Karriere

Gaudium er garant for kvalitet og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Når du som kunde bestiller mad fra os, så skal du aldrig være i tvivl om, at du får det bedste af det bedste. Det er til dels den filosofi, der gør, at vi er Sjællands førende cateringfirma.

Vi er ikke bange for at gøre en ekstra indsats, for at vores kunder er glade og tilfredse med vores service, og vi har det på samme måde med vores ansatte. Vores fundament er god, traditionel nordisk mad og friske råvarer, men vores drivkraft er vores passionerede team af kokke og medarbejdere, der hver dag arbejder for at levere den bedste mad ud til vores kunder.

Derfor er vi altid på jagt efter nye talenter og garvede kokke, der kan matche og højne vores standard med gåpåmod, friske idéer og et motiveret mindset. Kunne du tænke dig at være del af det? Så send os gerne din ansøgning til en af nedenstående stillinger. Vi er også åbne for uopfordrede ansøgninger.

Operations Manager

Dette er en meget central stilling med stort ansvar for at vi er en succes overfor vores kunder. Du vil fungere som teamleder for de administrative medarbejdere i vores administration og kundeservice, hvor det er vigtigt at du tør- og har viljen til at gå forrest og viser vejen til succes med god energi. 

Dine ansvarsområder vil ligge i administration og kundeservice, hvor det blandt andet vil være din opgave at levere ekstraordinært gode serviceoplevelser til kunderne. Lige så vigtigt er det, at du kan håndtere de logistiske opgaver, som indebærer print og kontrol af lister, opfølgning på teamets arbejdsopgaver og koordinering af ordrer mellem chauffører. 

Food & Quality manager

Hos Gaudium søger vi en arbejdshest med store fremtidsplaner til en nyoprettet stilling som Food & Quality manager til vores køkken i Rødovre. Vi vægter stort, at du finder en positiv energi i at være en succes i dit job.

Du finder din arbejdsglæde i at nå dine målsætninger, og at du når ugen er omme kan se tilbage på en uge, hvor vores kunder har fået sublime madoplevelser.

Som Food & Quality manager har du ansvaret for de opgaver, som foregår i vores køkken og har ansvaret for 5-10 medarbejdere i løbet af en arbejdsdag.