Nytårsmenu Ballerup

Nytårstale, god mad, fyrværkeri og fest til langt ud på natten – det er opskriften på en god nytårsaften for de fleste danskere. Årets sidste aften skal fejres med et brag! Men det er ikke nemt at stable en lækker nytårsmenu på benene, uden at det går ud over tiden med gæsterne. Heldigvis leverer Gaudium en helt perfekt nytårsmenu ud af huset i Ballerup, til glæde for dig og dine nytårsgæster.

Velkendte nordiske retter med ekstra gastronomisk finesse

Nytårsmenuen består af en tre-retters menu, hvor den gennemgående røde tråd findes i det nordiske tema, der går igen i alle retterne. Her vil du bl.a. finde kendte klassikere som varmrøget laks og eksklusiv hummer, der hører til enhver festlig nytårsaften. Med udgangspunkt i de klassiske retter har vi samtidig sørget for, at hver enkelt ret bliver løftet af delikate detaljer og en festlig anretning, der kan sætte rammen for en vellykket aften.

Du bestemmer selv, om du ønsker en kold eller varm nytårsmenu ud af huset – vi kan klare begge dele. Hvis du vælger en kold, medfølger der naturligvis en grundig vejledning, så du kan være sikker på at opvarme maden korrekt, så den bibeholder sin gode smag.

Vi løfter cateringoplevelsen op til nye højder

Hos Gaudium er vi både stolte og ydmyge over at kunne kalde os for Danmarks største cateringvirksomhed med afsæt i det nordiske køkken. Mange – måske inklusiv dig selv – har mange fordomme om catering, og derfor gør vi en dyd ud af bevise det modsatte.

Al vores mad bygger nemlig på friske råvarer af kun den bedste kvalitet, og vores professionelle tilgang og behandling af råvarerne sikrer, at smagen bibeholdes hele vejen til selve serveringstidspunktet. Du kan derfor helt trygt overlade årets nytårsmenu i Ballerup i vores dygtige kokkes hænder.

Bestil din nytårsmenu – afhent på vores adresse

Hos Gaudium ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for dig at få en eksklusiv madoplevelse. Hvis du skal holde en stor nytårsfest med mange gæster, så har du også mulighed for at bestille opsætning inklusiv kok under hele serveringen, så du kan have din opmærksomhed rettet på dine gæster og nyde et koldt glas bobler. Vores dygtige kok vil nemlig tage hånd om både opvarmningen og anretningen af maden, så du er sikker på at få mest muligt ud af din nytårsmenu.

Der er åbent for bestillinger af nytårsmenuen i Ballerup allerede nu, så giv os et kald, hvis du ønsker at forkæle dig selv og dine gæster ekstra meget i år med en eksklusiv middag i skæret af festligt fyrværkeri.

Gaudium