Mad ud af huset

Skal du have arrangeret mad ud af huset og være sikker på en succesoplevelse til dine gæster? Så bestil catering hos Gaudium. Vi leverer eksklusiv og nem mad til alle livets fester, store som små. Vi har over 500.000 tilfredse kunder og er nr. 1 på Trustpilot inden for catering. Du er garanteret kvalitetsråvarer og en buffetsammensætning i særklasse til absolut overkommelige priser. Bestil nemt online, så klarer vi resten.

Menuer

Eksklusiv mad ud af huset

Søger du mad ud af huset til dit arrangement? Hos Gaudium kan du få velsmagende og udsøgt mad ud af huset. Vi tilbyder et bredt udvalg af smagfulde gourmetmenuer og buffeter, der alle har grobund i det gode, traditionsrige nordiske køkken.

Hvis du bestiller mad ud af huset hos Gaudium, giver du dig selv friheden fra køkkenet. Du bliver ikke fraværende fra dine gæster med mad ud af huset fra Gaudium. Alt du skal gøre er selv at opvarme maden, resten tager vi os af.

Vi sørger for at give dig en vejledning med, når du bestiller mad, så du ved, hvordan du bedst muligt tilbereder maden til dine gæster. Vi lover jer smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Førsteklasses mad ud af huset

Hos Gaudium gør vi en kæmpe dyd i at kreere og servere det bedste mad. Vi har valgt at specialisere os i det nordiske køkken. Vi ønsker at være de bedste inden for vores branche, når det gælder kreering af buffet ud af huset.

Vi har valgt at være i øjenhøjde med vores kunder, og vi har derfor gjort det let for dig, at bestille vores mad ud af huset. Det eneste du behøver at gøre er, at du vælger menuen, så sørger vores kokke for at kreere delikat mad til jer, og vi sørger for at bringe maden ud til jeres hoveddør.

Om end det er et større arrangement, en fødselsdagsfest, en nytårsforsamling, julefrokost, barnedåb eller noget helt andet, så kan vi let servere lækker mad ud af huset til jer.

Det er vores passion at orkestrere lækre buffeter, der efterlader enhver gane forkælet og enhver mave glad og tilfreds, og vi har flere års erfaring med at servere udsøgt mad ud af huset.

God mad behager nemlig mere end bare smagsløgene. Lækker mad former rammerne om enhver god fest og byder mennesker at komme sammen på en unik måde, som alle kan genkende. Nemlig mad der er tilberedt til perfektion og sender ens gane på smagsrejser, den aldrig har været før.

Men det er altså ikke kun noget, vi selv siger – kunderne siger det også.

Vi ligger på førstepladsen indenfor kategorien catering på TrustPilot, og vi kunne ikke være mere stolte af, at så mange af vores kunder har været inde og anbefale os i sådan en grad, at vi kan kalde os selv et af de førende cateringfirmaer i landet.

Det er vi ikke kun stolte af. Vi er også taknemmelige for det.

Fordi det er om noget en bekræftelse af, hvad vi selvfølgelig allerede selv syntes. Vi går op i mad, og vi kræser gerne for det, og for vores kunder, når det fører til en bedre smagsoplevelse i den sidste ende.

Maden, smagen og helheden er nemlig ikke bare vores kernekompetencer; de er også vores passion.

Derfor garanterer vi for kvaliteten i vores menuer – uanset arrangement. Vi specialiserer os i alle slags sammenkomster, hvor mennesker mødes og der ønsker buffet ud af huset. Men endnu mere end det, så specialiserer vi os i maden og, især, at den forbliver ren nydelse til den sidste bid.

Vores mål er ikke, at dine gæster spiser op. Vores mål er, at du og dine gæster føler jer så forkælede, at I også kommer tilbage næste gang. Fordi så ved vi med sikkerhed, at vi har opnået det, vi satte os ud for.

Mad i topkvalitet og vores fokus på at skabe de bedste rammer for jeres arrangement, er alt sammen vores bud på, hvorfor vi indtager førstepladsen på TrustPilot. Vi går op i maden; vi går op i kunderne; og ydermere, så går vi op I, at du og dine gæster har en strålende aften.

