Julefrokost Hillerød

Er du på udkig efter julefrokost ud af huset i Hillerød og omegn? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Gaudium leverer vi hvert år lækker gourmet-mad til hundredevis af julefrokoster i Hillerød og resten af Sjælland. Grundet den store efterspørgsel, kan vi endda tilbyde mad til din julefrokost til super fordelagtige priser!

Julen er hjerternes fest. Derfor vil der traditionen tro også i år blive dækket op til de mange forskellige julefrokoster, der er en uundværlig del af årets største højtid. Men desværre kan det hurtigt blive et tidskrævende projekt at stå for al planlægningen, der kan tage både glæden og nærværet fra den ellers så søde juletid.

Der er der heldigvis gode råd for. Hos Gaudium ønsker vi nemlig at give dig og dine nærmeste den allerbedste julefrokost, og derfor har vi sammensat vores bud på en fantastisk julebuffet, som kan leveres direkte til døren i hele Hillerød og omegn.

En perfekt kombination af traditionel julemad og nordisk eksklusivitet

Årets julemenu er efter vores optik den perfekte kombination af den traditionelle julemad, som du kender det fra din barndom, og de moderne justeringer, vi har tilført fra det nordiske køkken. I julebuffeten finder du derfor gode, gamle klassikere som rødkål, karrysild og risalamande, som alt sammen er spækket med eksklusive nordiske detaljer og tilbehør, der gør menuen ekstra fornem og lækker til det festlige selskab i Hillerød.

Al vores mad er lavet på friske råvarer, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten. For os er det helt afgørende, at du og dine gæster får en fantastisk aften, og her spiller maden en essentiel rolle. Derfor er buffeten sammensat af mange forskellige retter, så der altid er noget til enhver smag.

Få gourmetoplevelsen med dig hjem

Hos Gaudium har vi gjort det til vores personlige mål at gøre catering både eksklusivt og lækkert, så det bliver nemt og ligetil for dig at få gourmetmad leveret lige til døren. Som Danmarks største cateringvirksomhed har vi leveret mange gode smagsoplevelser igennem årene, og vi forstår derfor vigtigheden af kvaliteten.

For at al vores mad bibeholder sin saft og smag hele vejen ud til din tallerken, har vi derfor vores dygtige kok til at tilberede og nedkøle maden på optimal vis. Du kan derfor være helt sikker på, at du får den samme smagsoplevelse, som var du ude at spise.

Når du bestiller din julebuffet i Hillerød, kan du vælge imellem at få varm eller kold levering. Vælger du en kold levering, får du en overskuelig instruktion i, hvordan retterne skal opvarmes inden servering. På den måde er du sikret, at din mad fremstår allerbedst.

Vi leverer din julebuffet i hele Hillerød og omegn

Vi ved, at juletiden kan være rigtig travl. Derfor tilbyder vi levering af vores julebuffet i Hillerød, så du kan få frigivet tid til det, du har lyst til, og samtidig nyde dine gæsters selskab på selve dagen. Derudover har du mulighed for at tilkøbe hjælp fra vores kok under din buffet, så du kan ryste værtsrollen fra dig for en stund og få fuld service for alle pengene. Det vil uden tvivl gøre din julefrokost til en eksklusiv oplevelse, uanset om det er en privat- eller firmajulefrokost, der skal afholdes.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at bestille din julebuffet. Har du nogen spørgsmål, står vi altid til rådighed, så du kan blive afklaret.

Gaudium