Julefrokost ud af huset

Med Gaudiums lækre julefrokost ud af huset, bliver det simpelthen ikke nemmere! Vi tilbyder fantastisk og eksklusiv julefrokost mad, der leveres på hele Sjælland. Vores julefrokost menu kokkereres af de bedste råvarer, som vi sammensætter til det helt perfekte julefrokostbord. Menuen er fuld af juleklassikere – selvfølgelig med vores velkendte nordiske twist. Bestil vores eksklusive julefrokost 2022 og nyd højtiden i fulde drag.

Bestil julefrokost ud af huset til hele Sjælland

Julefrokost ud af huset med et nordisk twist

Når du bestiller julefrokost ud af huset hos Gaudium, får du al den lækre julemad, som du normalt forventer at få serveret til en julefrokost. Vores julefrokost menu indeholder alle de velkendte klassikere, der typisk hører til en god traditionel julemiddag: Karrysild, hønsesalat, andelår, kartofler, julemarineret svinesteg, rødkål, friskbagt rugbrød, brun julesauce og selvfølgelig den 100% obligatoriske risalamande med kirsebærsauce til at slutte julefrokosten af med.

Når du bestiller Gaudiums julebuffet til din julefrokost 2022, får du en nøje tilberedt og eksklusiv julebuffet, der passer helt perfekt til enhver julefrokost hvor kvaliteten skal være helt i top. Vores julefrokost menu er en sikker vinder, hvis du vil forkæle dine gæster med det absolut bedste. Du slipper samtidig for alle de tidskrævende og stressende forberedelser til julemaden. På den måde er der både tid og overskud til andre juleopgaver, så du bedre kan nyde en fantastisk julefrokost i selskab med dine gæster.

Hos Gaudium funderer vi al vores kokkerering i traditionsrige nordiske madlavningsprincipper, hvor fokus er på råvarernes friskhed, fra jord til bord, samt at sikre en udsøgt smagsoplevelse i hver eneste bid. Lige præcis denne tiltro til det stolte nordiske køkken, er ekstra stærk i vores menuer til julebuffet og julefrokost ud af huset.

Vores kokke er alle specialiserede i det nordiske køkken, og vi kan derfor garantere dig en udsøgt klassisk julefrokost menu, som du kender den – bare med et lille nordisk twist lagt ind over.

Få en julefrokost menu der imponerer

Bestiller du julemad ud af huset fra Gaudium, så garanterer vi at du og dine gæster får en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores kokke er alle super engagerede omkring madlavningen af vores julefrokost ud af huset! Hos os er der ikke noget der hedder “acceptabelt” – nej, vores julefrokost menu skal være eksklusiv og imponere enhver der sætter tænderne i den!

Vores høje standarder giver dig og dine gæster en tryghed omkring, at oplevelsen med årets julefrokost menu bare skal være helt fantastisk. Jeres ganer vil blive forkælet, og vi er helt sikre på, at du nok ender med at skulle stå for julefrokosten igen næste år – og muligvis mange år ude i fremtiden.

Julemad ud af huset der samler gæsterne

Julen samler os alle sammen omkring spisebordet: Først og fremmest i familien, men også med mange af de venner, som vi måske ikke har set i noget tid. Vi får snakket, grinet, delt historier og nydt hinandens selskab. Det hele bliver endnu bedre, når der kommer rigtig god julemad på bordet.

Hos Gaudium gør vi derfor alt vi overhovedet kan, for at kræse ekstra godt om vores julefrokost mad, så du og dine gæster kan få en helt fantastisk dag sammen. Vores julefrokost ud af huset skal smage godt og forkæle ganen – og særligt omkring juletid skal vores julemad ud af huset også helst inspirere til god stemning og sprede hygge, fra én mæt og glad mave til en anden.

Få mere tid med en julefrokost ud af huset

Du kender det helt sikkert fra dig selv, at du inviterer dine gæster til at komme allerede 1-2 timer før julefrokosten skal stå, fordi du skal bruge masser af tid på at forberede julemaden ude i køkkenet. Du står tidligt op om morgenen, og mister derfor noget af energien henad eftermiddagen.

Hvis du bestiller en julemiddag 2022, så har du til gengæld meget bedre overskud i løbet af dagen, fordi du slipper for at skulle stå adskillige timer i køkkenet og forberede de mange juleretter til dine gæster. Med en julemenu ud af huset fra Gaudium, har vi sørget for at maden er gjort helt klar til jer, så det eneste du skal gøre er at opvarme og anrette julefrokost menuen.

Dette giver dig ekstra god mulighed for at kunne lave sjove lege med dine gæster, og du får selvfølgelig generelt meget mere tid og overskud til at være sammen med gæsterne. Julen handler om at hygge sig med dem man holder allermest af, og det får I alle sammen meget bedre mulighed for, hvis du bestiller årets julefrokost ud af huset.

Stolt og traditionsrig julemiddag ud af huset 2022

Hos Gaudium er vi super begejstrede for de traditionsrige nordiske madlavningsprincipper, hvilket vi lader komme til udtryk med vores nordiske juleanretninger. Vores begejstring og tiltro til det stolte nordiske køkken har meget stor indflydelse på madlavningen, når vi udvikler menuer til Gaudiums julemad og julefrokost ud af huset.

Der er vel næppe nogen mere traditionsbunden madoplevelse i Danmark, end den mad vi spiser i juletiden. Dansk julemad handler om hyggeligt samvær med familien og vennerne, gode oplevelser både indendørs og udendørs, når ungerne leger ude i sneen og de voksne drikker gløgg i stuen – men vigtigst af alt, dejlig god dansk julemad i lange baner.

Det er præcis den stemning, vi stræber efter i vores julefrokost 2022, samt vores menuer og buffeter omkring juletiden. En god oplevelse med julemad ud af huset, handler nemlig altid mindst lige så meget om dem, man nyder julemaden sammen med. Formålet er hyggen og den gode stemning, og maden er altså bare et super vigtigt element til enhver sammenkomst, netop fordi den er så udslagsgivende for den gode stemning i selskabet.

Levering af julefrokost menu lige til døren

Hos Gaudium ønsker vi altid at gøre det så let og overskueligt for vores kunder at holde julefrokost, og derfor tilbyder vi også at levere jeres julefrokost menu direkte til hoveddøren. På den måde kan vi hjælpe dig med at få bedre tid til at pynte op og klargøre borddækningen inden dine julefrokostgæster ringer på dørklokken. I modsætning til de fleste andre der tilbyder julefrokost catering, så leverer vi hos Gaudium julefrokost ud af huset på hele Sjælland. Når du vælger at få julefrokosten leveret, får du masser af tid til julehygge og du slipper for julestress.

Nem opvarmning af vores julefrokost take away

Når du bestiller julefrokost 2022 hos Gaudium, leveres din julefrokost menu som udgangspunkt altid kolde i termokasser. Men derfor skal du naturligvis ikke stå tilbage tomhændet og uden idéer til, hvordan du bedst opvarmer og klargører julemaden. Vi har derfor lavet en udførlig vejledning til, hvordan du bedst opvarmer julemaden, så du kan være helt sikker på, at julefrokosten med dine gæster bliver en succes. Læs mere om dine muligheder for levering i vores FAQ.

Har du spørgsmål til julefrokost ud af huset?

Skulle du stå tilbage med nogle spørgsmål angående vores julefrokost ud af huset, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid rigtig gerne hjælpe dig, så du får lige netop den julemiddag, som du ønsker for dig og dine gæster.