Julefrokost Frederikssund

Er du vært for årets julefrokost i Frederikssund, og har du allerede haft mange planer om, hvordan maden skal være? Du har måske allerede nu fået lidt grå hår grundet det store pres, der kan lægge bagved at sørge for en julefrokost. Måske burde du i stedet bare bestille årets julefrokost fra Gaudium.

Hos Gaudium forstår vi os på det stress og store arbejde, der kan lægge sig op af værten, når der skal laves lækker og smagfuld mad til julefrokosten. Vi har derfor valgt at lancere vores julefrokostmenu, som du nu har muligheden for at bestille, så du ikke skal stå og stresse ude i køkkenet, og du dermed får mere tid til dine gæster, når du holder julefrokost i Frederikssund.

Eksklusiv mad der får juleklokkerne til at ringe

Hos Gaudium har vi igennem flere år nu leveret eksklusiv mad til mere end 500.000 danskere. Vi er ej heller blege for at kalde os Danmarks største catering virksomhed, hvorfor vi også lever og ånder for god mad. Vi kan derfor garantere dig en eksklusiv menu til din julefrokost i Frederikssund.

Bestiller du vores julefrokostmenu får du alle de gamle, danske klassikere, som vi alle kender dem. Alt fra rødkål og and til ris a la mande. Men det er ikke alt. Vi har tilføjet én ekstra lille detalje til vores mad. Vores kokke arbejder inden for det nordiske køkken, og det betyder, at vi kun benytter friske råvarer i høj kvalitet, når vi laver vores mad. Dette giver også dig en bedre forudsætning for et velsmagende måltid til julefrokosten i Frederikssund.

Bestiller du vores julefrokostmenu, sørger vi for at nedkøle maden efter madens principper, så saft, kraft og smag bibeholdes. Dertil sørger vi for leveringen af maden direkte til din hoveddør. Alt vi anmoder om er, at du træffer beslutningen, om det skal være en kold eller varm levering, du ønsker af din mad. Ønsker du levering af din kolde mad, sørger vi for at vedlægge en udførlig og nem guide til dig, så du ved, hvordan du varmer maden til julefrokosten i Frederikssund.

Put gran i håret og kontakt os i dag

Ved at lade os stå for din julefrokost i Frederikssund, får du automatisk mere plads til selve dagen/aftenen. Du kan være en vært, der er mere tilstedeværende hos dine gæster, og der vil blive mere plads til at pynte op og skabe mere hygge om dine gæster. Vi sørger for at knokle i køkkenet, så du og dine gæster får den bedste julefrokost i Frederikssund.

Er I et større selskab, har I mulighed for at tilkøbe en af vores dygtige kokke, der sørger for opsætning, anretning og en dybdegående fortælling om julefrokostmenuen. (Min. 50 kuverter).

Vi har allerede nu åbnet for bestillingerne af julefrokost i Frederikssund, så fortvivl ikke med at kontakte os allerede i dag, så du og dine gæster får en uforglemmelig julefrokostmenu.

Gaudium