Julefrokost Præstø

Det er atter blevet tid til at deltage i julefrokoster sammen med venner eller familie. Måske det endda er dig, som skal stå for planlægningen af dette års julefrokost? Som vært for en julefrokost følger der også et stort ansvar med sig, da du helst ikke vil have at der skal mangle noget. Du skal blandt andet finde ud af, hvad julemenuen skal bestå af, stå for indkøb og ikke mindst bruge flere timer i køkkenet. Den tid du bruger i køkkenet, er også tid væk fra det gode selskab og de mange sjove historier der bliver fortalt.

Hos Gaudium har vi gjort det nemmere for dig at være den bedste vært for dine gæster. Derudover har vi gjort det mindre tidskrævende, hvis du bestiller din julefrokost ud af huset i Præstø. Vi sørger nemlig for at tilberede din julemenu, så du slipper for en masse tid i køkkenet, og i stedet kan fokusere på dine gæster.

Bestiller du din julefrokost ud af huset i Præstø, skal du nemlig ikke stresse over at skulle nå alt det som normalt følger med planlægningen af en julefrokost.

Vi sørger for en uforglemmelig madoplevelse

Vores professionelle kokke sørger for at sammensætte din julemenu ud fra friske råvarer af høj kvalitet, så du får en uforglemmelig madoplevelse og samtidig forkæler dine smagsløg. Hos Gaudium har vi en forkærlighed for det nordiske køkken, og derfor vil du også opleve, at juleretterne har et nordisk twist, når du bestiller din julefrokost ud af huset i Præstø.

Nr. 1 på Trustpilot takket være vores tilfredse kunder

Hos Gaudium har vi et mål om, at leverer eksklusive menuer til arrangementer og hyggelige aftener. Derfor er vi også stolte over, at vi gennem tiden har haft mulighed for at levere alt fra catering til forskellige arrangementer, nytårs- og julemenuer. Dog kunne vi ikke være mere stolte end over den tilbagemelding vi har fået fra vores tidligere kunder, som har sørget for, at vi ligger nummer 1 på Trustpilot inden for kategorien catering. Vi stræber os på hele tiden at kunne levere den bedste madoplevelse – uanset om det er til et arrangement eller din julefrokost ud af huset med levering til Præstø.

Vi sørger for levering af din julefrokost ud af huset i Præstø

Bestiller du din julefrokost ud af huset til Præstø hos os, så sørger vi for leveringen, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting, når du skal holde julefrokost for venner eller familie. Når du har bestilt din julefrokost ud af huset med levering til Præstø, går vores professionelle kokke i gang med at tilberede din julemenu og herefter køler den ned inden de pakker din julefrokost ud af huset, som skal leveres til Præstø. Derved beholder retterne den gode smag bedst muligt. Det betyder selvfølgelig også, at dine retter er kolde ved levering. Vi har dog lavet en udførlig vejledning til opvarmning af retterne.

Ønsker du i stedet at få din julemenu leveret varm, så har du også mulighed for dette. Det eneste du skal gøre for at få leveret retterne varme er, at give os besked når du bestiller din julefrokost ud af huset med levering i Præstø.

Gaudium