Karriere

Gaudium er garant for kvalitet og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Når du som kunde bestiller mad fra os, så skal du aldrig være i tvivl om, at du får det bedste af det bedste. Det er til dels den filosofi, der gør, at vi er Sjællands førende cateringfirma.

Vi er ikke bange for at gøre en ekstra indsats, for at vores kunder er glade og tilfredse med vores service, og vi har det på samme måde med vores ansatte. Vores fundament er god, traditionel nordisk mad og friske råvarer, men vores drivkraft er vores passionerede team af kokke og medarbejdere, der hver dag arbejder for at levere den bedste mad ud til vores kunder.

Derfor er vi altid på jagt efter nye talenter og garvede kokke, der kan matche og højne vores standard med gåpåmod, friske idéer og et motiveret mindset. Kunne du tænke dig at være del af det? Så send os gerne din ansøgning til en af nedenstående stillinger. Vi er også åbne for uopfordrede ansøgninger.

Køkkenassistent

Til vores køkken i Gaudium søger vi 1 – 2 nye køkkenassistenter/køkkenmedhjælpere, som besidder stor flid og interesse for at arbejde.

Din indstilling til arbejdet er som en fodboldspillers. Du ved, der er kamp hver weekend og det forventes, at vi er klar til kamp. Det kan betyde, at du fx. må melde fra til en fødselsdag eller en brunch med familien, da der er brug for alle mand til de store kampe og forberedelserne helt ned i mindste detalje er vigtige for at vi bliver en succes og vinder kampen.

Du elsker struktur og er god til at følge en veltilrettelagt plan, som du får udleveret hver morgen.

Chauffør og køkkenmedhjælper

Til vores køkken i Gaudium søger vi 1 – 2 medarbejdere der vil indgå som både chauffør og køkkenmedhjælper. Din arbejdsuge vil variere mellem kørsel med mad til vores kunder, pakning af mad i køkkenet, lettere rengøringsopgaver samt diverse forefaldende opgaver.

Du finder din arbejdsglæde i at nå dine målsætninger, og at du når ugen er omme kan se tilbage på en uge, hvor vores kunder har fået sublime madoplevelser.

Din indstilling til arbejdet er som en fodboldspillers. Du ved, der er kamp hver weekend og det forventes, at vi er klar til kamp. Det kan betyde, at du fx. kan komme ud for, at må melde fra til en fødselsdag eller en brunch med familien, da der er brug for alle mand til de store kampe. Du ved forberedelserne helt ned i mindste detalje er vigtige for at vi bliver en succes og vinder kampen.