Karriere

Gaudium er garant for kvalitet og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Når du som kunde bestiller mad fra os, så skal du aldrig være i tvivl om, at du får det bedste af det bedste. Det er til dels den filosofi, der gør, at vi er Sjællands førende cateringfirma.

Vi er ikke bange for at gøre en ekstra indsats, for at vores kunder er glade og tilfredse med vores service, og vi har det på samme måde med vores ansatte. Vores fundament er god, traditionel nordisk mad og friske råvarer, men vores drivkraft er vores passionerede team af kokke og medarbejdere, der hver dag arbejder for at levere den bedste mad ud til vores kunder.

Derfor er vi altid på jagt efter nye talenter og garvede kokke, der kan matche og højne vores standard med gåpåmod, friske idéer og et motiveret mindset. Kunne du tænke dig at være del af det? Så send os gerne din ansøgning til en af nedenstående stillinger. Vi er også åbne for uopfordrede ansøgninger.

Køkken Teamleder

Hos Gaudium søger vi én med store fremtidsplaner til en nyoprettet stilling som teamleder i vores flotte køkken i Rødovre. Som teamleder har du ansvaret for de opgaver, som vedrører vores køkken og har ansvaret for 5-8 medarbejdere i løbet af en arbejdsdag. Du vil også selv aktivt være med til selve madlavningen.

Kundeserviceansvarlig

Vi søger en kundeserviceansvarlig til vores cateringvirksomhed Gaudium i Rødovre. I denne stilling har du det overordnede ansvar for de opgaver som vedrører kontakten med vores kunder, samt det administrative arbejde der hver uge sikre vores kunder får præcis den mad, de har bestilt.