Julefrokost Vesterbro

Duften af gran spreder sig og julepynten ses tydeligt rundt i hele hjemmet. Det er svært at lyve sig fra, at det nu er blevet juletid. Det er nu, at familie, venner og bekendte skal samles om det store bord til den årlige julefrokost. Maden skal nydes i godt selskab – og måske med et eller to glas snaps.

Hos Gaudium har vi igen i år lanceret vores julebuffet, som kan være med til at pryde bordet til julefrokosten på Vesterbro. Vi garanterer dig og dine gæster en uforglemmelig og eksklusiv gourmetoplevelse til julefrokosten, som I helt sikkert ikke vil glemme.

En julebuffet med kraft og smag

Hos Gaudium er vi stolte af, at vi er Danmarks største cateringvirksomhed, og vi har fyldt mere end 500.000 maver med eksklusiv gourmetmad. Måske du har været én af dem? Vi elsker at kræse om vores mad, hvorfor vi også har valgt at tilbyde en skøn julebuffet til julefrokoster.

Vores julebuffet er netop som vi kender den. Det er det klassiske og danske mad, som hører til en klassisk julefrokost på Vesterbro. Vi har blot krydret maden med et lille strejf af det nordiske køkken. Sagt med andre ord, at vi kun benytter os af friske råvarer af højt kvalitet. Dette gøres fordi, at vi elsker maden så højt, og vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af vores råvarer.

Det er ligeledes en ekstra garanti for dig, at maden er fyldt med intense smage, når du bestiller vores julebuffet til din julefrokost på Vesterbro. Med vores julebuffet er vi rimelige sikre på, at du bliver kåret til at blive værten for næste års julefrokost – og måske mange år frem.

Ønsker du os til at stå for tilberedning af maden til din julefrokost på Vesterbro, er du og dine gæster garanteret en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Vi leverer til din hoveddør

Vi sørger naturligvis også for leveringen af julebuffeten, så du ikke behøver at køre i den travle tid for at få maden hjem til julefrokosten. Vi skal blot vide én ting, skal maden leveres varm eller kold?

Vælger du den kolde levering, sørger vores kokke for at tilberede maden, hvorefter de nøje nedkøler maden, så den bevarer al smag og saft. Hertil kommer vi maden i en termokasse, og vi vedlægger en udførlig guide til dig, så du nemt kan opvarme maden, hvortil smag og saft bevares. Det bliver altså ikke nemmere at holde en julefrokost på Vesterbro.

Er I et større selskab på mindst 50 personer, har I en ekstra mulighed for at krydre julefrokosten ekstra. Ved køb af minimum 50 kuverter, tilbyder vi ligeledes en kok med til jeres julefrokost på Vesterbro. Vores dygtige kok vil sørge for, at maden bliver opvarmet, kødet skåret ud og anretning af maden. Sidst men ikke mindst, sørger kokken for at give en komplet gennemgang af maden.

Er dit mundvand så småt begyndt at løbe, kan vi sagtens forstå dig. Du kan allerede nu lægge en bestilling ind på en julebuffet til din julefrokost i Vesterbro. Vi står klar til at tage imod en bestilling fra dig.

Gaudium