Nytårsmenu ud af huset

Bestil en ekstraordinær nytårsmenu ud af huset fra Gaudium og slip for besværet med at lave mad nytårsaften. Med en nytårsmenu udefra har du bedre tid til dine gæster. Hos Gaudium laver vi hvert år en særlig eksklusiv 3-retters nytårsmenu ud af huset, hvor alle retter er nøje sammensat med særlig omhu og naturligvis af højeste kvalitet og service, som vi er kendte for. Bestil mad til nytår herunder.

Bestil mad til nytårsaften på hele Sjælland

Hos Gaudium leverer vi nytårsmenuer ud af huset til alle dele af Sjælland. Vælg din by eller dit lokalområde herunder, for at læse mere om dine muligheder for levering af mad til nytår.

Bestil nytårsmenu ud af huset og slip for besværet

Nytårsaften er ikke kun en fejring af årets sidste dag. Det er også en dag, ovenpå julen, hvor familien og venner samles for at byde det kommende år velkommen og, ikke mindst, huske tilbage på det forgangne år og hvor det har bragt os hen. Det er ikke hver dag, hvor der er plads til både fest, fejring og, efter alt krudtet er skudt af og bordbomberne roder på bordet, eftertænksomhed. Og på samme måde, som at nytårsaften for de fleste ikke ville være den samme uden dronningens tale, så er det altså heller ikke det samme uden en god nytårsmenu.

Med vores eksklusive 3-retters nytårsmenu ud af huset sørger vi for, at du får en dejlig og festlig nytårsaften i selskab med dine gæster. Når du bestiller en nytårsmenu udefra,  sparer du nemlig masser af tid, energi og kræfter i køkkenet, som du i stedet kan bruge på at være sammen med dine nytårsgæster!

Vores fokus er altid på den gode smag, konsistensen og friske råvarer. Så lad os sørge for maden til jeres nytårsfest. Vi garanterer for smagen – og du slipper for besværet.

Eksklusiv og velsmagende mad til nytår

Det er som sagt ikke altid lige nemt at skulle tage sig sammen til at bikse et fuldt bord af lækker nytårsmad sammen, kun en uge efter at den hektiske juletid er overstået. Men bare rolig! Hos Gaudium har vores team af dygtige kokke perfektioneret en helt perfekt og velsmagende tre-retters nytårsmenu, som du tilmed kan få leveret ud af huset. Du kan endda også være heldig at finde den på tilbud, hvis din timing er rigtig god.

Nytårsaften er en af årets absolut største og vigtigste begivenheder. Nytårsmenuen skal være helt perfekt, og det kræver altså bare alt for meget arbejde, når man selv skal stå for at tilberede nytårsmaden på dagen. Vi gør det let for dig at få en super lækker nytårsmenu ud af huset. Med Gaudium som dit kvalitetsstempel, har du dermed sikret dig en eksklusiv og særlig smagsoplevelse til dig og dine nytårsgæster, når du bestiller vores nytårsmenu ud af huset.

Vi har flere års erfaring med at kokkerere og levere udsøgt nytårsmenu ud af huset. Og så er menuen tilmed let at servere. Når du bestiller en nytårsmenu ud af huset fra Gaudium, medfølger der nemlig altid en nem og velskrevet vejledning. Det sikrer blandt andet, at vores kunder får det bedste resultat hver gang, når maden bliver varmet op.

Få en delikat nytårsmenu med 3 udsøgte retter

Hos Gaudium går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad til fester! Vi udvikler hvert år en helt særlig eksklusiv 3-retters nytårsmenu ud af huset, hvor samtlige retter er blevet nøje sammensat af vores dygtige gourmetkokke. Smagen er altid i top: Vi bruger kun de bedste råvarer, så du kan være 100% sikker på, at både du og dine gæster får en helt fantastisk madoplevelse. Dermed tilfredsstiller vi den kvalitetsbevidste, som hvert år vælger en nytårsmenu ud af huset fra Gaudium. Der er lagt vægt på, at de forskellige smagsnuancer bliver stimuleret. Derfor går vi op i at sammensætte og tilberede vores nytårsmenuer med omhu og akkuratesse. Vi bygger hele vores cateringkoncept på det nordiske køkken og en vis unægtelig madånd. Og hvis vi selv skal sige det, så kan den omhu smages i vores mad.

Fordi god mad kræver omhygge og, meget gerne, lidt kærlighed. Der skal kræses for den på samme måde, som der skal for enhver anden kunstart, hvor magien opstår i bindeleddet mellem videnskab og kreativitet. Det kræver også en bred indsigt i nye gastronomiske tendenser og nørden indenfor selve faget at tilberede god mad, der smelter på tungen og får maven til at bede om mere efter hver bid. Dette nørderi har blandt andet resulteret i vores treretters nytårsmenu ud af huset.

Bestil nytårsmenu ud af huset i København og hele Sjælland

Du kan roligt bestille din nytårsmenu ud af huset hos os. Smagen og fokus på gode kvalitetsråvarer er altid i højsædet, men du behøver ikke tage vores ord for det. Vores kunder siger det nemlig selv på TrustPilot, hvor vi indtager førstepladsen indenfor catering, med en topscore på 5 stjerner.

Det er vi naturligvis kæmpestolte af, men endnu vigtigere, så er det bare en yderligere garanti til dig, for at vores nytårsmad ud af huset behager ganen, tilfredsstiller selv de mest sofistikerede smagsløg og, ikke mindst, hjælper til at få tungen på gled og den gode stemning til at flyde.

Nytårsmaden er, som nævnt, en særlig begivenhed og  noget der kun sker en gang om året. Derfor skal den gerne sidde lige i skabet. Det er vores mål, fordi vi ønsker nemlig at være dit og hele Sjællands foretrukne valg, når der skal bestilles nytårsmenu ud af huset i København og på resten af Sjælland.

Kontakt os for yderligere spørgsmål vedrørende vores nytårsmenu ud af huset

Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere svar omkring mad til nytår, så du er dækket ind i god tid. Vi anbefaler også at læse mere vedrørende bestilling af kuverter, dato m.m. vedrørende vores nytårsmenu.

Vi ser frem til at levere lækker mad og en sublim oplevelse til jeres nytårsselskab, så I kan skyde nytåret ind med stil.

Menu