Gaudium er et catering firma

Karriere

Afspil video

Hos os får du grundig oplæring!

I denne video kan du se, hvordan vi hos Gaudium arbejder med træning og medarbejderudvikling. 
Videoen er lavet med vores samarbejdspartnere fra Learningbank, som via deres platform understøtter vores mål for træning og udvikling. Du kan også møde nogle af vores ansatte, som fortæller om ansættelsen og jobbet hos os. Hos Gaudium tror vi på, at god træning og introduktion giver de bedste forudsætninger for succes i jobbet.  

Holder du af at gøre andre mennekser glade? Hvis ja, så passer du helt perfekt ind i Gaudiums team! Vi lever af at levere gennemførte madoplevelser til livets store begivenheder såsom studenterfester, fødselsdage, bryllupper og mange flere 😃

Vi har leveret mad til mere end 500.000 madglade danskere, og vi har branchens højeste score på TrustPilot 🏆

For at vi kan forblive nr. 1, har vi for for 1. klasses kollegaer – jeg håber du vil med på holder 💪🏻

Logistikassistent (weekend – deltid)

Her er det perfekte job til dig, der enten studerer eller ønsker at tjene ekstra ved siden af dit primære arbejde.

Jobbet består primært af kørsel med mad, pakning og udlevering af mad til vores fest glade kunder.

Der er mulighed for at få mange timer på få dage, og derfor egner det sig rigtig godt som studiejob. Vi planlægger timer og til rådighed i samarbejde med dig, så vi sikrer god fleksibilitet i jobbet. 

 

Logistik- og køkkenassistent

Til vores køkken i Rødovre søger vi nye Logistik- og køkkenassistenter. Din arbejdsuge vil variere mellem kørsel med mad til vores kunder, pakning af mad i køkkenet, lettere rengøringsopgaver samt diverse forefaldende opgaver.

Din indstilling til arbejdet er som en fodboldspillers. Du ved, at der er kamp hver weekend og det forventes, at vi er klar til kamp. Det kan betyde, at du fx. kan komme ud for, at du må melde fra til en fødselsdag eller en brunch med familien, da der er brug for alle mand til de store kampe. Du ved forberedelserne helt ned i mindste detalje er vigtige for at vi bliver en succes og vinder kampen.

Hos Gaudium er vi kendte for vores eksklusive menuer og vores store kundefokus. Vi ønsker at være danskernes foretrukne valg når der skal bestilles mad til festlige arrangementer og denne position skal skabes igennem gode madoplevelser til vores kunder.

 

Køkkenassistent

Til vores køkken i Gaudium søger vi 1 – 2 nye køkkenassistenter/køkkenmedhjælpere, som besidder stor flid og interesse for at arbejde.

Din indstilling til arbejdet er som en fodboldspillers. Du ved, der er kamp hver weekend og det forventes, at vi er klar til kamp. Det kan betyde, at du fx. må melde fra til en fødselsdag eller en brunch med familien, da der er brug for alle mand til de store kampe og forberedelserne helt ned i mindste detalje er vigtige for at vi bliver en succes og vinder kampen.

Du elsker struktur og er god til at følge en veltilrettelagt plan, som du får udleveret hver morgen.

 

Opvasker

Jobbet består af at vaske op, rengøre køkkenfaciliteter og
andre ad hoc-opgaver relateret hertil.

Jobbet er en fuldtidsstilling og vil ligge i tidsrummet mellem kl.
06.00 – 23.00
Hos Gaudium bliver du en del af vores dedikerede
køkkenteam. Vi ønsker at levere oplevelser af høj kvalitet til
vores kunder, og vi tror på at alle spiller en vigtig rolle for at få
dette til at ske.

Customer Experience

Som en del af vores vækstrejse søger vi en ny medarbejder til vores Customer Experience team. Du elsker at arbejde, og du finder stor energi i at være en succes i dit job. Grundet vores store vækst, så er der en travl hverdag i vente for dig.

Vi søger en, der elsker struktur. Du har mod på at komme ind i en virksomhed med forventninger til dig, og hvor vi arbejder struktureret med alt fra hyggelige aftener ned til 2 personer til de helt store livsbegivenheder med op til +500 personer til bryllupper, konfirmationer, firmafester osv.

Din rolle vil være at sikre at kundetilfredsheden forbliver i top. Du vil blive lært op i at tage telefonen og besvarer mails og du vil indgå i vores logistikteam, der sørger for at alle vores kunder får det bestilte mad leveret til tiden.

Du ser på weekendarbejde som en fodboldspiller. I hverdagene gør vi klar til kamp. I weekenden vinder vi kampen.

 

Senior Marketing Manager

Som en del af vores vækstrejse søger vi en Senior Marketing Manager, som skal hjælpe os med at eksekvere og udvikle på vores veletablerede marketingprogram.

Du kunne komme fra en baggrund I en succesfuld start up eller som digital marketingchef i en større organisation med ønsket om at komme tættere på frontlinjen.

Gaudium er en iværksættervirksomhed med alt hvad det indebærer. Så det skal grundlæggende motivere dig at det er dit navn der står på resultaterne, og at du sammen med vores direktør og det øvrige ledelsesteam kommer til at udgøre den øverste ledelse i virksomheden.

Helt grundlæggende ved vi, at vi er gode i dag, men at vi kan blive meget bedre med dig på holdet.

 

Team manager køkken

I stilling vil du indgå i vores køkkenteam med en anden Køkken Manager og resten af vores lederteam.
Du vil stå for forberedelse og kvalitetssikring af vores mad, og hver anden uge være driftsansvarlig for
køkkenet i weekenden. Dette betyder arbejdsweekend hver anden uge, hvor man som Køkken Team
Manager skiftes til at være den ansvarlige.