køkken, hvorefter maden nedkøles, så saft, kraft og smag bevares. Hertil lægger vi maden i termokasse, hvortil du får en nem og udførlig guide til opvarmning af maden. Nemmere bliver det altså ikke at holde julefrokost i Farum!

Er I et større selskab på mindst 50 personer, kan vi ligeledes tilbyde jer en kok til julefrokosten. Kokken sørger for at opvarme maden, udskæring af kødet og anretning af maden til dig og dine gæster.

Skal vi stå for julemaden? Kontakt os allerede i dag og læg din bestilling ind på en julebuffet. Vi glæder os til at tilberede maden til din julefrokost i Farum.

Kontakt os

Gaudium.dk
Industrigrenen 15
2635 Ishøj
Tlf: +45 30 70 52 02
E-mail: [email protected]
CVR: 36889853

Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 9.00 – 18.00
Leveres i 2-timers intervaller


Varm Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 11.00 - 18.00
Leveres i 30 min. interval.
Min. 35 kuv.

Afhentning - Ishøj

Industrigrenen 15, 2635 Ishøj Hverdage kl. 10.00 – 16.00
Lørdage kl. 10.00 – 14.00
Søn- og helligdage kl. 10.00 – 12.00

Afhentning - Rødovre

Roskildevej 284, 2610 Rødovre Lørdage kl. 10.00 – 14.00

Menu