#1 i Catering med 97% fem-stjernede anmeldelser.

Vores drivkraft til at levere gennemførte madoplevelser.

Baseret på 4700+ anmeldelser

Julefrokost ud af huset

Glæd dig til en eksklusiv og gennemført julefrokost ud af huset med Gaudium.

Med vores førsteplads på Trustpilot i catering kategorien, kan du roligt overlade madlavningen til os.

Så lad os om alt det praktiske, så du kan nyde en imponerende madoplevelse med dine nærmeste. Vi står klar til at hjælpe dig uanset størrelsen på dit arrangement, så bestil din julefrokost ud af huset allerede i dag!

Eksklusiv Julebuffet 2024 (min. 6 kuv.)

 • Hønsesalat – rørt – kyllingebryst – karrycreme – asparges – svampe – krydderurter
 • Koldrøget laks – rørt – mild grovkornet sennepscreme – sprøde æbler – frisk dild
 • Andelår – confiteret
 • Små ristede kartofler – løvstikke – smør
 • Brun julesauce – kalvefond – rødvin
 • Rødkål – hjemmelavet
 • Julesalat – sprød kål – tranebær – ristede græskarkerner – sennepsvinaigrette
 • Brød – friskbagt – hjemmelavet
 • Chokolademoussekage – hvid chokolade – solbærdrys

SE MENU

Luksus Julebuffet 2024 (min. 10 kuv.)

 • Gaudiums karrysild – gammeldags modnede sild – karrycreme – rødløg – kapers – krydderurter
 • Hønsesalat – rørt – kyllingebryst – asparges – svampe – krydderurter
 • Svinemørbrad – timian – hvidløg – rosmarin – karamelliserede løg
 • Andelår – confiteret
 • Æbler & svesker – timian – rødløg
 • Små ristede kartofler – løvstikke – smør
 • Rødkål – hjemmelavet
 • Brun julesauce – kalvefond – rødvin
 • Julesalat – sprød kål – tranebær – ristede græskarkerner – sennepsvinaigrette
 • Brød – friskbagt – hjemmelavet
 • Friskbagt rugbrød
 • Ris a la mande – hjemmelavet – klassisk – mandler
 • Kirsebærsauce – hjemmelavet

SE MENU

Få julefrokost ud af huset leveret direkte til døren på hele Sjælland

Hos Gaudium stræber vi efter at gøre det så nemt som muligt for dig at servere en 5-stjernet madoplevelse for dine gæster. Derfor står vi klar til at tage os af indkøb og tilberedningen af din julefrokost. Vi leverer endda maden direkte til din dør, så du kan fokusere på samværet med dine gæster.

Vi leverer julefrokost ud af huset på hele Sjælland, så uanset hvor du befinder dig, kan du servere en gennemført julefrokost menu for dine gæster.

Nedenfor kan du se området, vi dækker på Sjælland. Vi leverer til hele Sjælland gennem hele julesæsonen.

Gør det nemt og lækkert med julefrokost ud af huset

At skulle stå for maden til en julefrokost kan være et tidskrævende projekt. Med Gaudium kan du nemt servere en imponerende julebuffet for dine gæster (næsten) uden at du skal røre en finger.

Alle vores julefrokost menuer er nøje sammensat af vores dygtige og erfarne kokke. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer, og hver enkelt af vores julefrokost retter er tilsmagt med omhu. På den måde kan vi sikre, at du får en gennemført madoplevelse.

Når du bestiller julefrokost ud af huset fra Gaudium, kan du få tid til at nyde julefrokosten med dine gæster, kollegaer, venner, eller hvem du nu holder julefrokost med. Du skal hverken bekymre dig om mængden, kvaliteten eller smagsoplevelsen – alt dette har vi nemlig helt og aldeles styr på. Vi leverer endda direkte til døren på hele Sjælland, hvis det ønskes. Det eneste, du selv skal klare, er opvarmning af enkelte retter, hvilket er utrolig nemt og bekvemt. Vi har lavet en nem vejledning, som viser, hvordan du skal gøre.

Bestil en klassisk julefrokost menu af højeste kvalitet

Julen er en af de mest traditionsprægede højtider – særligt når det kommer til julemaden. Hos Gaudium kan du få en klassisk julefrokost menu med alle de velkendte favoritter.

Vi har to klassiske julebuffeter, du kan vælge: Vores eksklusive julebuffet og luksus julebuffet. Hvis du foretrækker noget andet end julemad, har vi mange andre menuer at vælge imellem. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at du og dine gæster får en gennemført og imponerende madoplevelse.

Skal du også bruge en nytårsmenu ud af huset?

Skal du også bruge en nytårsmenu ud af huset? Lad Gaudium stå for maden til nytår. Med vores eksklusive nytårsmenu ud af huset er du sikret en madoplevelse, der vil imponere dine gæster.

Glæd dine gæster med julefrokost ud af huset fra Gaudium

Nyd en eksklusiv julefrokost uden besværet med madlavning. Lad Gaudium tage sig af alt det praktiske, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – samværet med dine gæster. Bestil vores julefrokost ud af huset allerede i dag!

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bookingsystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.