Julefrokost Frederiksværk

De glade julesange spilles højt i vores højttalere og kalenderlyset tændes, da det er nedtælling til den helt store dag. Men inden den store dag, skal vi naturligvis byde gæsterne hjem forbi til en uforglemmelig julefrokost i Frederiksværk. Det store spisebord skal dækkes pænt op, og der skal nydes lækker julemad.

Skal maden spille ekstra til julefrokosten i Frederiksværk denne gang? Hos Gaudium har vi lanceret vores julebuffet, som indbyder på masser af smag i samtlige bidder. Vi kan garantere dig og dine gæster, at I får en helt igennem uforglemmelig smagsoplevelse med vores julebuffet til årets julefrokost i Frederiksværk.

Det er jul, det er tid til julefrokost

Det er ingen hemmelighed, at julen er en del af danskernes favorit – og heri bl.a. specielt julemaden. Vi elsker at fylde vores maver med velsmagende julemad. Og vi elsker især at dele den blandt vores familie, venner og bekendte. Det er derfor også vigtigt, at julefrokostmenuen sidder lige i skabet!

Hos Gaudium har vi igennem i flere år leveret mad til mere end 500.000 personer. Vi elsker simpelthen at lave mad, og det kan tydeligt smages i vores mad. Vores julebuffet er som velkendt med diverse danske klassikere, som hører sig til en klassisk julefrokost. Det eneste der er lidt anderledes ved vores julebuffet er, at vi har tilføjet et nordisk twist til maden.

Det nordiske twist er her, hvor vi skiller os ekstra ud fra andre cateringvirksomheder, eftersom vi kun benytter os af friske og kvalitetsråvarer, når vi sammensætter og tilbereder en julebuffet til din julefrokost i Frederiksværk. Det er også din garanti for en eksklusiv julebuffet, der helt sikkert vil få alle dine gæster til at elske maden. Vi er rimelig sikre på, at du sikkert bliver værten igen næste år til at holde julefrokosten i Frederiksværk.

Vi leverer julefrokosten i Frederiksværk

Vælger du Gaudium til at stå for maden til din julefrokost i Frederiksværk, så sørger vi naturligvis også for leveringen af maden. Endda direkte til din hoveddør. Vi skal dog blot vide én ting: Ønskes maden leveret kold eller varm?

Træffer du valget om at få leveret maden kold, sørger vores dygtige personale af passioneret kokke for at tilberede maden, hvorefter den nedkøles på helt korrekt vis, så maden fortsat beholder kraft, saft og smag. Dertil pakkes maden i en termokasse, hvortil vi tilføjer vores lille udførlige og nemme guide, så du nemt ved, hvordan du skal opvarme maden. Dertil er det bare at sætte sig til bords og nyde julefrokosten i Frederiksværk.

Er I et selskab eller virksomhed på mere end 50 personer, har I mulighed for at tilkøbe en af vores dygtige kokke, som kommer med ud til jeres julefrokost. Kokken sørger for opvarmning af maden, udskæring af kødet, anretning af maden og en fyldestgørende fortælling om maden.

Det bliver da ikke nemmere at holde en julefrokost i Frederiksværk nu! Vi står klar til at tage imod din bestilling.

Gaudium