Mad ud af huset i København

Søger du god mad ud af huset i København? Når du er vært for et arrangement, så er det selvsagt vigtigt, at du vælger en god catering løsning. Hos Gaudium har vi et stort udvalg af lækre menuer og buffeter, som du kan servere for dine gæster. Vi leverer lækker gourmetmad i hele København og omegn – ja faktisk på hele Sjælland. Vælg Gaudium, hvis du vil ha’ en lækker nordisk buffet i København.

Mad ud af huset lavet af engagerede kokke

Gaudium er et cateringfirma, som holder til på Sjælland. Vil du have den absolut bedste catering og mad ud af huset i København, er du derfor kommet det rette sted hen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du hos os forvente en madoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige.

Vi har speciale i mad ud af huset med nordiske menuer, og faktisk beskæftiger vi os kun med det. Det skyldes, at det er det nordiske køkken, vi brænder for. Derfor tror vi også på, at vi opnår det bedste resultat ved at holde os til det.

Bag Gaudium står et stærkt team af engagerede kokke, der om nogen ved, hvad der skal til for at skabe en formidabel madoplevelse, som vil blive husket i lang tid frem. Vi ønsker at skabe en unik oplevelse for alle vores kunder og deres gæster uanset størrelsen på selskabet.

Catering i København til alle arrangementer

Uanset om du bestiller mad til en fødselsdag, stor reception eller konfirmation, kan du forvente, at du får catering ud over det sædvanlige. Vi varetager opgaver i alle størrelser og til alle lejligheder. Vi kan blandt andet tilbyde buffetcatering, hvor gæsterne frit kan vælge blandt de forskellige retter.

Goumetcatering i København kan være lidt af en jungle, men når du vælger at overlade opgaven til os, kan du vide dig fuldkommen sikker på, at du får en fantastisk madoplevelse. Vi går gerne den ekstra mil for at gøre det helt sublimt for dig, og du kan derfor se frem til skønne gourmetoplevelser fra Gaudium.

Hvis du står og skal holde et arrangement, er det vigtigt, at du finder noget lækker mad, som du kan servere for dine gæster. Og det er i den grad noget, vi kan hjælpe dig med. Vi har et stort udvalg af menuer med lækker gourmetmad, som leveres til både København og mange andre steder i Danmark.

Skab den rette stemning med gourmetmad

Når det kommer til mad, er det ikke kun smagen, som det handler om. Det er naturligvis vigtigt, at den mad du serverer, har en god smag, men det betyder meget mere end det. Maden er nemlig også grundlaget for en god og hyggelig stemning. Hvad end der er tale om en lille fest eller en større forsamling, kan mad være med til at samle folk og skabe en helt særlig atmosfære. Lækker mad er noget alle kan relatere til, og derfor er det et fantastisk udgangspunkt for en vellykket aften med glade gæster. Bestil mad til jeres fest her.

Som vært eller værtinde, skal du derfor sørge for at servere noget god mad, som dine gæster kan samles over. Hvis du er usikker på dine egne evner i køkkenet, kan vi lette ansvaret og sørge for, at du får leveret lækker gourmet mad til dig og dine gæster. På den måde kan du føle dig tryg ved, at dine gæster får noget god mad af topkvalitet, som skaber en god stemning i løbet af aftenen.

Vores mad er baseret på lækker og traditionsrig, nordisk mad, som uden tvivl vil tilfredsstille dine gæster. Du kan selv vælge om du vil have buffet servering eller flere retters menu. Vi er eksperter, når det kommer til catering og kan derfor altid love dig en lækker servering af topkvalitet.

Diner Transportable med fokus på kvalitet

Vi er egentlig ikke meget for at prale, men vi kan ikke lade være med at være stolte over vores omtale inden for catering. Lige nu ligger vi nummer 1 på Trustpilot, hvilket siger en hel del om, hvordan vores kunder opfatter vores service og mad ud af huset. Du kan derfor være sikker på at have et af Danmarks bedste catering firmaer i ryggen, når du bestiller mad gennem os.

Vi tror på, at en af de største årsager til, at vores kunder er tilfredse med os, er, at vi altid har fokus på kvaliteten. Det gælder både, når det kommer til vores mad og service. Vores menuer består altid af friske og gode råvarer, og vi leverer gerne direkte til døren i København og hele Danmark. Du kan derfor altid være sikker på at modtage den bedste kvalitet inden for alle parametre, når du bruger os.

Mad ud af huset lige til døren i København

Når du skal holde et selskab, småt som stort, kan det være en smule uoverskueligt at skulle lave mad til alle gæster. Det er meget tidskrævende og ender derfor ofte med, at du bruger det meste af aftenen i køkkenet frem for med gæsterne. Det vil vi gerne ændre på. Derfor leverer vi lækker gourmetmad til selskabet, direkte til jeres hoveddør!

Det betyder, at du ikke selv skal bruge tid på hverken at lave maden eller hente den. Det eneste, du skal gøre, er, at varme maden op, når gæsterne ankommer. Du får en hel del mere tid til at være sammen med dine gæster, så I sammen kan nyde hinanden selskab over et lækkert måltid mad.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.