Julefrokost Helsinge

Alle de glade klassiske julesange er smidt på anlægget, og det er endelig blevet tid til årets julefrokost. Du har sikkert allerede tænkt over menuen i flere uger, eftersom du gerne vil imponere dine gæster. Men det kan være ekstra hårdt og tidskrævende at være værten, da der ligger et stort arbejde og pres på at skabe den bedste julebuffet til dine sultne gæster.

Hos Gaudium vil vi lave om på det. Værten skal ikke være den person, der stresser rundt og ”gemmer” sig i køkkenet, hvor gæsterne ikke får nær så meget opmærksomhed. Værten skal være ude ved gæsterne! Vi har derfor åbnet op for muligheden for vores ekstraordinære julefrokostmenu, som vi tilbyder i hele Helsinge. Det bliver ikke lettere at holde julefrokost i Helsinge.

Gourmetoplevelse uden julestress

Hos Gaudium er vi ikke blege for at sige, at vi er Danmarks største catering virksomhed. Vi har igennem mange år serviceret over 500.000 danskere med vores skønne og eksklusive madoplevelser. Vi vil derfor også gerne dele denne oplevelse ud til yderligere via vores julefrokostmenu.

Vores julefrokostmenu er netop som du kender den. Alle de gode, gamle klassikere er tilføjet. Der er dog kun én ting, der gør dem ekstraordinær. Vi har tilføjet vores lille twist i form af det nordiske køkken. Det betyder såmænd blot, at vi kun bruger friske råvarer, når vi tilbereder maden til en julefrokost i Helsinge. Hertil tilberedes vores mad af vores dygtige kokke, som alle er uddannet inden for det nordiske køkken.

Ved at du bestiller julefrokosten i Helsinge igennem os, sørger vi for at tilberede al maden til perfektion, så du og dine gæster får en uforglemmelig julefrokost. Vi har kun ét krav. Du skal vælge hvorvidt maden skal leveres kold eller varm. Vælger du at maden skal leveres kold, har vores kokke lavet en omhyggelig og nem guide til dig, så du let kan opvarme maden, så den bevarer smag og kraft.

Lad os stå for din julefrokost i Helsinge

Bestiller du din julefrokostmenu igennem os, frigiver du automatisk mere plads til dig selv og dine gæster. Du kan agere som en vært der er mere tilstedeværende, eftersom du ikke skal stå ude i køkkenet og knokle i flere timer for at få skabt den bedste julefrokost i Helsinge.

Vi sørger for at levere julefrokostmenuen direkte til din hoveddør, så du blot skal sørge for anretningen og opvarmningen af maden. Brug derfor den resterende tid på at pynte op og gøre nogle ekstra lege og hygge klar til dine gæster.

Er I et større selskab på mindst 50 personer, kan vi tilbyde en opsætning af maden inklusiv en af vores dygtige kokke, der sørger for tilberedningen af maden. Så bliver julefrokosten i Helsinge vist ikke meget lettere!

Bestillingerne for julefrokostmenuerne er allerede åbne, og vi sidder derfor klar til at tage imod en bestilling fra dig, så du får en helt uforglemmelig julefrokost i Helsinge.

Gaudium