Julefrokost Helsingør

Er du vært for årets julefrokost i Helsingør? Uanset om du har et stort eller mindre selskab til at bespise til dette års julefrokost, så kan juleværtskabet være en tidskrævende og uoverskuelig rolle at påtage sig i årets travleste tid. Men det behøver heldigvis ikke at være sådan.

Hos Gaudium kender vi det alt for godt. Derfor har vi endnu en gang i år lanceret vores bud på en eksklusiv julebuffet i Helsingør med tidens store klassikere, der kan få din mund til at løbe i vand. Samtidig tilbyder vi levering af vores julefrokost ud af huset i Helsingør og omegn, så det bliver så nemt for dig som muligt, at imponere dine gæster med lækker gourmetmad.

En julebuffet, der får juleklokkerne til at ringe

Årets julebuffet i Helsingør byder på et dejligt gensyn med de velkendte klassikere, der spænder imellem alt lige fra rødkål til ris a la mande. Med et moderne twist af nordisk gastronomi når det er bedst, kan du være helt sikker på, at julemenuen når helt nye højder, som vil imponere selv den mest kræsne gæst i selskabet.

Når du bestiller din julefrokost igennem os, har du mulighed for at vælge imellem en kold eller varm levering. Hvis du vælger en kold levering, kan du få leveret din julefrokost i god tid med en udførlig vejledning om, hvordan du opvarmer maden og samtidig bevarer den gode smag og saft i hver enkelt ret. Det bliver ikke meget nemmere end det!

Gaudium leverer gourmet julefrokost i særklasse

Hos Gaudium er vi stolte af at kunne kalde os for Danmarks største cateringvirksomhed. 500.000 kunder har allerede stiftet bekendtskab med vores koncept, der bygger på nordisk kvalitetsmad serveret og leveret lige til fadet. Vores mad bygger på en gennemgående rød tråd, som tager udgangspunkt i det nordiske køkken, der byder på et væld af spændende, gastronomiske overraskelser og smagsoplevelser.

Alt for mange har desværre en fornemmelse af, at gourmetmad og catering er hinandens diametrale modsætninger. Derfor gør vi en dyd ud af at bevise dig om det modsatte! Med friske råvarer og en tilberedning af allerbedste kvalitet kan vi forsikre dig om, at vi har formået at kombinere det bedste fra to verdner – nemlig gastronomi direkte hjem til din spisestue eller arbejdsplads. På den måde kan du få restaurantoplevelsen med dig hjem uden at gå på kompromis med madens kvalitet, når du bestiller julefrokosten ud af huset i Helsingør.

Få leveret julefrokost ud af huset i Helsingør

Skal det være nemt og lækkert at få styr på årets julebuffet i Helsingør, tilbyder vi hos Gaudium levering direkte til døren i hele Helsingør og omegn. Ved store julefrokoster kan vi tilbyde dig opsætning inklusiv vores dygtige kok, der kan tilberede maden og sørge for, at alting spiller under hele middagen. På den måde får du en unik mulighed for at lægge værtsrollen fra dig, tage et par skridt tilbage og nyde selskabet i ro og mag.

Der er åbent for bestillinger af julefrokost allerede nu, så tøv ikke med at bestille årets julefrokost i Helsingør.

Gaudium