Julemad ud af huset

Hvorfor bestille julemad ud af huset? Juleaften står for døren, og familien skal samles atter engang. De samme traditioner skal atter engang i spil. Måske det er dig, som står for at holde juleaften hjemme hos jer? I så fald, så vil du komme til at bruge masser af tid ude i køkkenet, da maden til juleaften tager ekstra mange kræfter at forberede, for du ønsker naturligvis ikke at skuffe dine gæster.

Hos Gaudium har vi gjort det let for dig, når gæsterne skal forkæles til juleaften. Hos os har du netop muligheden for at bestille julemad ud af huset, så du i stedet får leveret en skøn juleaftensmenu. Ved at bestille vores mad ud af huset til juleaften, skal du naturligvis ikke stå ude i køkkenet og knokle, da vi sørger for tilberedningen af maden.

Vi tilbyder en overdådig og fantastisk juleaftensmenu ud af huset, som vi leverer på hele Sjælland. Vores menu består af eksklusive råvarer, som er sammensat til den fantastiske juleklassiker, som vi alle kender – bare med et nordisk twist. Bestil vores juleaftensmenu ud af huset i København og nyd i stedet aftenen med familien.

Nordisk klassisk julemad

Når du bestiller vores juleaftensmenu ud af huset i København hos Gaudium, får du al den lækre og klassiske danske julemad, som du kender til, der hører til en ideel juleaften. Vores juleaftensmenu ud af huset indeholder alle de velkendte klassikere, der typisk hører til en god julefrokost: Karrysild, hønsesalat, andelår, kartoffel, julemarineret svinesteg, rødkål, friskbagt rugbrød, brun julesauce og selvfølgelig den obligatoriske risalamande med kirsebærsauce til at slutte af med.

Ved at bestille mad ud af huset juleaften hos Gaudium, får du en perfekt, perfekt, eksklusiv mad der passer til enhver juleaften — og en sikker vinder, hvis du vil forkæle dine gæster. Du slipper dermed også for forberedelserne ude i køkkenet. På den måde er der både tid og overskud til andre juleopgaver, så du bedre kan nyde en fantastisk juleaften med dine gæster.

Al vores kokkerering hos Gaudium funderer i vores traditionsrige nordiske madlavningsprincipper, hvor fokus er på råvarernes friskhed, fra jord til bord, og en udsøgt smagsoplevelse i hver eneste bid. Den tiltro til det stolte nordiske køkken er ekstra stærk i vores juleaftensmenu.

Alle vores kokke hos Gaudium er specialister i det nordiske køkken, og vi garanterer derfor dig og dine gæster en udsøgt klassisk juleaftensmenu med et lille nordisk twist, når du bestiller maden ude fra hos os.

Førsteklasses mad ud af huset juleaften

Ved at bestille juleaftensmenu ud af huset, kan vi ligefrem love dig, at du og dine gæster får en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores kokke er alle engageret omkring madlavningen, og de ikke tilfredse med OK, nej julemaden skal være eksklusiv!

Vi ønsker at give dig og dine gæster den tryghed i, at jeres aften bliver helt uforglemmelig, når I bestiller mad ud af huset til juleaften. Vi garanterer jer, at det er helt igennem fantastisk. Jeres ganer vil blive forkælet, og vi er helt sikre på, at du vil ende med at skulle stå for juleaften igen næste år – og muligvis mange år ude i fremtiden.

Mad ud af huset juleaften lige til døren

Hos Gaudium ønsker vi altid at gøre det så let og overskueligt for vores kunder, og vi tilbyder derfor også, at vi leverer maden, når du bestiller juleaftensmenuen mad ud af huset i København. På denne måde kan vi igen give dig mere mulighed for at klargøre borddækningen og andet julehygge, uden en masse julestress.

Du skal blot opvarme maden

Når du bestiller mad til juleaften udefra fra Gaudium, så er jeres mad som udgangspunkt altid leveret kold. Men derfor skal du naturligvis ikke stå tilbage tomhændet og uden nogle idéer til, hvordan du bedst opvarmer maden. Vi har samlet en udførlig vejledning til, hvordan du bedst opvarmer julemaden.

Gaudium