Nytårsmenu Nykøbing Sjælland

En nytårsaften betyder som regel et gensyn med gode venner og familie. Samtidig betyder det også en festlig aften, hvor alt skal spille og der skal ikke mangle noget. Fyrværkeriet skal være større og vildere end naboens, nytårshattene skal helst også gerne skille sig ud og maden skal være noget, som dine gæster husker langt ind i det nye år. En nytårsaften kræver sin person, når der skal planlægges, pyntes op, købes ind og den 3-retters menu skal tilberedes. Det eneste som lige mangler, er tiden. For der er meget du skal nå og som regel tager det gerne flere timer i køkkenet, hvis du skal nå at forberede alle tre retter, så de sidder lige i skabet.

Hos Gaudium påtager vi os gerne ansvaret for at tilberede din nytårsmenu ud af huset i Nykøbing Sjælland. Derved får du frigivet tiden i køkkenet, så du kan koncentrere dig om de andre ting du skal nå inden dine gæster ankommer.

Vores professionelle kokke tilbereder din nytårsmenu ud af huset i Nykøbing Sjælland

Når du bestiller din nytårsmenu ud af huset i Nykøbing Sjælland, har vores professionelle kokke sammensat en eksklusiv 3-retters nytårsmenu til dig og dit selskab, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Med en passion for det eksklusive nordiske køkken og et kvalitetsbevidst mindset tilbereder vores kokke jeres nytårsmenu ud af huset af friske råvarer af utrolig høj kvalitet. Det er nemlig vigtigt for os, at dig og dine gæster får en uforglemmelig smagsoplevelse, og hvor de mange smagsnuancer giver jer en udsøgt madoplevelse.

Netop den udsøgte madoplevelse er vi ikke ene om at synes. Mere end 500.000 kunder har allerede haft fornøjelsen af at sætte tænderne i en af vores mange eksklusive menuer og buffeter. Dette har da også resulteret i en masse positive feedback på Trustpilot, hvor vi kan være stolte af at de gode anmeldelser har givet os en placering 1 inden for vores kategori.

Nyd nytårsaften i selskab med dine gæster

Når du lægger ansvaret for din nytårsmenu ud af huset i Nykøbing Sjælland i hænderne på os, så får du mere tid til at være en god vært, og nyde dine gæsters selskab på en vigtig aften, som nytårsaften nu en gang er. Det betyder også, at du slipper for alt det praktiske der følger med planlægningen, forberedelsen og tilberedningen af den treretters nytårsmenu. Ønsker du derfor mere tid med dine gæster nytårsaften, så bør du bestemt overveje en nytårsmenu ud af huset i Nykøbing Sjælland.

Nytårsmenu kun til afhentning

Når du bestiller en nytårsmenu hos os, får du et udsøgt måltid, og du sparer alle de mange timer i køkkenet, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster.
Ordren skal afhentes på vores adresse.

Inden vores kokke pakker din nytårsmenu ud af huset, køler de retterne ned, så maden holder på smagen og de ikke tilberedes yderligere under transporten.

Kontakt os

Gaudium.dk
Industrigrenen 15
2635 Ishøj
Tlf: +45 30 70 52 02
E-mail: [email protected]
CVR: 36889853

Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 9.00 – 18.00
Leveres i 2-timers intervaller


Varm Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 11.00 - 18.00
Leveres i 30 min. interval.
Min. 35 kuv.

Afhentning - Ishøj

Industrigrenen 15, 2635 Ishøj Hverdage kl. 10.00 – 16.00
Lørdage kl. 10.00 – 14.00
Søn- og helligdage kl. 10.00 – 12.00

Afhentning - Rødovre

Roskildevej 284, 2610 Rødovre Lørdage kl. 10.00 – 14.00

Menu