Mad til Fødselsdag

Er det den tid på året, hvor det er blevet tid til at fejre din fødselsdag? Hvis du skal fejres med manér, så lad Gaudium sørge for virkelig lækker og eksklusiv nordisk mad til din fødselsdag! Vi har stor erfaring med luksus catering til fødselsdage og til livets andre store begivenheder, så hvorfor ikke lade os klare din fødselsdagsbuffet, så du kan nyde opmærksomheden fra dine gæster?

Vi leverer eksklusiv nordisk gourmet mad direkte til din fødselsdag

Uanset hvordan du vælger at fejre din fødselsdag, og hvor meget energi du lægger i din store dag, så kan du gøre dagen en hel del mindre besværlig ved at bestille maden til din fødselsdag udefra, og dermed lade os stå for lækker nordisk mad til din fødselsdag – mad af den absolut højeste kvalitet naturligvis. Hos Gaudium kan du endda altid få leveret maden direkte til døren.

Ingen opgave er for stor til os. Det har overhovedet ingen betydning, om du holder en kæmpe stor fødselsdagsfest for 500 mennesker nede i sportshallen, eller om du blot har hidkaldt 10 af dine nærmeste hjemme i privaten til en lille hyggelig fest. Hos Gaudium har vi stor ekspertise inden for alle typer af fester – vi leverer mad til alt lige fra bryllupper og barnedåb, til konfirmationer og studentergilder. Derfor tilbyder vi også catering til fødselsdage, hvor der er behov for både store og små fødselsdagsbuffeter.

Har du svært ved at beslutte dig for, hvad buffeten til din fødselsdag skal indeholde? Når du har fastlagt de overordnede ting som dato og sted, kan du kontakte os og forhøre dig om, hvad vi kan tilbyde dig. Alt efter hvor mange gæster du planlægger at invitere, og hvor du ønsker at holde din fest, kan vi komme med vores forslag til valg af buffet. Dog har alle vores buffeter, menuer og mad til fødselsdagsfester samme kompromisløse bundniveau. Det betyder, at alle buffeter er af eksklusiv kvalitet, og er nøje sammensatte med henblik på at nå den fulde smagsoplevelse. Derfor kan du trygt bestille en fødselsdagsbuffet til din fest hos Gaudium.

Nordisk gourmet kvalitet til fair priser

Maden er typisk samlingspunktet for en fest, hvor gæsterne sidder og snakker om stort og småt rundt om bordene. Derfor skal maden være i top, og det gør ikke noget, at den også bliver et samtaleemne hos gæsterne. Maden skal dog ikke være en uoverskuelig opgave for dig, og derfor kan du med ro i sindet overlade al madlavningen til din fødselsdagsfest til os. Tænk bare at kunne læne sig tilbage, og vente på at maden bliver leveret – kan det blive bedre?

God mad med kvalitet er nemlig vores passion, og vores dygtige gourmetkokke kan på ekstraordinær vis kombinere smage og konsistenser til en komplet fødselsdagsbuffet. Vi tilbyder en række forskellige fødselsdagsbuffeter, og de er alle sammensat med fokus på kvalitetsråvarer og med inspiration fra det nordiske køkken. Det betyder også, at du ved at vælge catering fra os får en buffet med et helt særligt udtryk, og hvor smagen er helt perfekt. Her hos Gaudium er vi nemlig af den overbevisning, at kun de bedste råvarer er gode nok til dig og dine gæster.

Mad til din fødselsdag – få leveret lige til døren eller afhent selv

Det kan ikke blive nemmere at servere god mad til din fødselsdag, hvis du bestiller en af vores udsøgte buffeter. Vælg blot den fødselsdagsbuffet, som du foretrækker, og som du vil forkæle dig selv og dit selskab med.

Du kan selv afhente maden, eller du kan få leveret mad udefra til din fødselsdag. Maden bliver leveret i kølebokse, så smagen og kvaliteten bevares. Du får en vejledning i at opvarme maden, så maden er helt, som den skal være.

Med 3 top-placeringer på Trustpilot, er Gaudium din garanti for kvalitet!

Vi har i tidens løb leveret lækker mad, imponerede menuer og overdådige buffeter til tusindvis af fester og sammenkomster i alle størrelser. Vi leverer altid fantastisk mad til overraskende lave priser, hvilket skyldes de fordele der ligger i, at kunne bestille store mængder råvarer hjem fra leverandørerne. Så kan vi nemlig forhandle rigtig gode priser, hvilket kommer alle vores kunder til gode – også dig!

Stort set alle vores kunder er enormt positivt overraskede og begejstrede for vores mad, hvilket også kommer til udtryk på Trustpilot, hvor vi er vurderet bedst i hele tre kategorier, med en topscore på 5 stjerner. Det er kun de færreste virksomheder der kan præstere et så højt niveau kontinuerligt. Det er din garanti for at vores mad altid er i orden, og oftest overstiger forventningerne hos vores kunder. Hvorfor bestille catering til fødselsdagen fra nr. 2 på listen, når du kan gå med det sikre valg?

Ofte stillede spørgsmål omkring mad til fødselsdag:

 1. Kan jeg vælge en hvilken som helst fødselsdagsbuffet eller -menu?
  Svar: Ja, du kan frit vælge mellem alle vores menuer og buffeter.
 2. Hvor mange kuverter skal jeg mindst bestille til min fødselsdagsfest?
  Svar: Hvis du ønsker en af vores buffeter, så skal du mindst bestille 10 kuverter. Vores menuer kan dog bestilles fra helt ned til 2 kuverter.
 3. Kan jeg bestille en særligt sammensat menu til min fødselsdag?
  Svar: Desværre ikke. Ved at køre med faste menuer og buffeter, kan vi til gengæld holde priserne på et meget lavt og konkurrencedygtigt niveau – til din fordel.
 4. Kan jeg få leveret mad udefra til fødselsdagen?
  Svar: Ja, det kan du sagtens. Vi kræver dog et tillæg ved leveringsopgaver. Du kan spare leveringsgebyret, hvis du afhenter din mad hos Gaudium i Rødovre.

Sidder du med spørgsmål, som vi ikke har besvaret her? Læs mere omkring levering, priser og andet via vores ofte stillede spørgsmål. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os.

Gaudium