Julefrokost ud af huset

Har du fået ansvaret for maden til Julefrokosten i år? Sikke en opgave! Til julefrokoster er maden nemlig en hel central del – heraf navnet julefrokost. Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at kvaliteten er i orden, og at der er de klassiske og velsmagende retter er på bordet.
Det ansvar er vi bevidste om, og derfor har vi sammensat den perfekte julebuffet! Julebuffeten er velegnet til både den private-, men også til firmajulefrokosten. Bestil blot, og læn dig så tilbage. Vi sørger for, at I får en gennemført julefrokost.

Bestil julefrokost ud af huset til hele Sjælland

Julefrokost ud af huset

Når du bestiller julefrokost ud af huset hos Gaudium, får du en julebuffet, hvor hver enkelt ret er nøje udvalgt af vores erfarne kokke. Dermed kan du forvente at få serveret en lang række af de dejlige juleretter, sammensat således at madoplevelsen går op i en endnu højere enhed.

Intet er overladt til tilfældighederne, hvorfor der også ved den enkelte ret, er blevet brugt utallige timer på at smage den til, lave den igen, smagt til engang mere, osv. Sådan har vores kokke fundet den perfekte opskrift, til hver enkelt ret.

Med vores julebuffeter vil du kunne imponere dine gæster og kollegaer, (næsten) uden at du skal røre en finger. Du slipper for al den kedelige forberedelse, som eksempelvis at planlægge menuen, handle ind til hele julefrokosten og for at lave al maden. Hvis du blot køber og bestiller, så sørger vi for resten. Så kan du slappe af, og koncentrere dig om at hygge og om at forkæle dig selv og dine gæster, eller kollegaer. Se sådan får man den perfekte julefrokost.

Hos Gaudium tilbyder vi catering til enhver fest, så uanset om du holder julefrokost eller et andet arrangement, så har vi maden til festen!

Få en julefrokost menu der imponerer

Bestiller du julemad ud af huset fra Gaudium, kan du stole på, at du og dine gæster får en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores kokke er alle super engagerede omkring madlavningen! ”Godt” er ikke godt nok – hos os er kun det gennemførte godt nok. Derfor er den feedback vi får fra mange af vores kunder også, at de sad tilbage med en madoplevelse, som havde imponeret både dem selv og deres gæster. Først når dine gæster imponerede spørger ”Hvem har lavet maden?”, har det været en succes for os!

Vores høje standarder giver dig og dine gæster tryghed, når oplevelsen med årets julefrokost menu bare skal være helt fantastisk. Hvis du bestiller mad fra os, er der dog en god chance for, at du ender med at skulle stå for julefrokosten igen de næste mange år.

Julemad ud af huset der samler gæsterne

Julen samler! Det gør den af flere årsager, men jeg tror man kan koge det ned til tre:

  1. Påmindelsen om at Jesus blev født
  2. De mange forskellige traditioner
  3. Og ikke mindst julemaden!

Denne sammenføringskraft som julen skaber, gør jo netop, at man mindst én gang om året får set familien, hygget med kollegaerne eller snakket med sine gode gamle venner, man ellers ikke får set så ofte. Når man så kommer til maden, sættes rammerne for, at man får samlet op på både stort og småt fra sidste gang. Ofte er det også her de samme (gamle) historier og minder bliver fortalt og delt. Sådan nyder man hinandens selskab – god julemad og godt fællesskab.

Derfor har vi også gjort det så nemt som det kan gøres, at bestille mad fra os hos Gaudium. Vi har taget os af alt med maden, kræset godt om alle juleretterne, så du og dine gæster kan få en helt fantastisk dag sammen. Vores erfaring er, at vores mad er med til at skabe en god stemning og spreder hygge omkring sig. Om du gør dig samme erfaring, må vi jo lade komme an på en prøve, men mere end 1 million madglade danskere kan vel ikke tage fejl? Ja, så mange har smagt vores mad, og fået en gennemført madoplevelse – den oplevelse vil vi også gerne give dig!

Få mere tid med en julefrokost ud af huset

Du kender det helt sikkert fra dig selv, at du inviterer dine gæster til at komme allerede 1-2 timer før julefrokosten skal stå, fordi du skal bruge masser af tid på at forberede julemaden ude i køkkenet. Du står tidligt op om morgenen, og mister derfor noget af energien hen ad eftermiddagen.

Hvis du bestiller en julemiddag ud af huset, så har du til gengæld meget bedre overskud i løbet af dagen, fordi du slipper for at skulle stå adskillige timer i køkkenet og forberede de mange juleretter til dine gæster. Med en julemenu ud af huset fra Gaudium, har vi sørget for at maden er gjort helt klar til jer, så det eneste du skal gøre er at opvarme og servere julefrokost menuen.

Dette giver dig ekstra god mulighed for at kunne lave sjove lege med dine gæster, og du får selvfølgelig generelt meget mere tid og overskud til at være sammen med gæsterne. Julen handler om at hygge sig med dem man holder allermest af, og det får I alle sammen meget bedre mulighed for, hvis du bestiller årets julefrokost ud af huset.

Stolt og traditionsrig julemad ud af huset

Der er vel næppe nogen mere traditionsbunden madoplevelse i Danmark, end den mad vi spiser i juletiden. Dansk julemad handler om hyggeligt samvær med familien og vennerne, gode oplevelser både indendørs og udendørs, når ungerne leger ude i sneen og de voksne drikker gløgg i stuen – men vigtigst af alt, dejlig god dansk julemad i lange baner.

Det er præcis den stemning, vi stræber efter i vores julefrokost ud af huset, samt vores menuer og buffeter omkring juletiden. En god oplevelse med julemad ud af huset, handler nemlig altid mindst lige så meget om dem, man nyder julemaden sammen med. Formålet er hyggen og den gode stemning, og maden er altså bare et super vigtigt element til enhver sammenkomst, netop fordi den er så udslagsgivende for den gode stemning i selskabet.

Levering af julefrokost menu lige til døren

Hos Gaudium ønsker vi altid at gøre det så let og overskueligt for vores kunder at holde julefrokost, og derfor tilbyder vi også at levere jeres julefrokost menu direkte til hoveddøren. På den måde kan vi hjælpe dig med at få bedre tid til at pynte op og klargøre borddækningen inden dine julefrokostgæster ringer på dørklokken. I modsætning til de fleste andre der tilbyder julefrokost catering, så leverer vi hos Gaudium julefrokost ud af huset til hele København og hele Sjælland. Når du vælger at få julefrokosten leveret, får du masser af tid til julehygge og du slipper for julestress.

Nem opvarmning af vores julefrokostmenuer

Når du bestiller julefrokost ud af huset hos Gaudium, leveres din julefrokost menu som udgangspunkt altid kold i termokasser. Men derfor skal du naturligvis ikke stå tilbage tomhændet og uden idéer til, hvordan du bedst opvarmer og klargøre julemaden. Vi har derfor lavet en udførlig vejledning til, hvordan du bedst opvarmer julemaden, så du kan være helt sikker på, at julefrokosten med dine gæster bliver en succes. Læs mere om dine muligheder for levering i vores FAQ.

Har du spørgsmål til julefrokost ud af huset?

Skulle du stå tilbage med nogle spørgsmål angående vores julefrokost ud af huset, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid rigtig gerne hjælpe dig, så du får en gennemført julemiddag, der imponerer dig og dine gæster!