Catering Storkøbenhavn

Gaudium tilbyder et stort udvalg af catering i Storkøbenhavn, uanset om du søger mad til fødselsdag for 20 personer eller mad til bryllup for 100 personer. Vi tilbyder professionel mad ud af huset i Storkøbenhavn med buffeter inspireret af det nordiske køkken. Med eksperter i smagssammensætninger, får dine gæster en unik smagsoplevelse og du slipper for at skulle stå i køkkenet i timevis.

Stor erfaring med catering i Storkøbenhavn

Hos Gaudium ved vi, hvor svært det kan være at planlægge en fest og få alt til at gå op i en højere enhed. Det kan være en stor udfordring at finde ud af, hvilken mad du skal servere, og om du selv har tiden og køkkengrejet til at kokkerere en lækker menu. Vi har stor erfaring med at levere mad ud af huset i Storkøbenhavn. Ved at vælge en af vores buffeter kan bruge din tid på noget andet end at stå i køkkenet. Vi har dygtige kokke, der betragter det som deres fornemmeste opgave at kreere retter, som dine gæster sent vil glemme. Uanset hvor i Storkøbenhavn din fest skal holdes, og hvor mange gæster der er inviteret, kan du trygt lade os stå for maden, så dine gæster får en unik smagsoplevelse.

Kvalitetsråvarer og det nordiske køkken er vores passion

Vil du servere en overdådig buffet for dine gæster, er vi den bedste løsning til levering af catering i Storkøbenhavn som nr. 1 på Trustpilot! Gaudium har en stor passion for god mad, og hos os er kun de bedste råvarer gode nok til dig. Derfor har råvarerne i vores buffeter altid en høj kvalitet. Det er din garanti for, at det er skruet op for smagen, og at konsistensen er i top. Derudover lader vi os inspirere af det nordiske køkken, når vi sammensætter buffeter til catering. Det betyder, at du får en autentisk buffet, hvor der er en rød tråd i samtlige retter. Det giver nemlig den bedste smag, Har du brug for inspiration til, hvad du skal bruge nordisk catering, kan du se vores løsninger her på hjemmesiden. Du kan også kontakte os, og vi kan sammen finde frem til den helt rigtige menu.

Mad ud af huset i Storkøbenhavn

Mad ud af huset er en oplagt løsning, hvis du gerne vil spare dig selv for tid og fokusere på andre gøremål. Vi vægter kvalitet og smagsoplevelse højt, men vi går også op i at tilbyde dig en fleksibel cateringløsning. Vores mad ud af huset kan leveres i Storkøbenhavn. Du kan også vælge at hente maden hos os. Uanset om du ønsker levering i Storkøbenhavn, eller du selv vil afhente, pakkes alle retter i praktiske kølebokse. Du skal blot følge vores vejledning inden servering.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.

Menu