Gaudium er et catering firma

Karriere

Gaudium er garant for kvalitet og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Når du som kunde bestiller mad fra os, så skal du aldrig være i tvivl om, at du får det bedste af det bedste. Det er til dels den filosofi, der gør, at vi er Sjællands førende cateringfirma.

Vi er ikke bange for at gøre en ekstra indsats, for at vores kunder er glade og tilfredse med vores service, og vi har det på samme måde med vores ansatte. Vores fundament er god, traditionel nordisk mad og friske råvarer, men vores drivkraft er vores passionerede team af kokke og medarbejdere, der hver dag arbejder for at levere den bedste mad ud til vores kunder.

Derfor er vi altid på jagt efter nye talenter og garvede kokke, der kan matche og højne vores standard med gåpåmod, friske idéer og et motiveret mindset. Kunne du tænke dig at være del af det? Så send os gerne din ansøgning til en af nedenstående stillinger. Vi er også åbne for uopfordrede ansøgninger.

Senior Marketing Manager

Som en del af vores vækstrejse søger vi en Senior Marketing Manager, som skal hjælpe os med at eksekvere og udvikle på vores veletablerede marketingprogram.

Du kunne komme fra en baggrund I en succesfuld start up eller som digital marketingchef i en større organisation med ønsket om at komme tættere på frontlinjen.

Gaudium er en iværksættervirksomhed med alt hvad det indebærer. Så det skal grundlæggende motivere dig at det er dit navn der står på resultaterne, og at du sammen med vores direktør og det øvrige ledelsesteam kommer til at udgøre den øverste ledelse i virksomheden.

Helt grundlæggende ved vi, at vi er gode i dag, men at vi kan blive meget bedre med dig på holdet.

 

Customer Experience

Som en del af vores vækstrejse søger vi en ny medarbejder til vores Customer Experience team. Du elsker at arbejde, og du finder stor energi i at være en succes i dit job. Grundet vores store vækst, så er der en travl hverdag i vente for dig.

Vi søger en, der elsker struktur. Du har mod på at komme ind i en virksomhed med forventninger til dig, og hvor vi arbejder struktureret med alt fra hyggelige aftener ned til 2 personer til de helt store livsbegivenheder med op til +500 personer til bryllupper, konfirmationer, firmafester osv.

Din rolle vil være at sikre at kundetilfredsheden forbliver i top. Du vil blive lært op i at tage telefonen og besvarer mails og du vil indgå i vores logistikteam, der sørger for at alle vores kunder får det bestilte mad leveret til tiden.

Du ser på weekendarbejde som en fodboldspiller. I hverdagene gør vi klar til kamp. I weekenden vinder vi kampen.

 

Logistik- og køkkenassistent

Til vores køkken i Rødovre søger vi nye Logistik- og køkkenassistenter. Din arbejdsuge vil variere mellem kørsel med mad til vores kunder, pakning af mad i køkkenet, lettere rengøringsopgaver samt diverse forefaldende opgaver.

Din indstilling til arbejdet er som en fodboldspillers. Du ved, at der er kamp hver weekend og det forventes, at vi er klar til kamp. Det kan betyde, at du fx. kan komme ud for, at du må melde fra til en fødselsdag eller en brunch med familien, da der er brug for alle mand til de store kampe. Du ved forberedelserne helt ned i mindste detalje er vigtige for at vi bliver en succes og vinder kampen.

Hos Gaudium er vi kendte for vores eksklusive menuer og vores store kundefokus. Vi ønsker at være danskernes foretrukne valg når der skal bestilles mad til festlige arrangementer og denne position skal skabes igennem gode madoplevelser til vores kunder.

 

Køkkenassistent

Til vores køkken i Gaudium søger vi 1 – 2 nye køkkenassistenter/køkkenmedhjælpere, som besidder stor flid og interesse for at arbejde.

Din indstilling til arbejdet er som en fodboldspillers. Du ved, der er kamp hver weekend og det forventes, at vi er klar til kamp. Det kan betyde, at du fx. må melde fra til en fødselsdag eller en brunch med familien, da der er brug for alle mand til de store kampe og forberedelserne helt ned i mindste detalje er vigtige for at vi bliver en succes og vinder kampen.

Du elsker struktur og er god til at følge en veltilrettelagt plan, som du får udleveret hver morgen.

 

Opvasker

Jobbet består af at vaske op, rengøre køkkenfaciliteter og
andre ad hoc-opgaver relateret hertil.

Jobbet er en fuldtidsstilling og vil ligge i tidsrummet mellem kl.
06.00 – 23.00
Hos Gaudium bliver du en del af vores dedikerede
køkkenteam. Vi ønsker at levere oplevelser af høj kvalitet til
vores kunder, og vi tror på at alle spiller en vigtig rolle for at få
dette til at ske. 

 

Logistikassistent (weekend – deltid)

Det perfekte job til dig der enten studere eller ønsker at tjene ekstra ved siden af dit primære arbejde.

Du skal arbejde hver lørdag og ca. hver anden søndag. Din arbejdsdag vil varierer mellem kurere kørsel med mad til vores kunder, pakning af mad i køkkenet, kørselsassistance for andre chauffører, lettere rengøringsopgaver samt diverse forefaldende opgaver.

En typisk arbejdsdag hos os er fra morgen til aften.

Kontakt os

Gaudium.dk
Industrigrenen 15
2635 Ishøj
Tlf: +45 30 70 52 02
E-mail: [email protected]
CVR: 36889853

Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 9.00 – 18.00
Leveres i 2-timers intervaller


Varm Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 11.00 - 18.00
Leveres i 30 min. interval.
Min. 35 kuv.

Afhentning - Ishøj

Industrigrenen 15, 2635 Ishøj Hverdage kl. 10.00 – 16.00
Lørdage kl. 10.00 – 14.00
Søn- og helligdage kl. 10.00 – 12.00

Afhentning - Rødovre

Roskildevej 284, 2610 Rødovre Lørdage kl. 10.00 – 14.00

Menu