Gaudium er et catering firma

Hvorfor er Gaudium Danmarks bedst bedømte cateringfirma?

Hos Gaudium er vi kendte for vores eksklusive nordiske buffet og fantastiske mad til fest. Vi har et skarpt udvalg af buffeter, som gør, at vi kan strømline vores processer og dermed bedre sikre at vores mad altid har den samme høje kvalitet og at det smager nøjagtigt som det skal, hver eneste gang vi leverer mad ud af huset! Vi har valgt at fokusere sådan, da et skarpt fokus er nødvendigt, hvis man som os ønsker et gennemtestet koncept.

Vi ønsker at være danskernes foretrukne valg, når der skal bestilles mad ud af huset. Vi leverer derfor catering til alle tænkelige festlige arrangementer, herunder bl.a. mad til konfirmation, barnedåb, bryllup, fødselsdag, julefrokost og nytårs menuer.

Når du vælger at få leveret mad fra Gaudium, kan du trygt stole på, at kvaliteten er i orden og at maden smager fantastisk! Vores professionelle tilgang til produktion af lækker nordisk gourmetmad, har understøttet den skarpe kulinariske profil, som flere år i træk har sikret os en 1. plads på Trustpilot i catering-kategorien.

Vi har investeret i egne udviklede IT-systemer til både administration og køkken. Det har vi gjort, for at sikre den højeste kundeservice. Der er nemlig sammenspil mellem alt i vores administration og køkken. Når en bestilling bliver lagt fra dig som kunde, får køkkenet automatisk besked og der udarbejdes fx automatisk arbejdsplaner, alt efter hvor meget mad der bliver bestilt. Det gør, at vi er effektive fra bestilling til levering.

Med andre ord. Vi er passionerede omkring det vi laver og det kan smages.

Hvordan kan Gaudium levere luksuskvalitet til så skarpe priser?

Det er der mange gode grunde til, bl.a.:

  • Vores koncept er strømlinet. Det betyder, at vi har sammensat en række faste menuer som alle er gennemtestede. Det gør, at du kan have ro i maven omkring den menu du bestiller, da du får den samme gode smag hver gang. Det betyder desuden, at vi kan spare tid på flere forskellige områder, som fx booking, varebestilling og tilberedning – ja, faktisk hele vejen rundt i forretningen, som du kan se.
  • Vi har et stort køkken med god plads. Det gør, at vi kan købe stort hjem af de dyre råvarer til fordelagtige priser. Vi køber kvalitetsråvarer, men når vi køber så stort hjem ad gangen, kan vi få mængderabat – og det kommer dig til gode.
  • Vi er strukturerede fra start til slut. Vi har en nøje defineret proces lige fra, at du kontakter os til, at du har gennemført din bestilling og helt frem til, at du har modtaget maden. Der er mange timer at spare for os, ved at strukturere vores arbejdsgange og dét er endnu en ting, der kommer dig til gode gennem prisen.

Mød nogle fra teamet – Danmarks bedst bedømte

Vores driftschef Emil og køkkenchef Stefan går hver dag på arbejde, for at sikre den højeste service og kvalitet, som du kan forvente fra et cateringfirma i Danmark. Vi er Danmarks bedst bedømte cateringfirma – og det har vi i sinde, at blive ved med at være. Vi gør hver dag vores ypperste for at sikre, at du er tryg og får en uovertruffen oplevelse, hver gang du bestiller mad fra os.

Emil og Stefan kan selvfølgelig ikke klare denne opgave uden deres stærke team af både kundeservicemedarbejdere, kokke, køkkenassistenter og chauffører.

Du kan herunder møde nogle af de skarpe og dygtige medarbejdere fra vores team, og læse lidt om hvad de hver især laver hos Gaudium:

Leila – Køkkenassistent

Leila er en af de mange dygtige medarbejdere i vores køkken, som er med til at lave maden til dig. Leila har været hos os i et par år, og hun er meget passioneret omkring virksomheden. Leila har en stor sans for detaljen, hvorfor hun er en medarbejder vi sætter stor pris på.

Casper – Souschef

Casper arbejder som ansvarlig kok ”på gulvet” i vores køkken. Han har ansvaret for, at kokke og køkkenassistenter hver dag udfører det arbejde, der er planlagt for dem – han sikrer dermed, at maden er klar til jer til tiden. Casper står desuden for, at vores procedurer i køkkenet bliver overholdt, således at vi sikrer en høj standard.

Louise – Kunde- og Logistikkoordinator

Louise har ansvaret logistikken i Gaudium. Louise sørger for, at maden bliver leveret til rette tid og sted, når du har bestilt din mad hos Gaudium. Vi kan have helt op til 20 chauffører ude på vejene på en enkelt dag, så det er et stort puslespil Louise løser uge efter uge.

Stefan – Køkkenchef

Stefan er ansvarlig for det der vedrører vores køkken, herunder at sikre kvaliteten af den mad vi sender ud til jer. Stefan sørger desuden for at forhandle gode priser hos vores leverandører af råvarer således, at du og vores mange andre kunder kan få en eksklusiv madoplevelse til skarpe priser.

Emil – Driftschef

Emil er overordnet ansvarlig for driften af Gaudium. Emil er tovholder på store projekter, som udvikling af systemer til både kundeservice, køkken og chauffører der sikrer, at vi lever op til vores aftaler med vores kunder. Han er desuden del af det team, som skal gøre vores lækre nordiske mad kendt i hele landet.

Tove – Talent- og rekrutteringsmanager

Tove er ansvarlig for vores del omkring personale- og medarbejderudvikling. Tove er som regel den første du møder når du søger job hos gaudium, hvor hun holder samtaler og sørger for introduktionen til virksomheden og jobbet. Derudover står hun for den generelle udvikling af vores medarbejdere, og sørger for at vores folk har mulighed for udvikling og intern undervisning. Tove spiller derfor en vigtig rolle for at gøre Gaudium til et attraktivt og godt sted at arbejde.

Vi glæder os alle sammen til, at levere maden til dit næste arrangement!

Læse mere:

Vores Menuer

FAQ

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

Følg vores spændende hverdag, og få nyheder, lækre opskrifter, tips og tricks, deltage i konkurrencer – og meget mere.

Følg os gerne:
FACEBOOK
INSTAGRAM

Menuer

Gaudium