Derfor kokkerer vi vores menuer ud fra den filosofi, at god mad får tungen bedre på gled og får snakken, og ikke mindst hyggen, til at flyde mere frit på tværs af bordet

Kun de bedste råvarer

Når vi laver vores mad, har vi for øje, at vi kun bruger de bedste råvarer. Vi bruger råvarer, som er gemt i den skandinaviske natur, som bidrager til udsøgte retter, som du kan bestille som mad ud af huset.

Hos Gaudium er vi eksperter i nordisk mad og sætter en ære i behandle vores ingredienser med den respekt, som de fortjener.

Vores kokke er alle passioneret omkring madlavningen, hvorfor de også sætter en ære i at kun bruge råvarer af den højeste kvalitet. Vi garanterer derfor dig og dine gæster en unik smagsoplevelse, når I bestiller mad ud af huset hos os.

Den gode smagsoplevelse er topprioritet, og vores mål er at servere for dig og dine gæster en velsmagende oplevelse i alt vores mad ud af huset, der er med til at løfte humøret på hele festen.

Bestil nemt buffet ud af huset med få simple klik

Det er ikke løgn. Vi har gjort vores bedste, for at du så nemt som muligt kan danne dig et overblik over vores menuer ud af huset, udvælge den, der passer perfekt til dit selskab og bestille den online så nemt og bekvemt som muligt.

På siden over vores menuer kan du se billeder og forklaringer af vores forskellige buffeter ved at klikke gennem karrusellen. Så snart du ved, hvad du ønsker, så gælder det bare om at bestille til det rette antal og tidspunkt, og så sørger vi ellers for resten.

Skulle du dog have nogle spørgsmål til hvordan buffet ud af huset fungerer, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe, hvis det skulle være nødvendigt. Og hvis vi lige må have lov at prale lidt igen, så er en af hovedårsagerne til, at vi ligger i toppen på TrustPilot, at vi prioriterer hele oplevelsen — fra råvarer til tilberedning, levering, servering og også det allerførste skridt: bestillingen.

En del af formålet ved at bestille mad ud af huset er nemlig bekvemmeligheden. Maden skal ikke bare være god. Processen skal også være stressfri og ligetil, så du kan fokusere på de mere vigtige ting, såsom gæsterne og at nyde din egen fest, hvad enten det er fødselsdag, sølvbryllup, konfirmation eller noget helt andet.

Det handler om sammenkomsten og menneskerne, der er med til festen. Maden er ofte centrum for enhver fest, og det er vi meget glade for. Men hele idéen er, at den gode mad skal skabe rammerne for en god stemning og en hyggelig aften sammen med vennerne, familien, bekendtskaberne og alle de andre gæster.

Derfor, hvis du spørger os, må det også gerne være nemt at udvælge menuen, bestille maden ud af huset og få den leveret lige til døren.

Køb kold, spis varm — og slip for opvasken

For at bevare smagen og friskheden bedst muligt, er vores lækre mad kold både ved afhentning og levering. Men frygt ej. Der følger en grundig vejledning med i leveringen, så du ved præcis, hvordan retterne bedst opvarmes. Og afhængigt af menuen, tager det hele sjældent mere end 45 minutter.

Vores menuer er omhyggeligt komponerede smagsrejser, du selv er med til at vælge og pege ud, før de bliver bragt lige til din dør. Det betyder også, at rejsetiden fra vores køkken til din fest varierer alt efter hvor på Sjælland, festen bliver holdt. Derfor går vi meget op i, at maden er så velbevaret og i så frisk en stand som overhovedet muligt.

Smagløst mad er sjældent besværet værd, og med vores fokus på stolte, traditionsrige nordiske retter, er der flere århundreders smagsoplevelser at leve op til. Du er dermed garanteret en smagfuld buffet ud af huset, som i høj grad lever op til forventningerne.

Det er her, at vores koldlevering og opvarmningsguide kommer i sit es.

Vi vil gerne garantere dig og vores gæster udsøgt mad ud af huset af den allerhøjeste kvalitet, så alt fra smag og konsistens til udvalg og sammensætning af retter blendes sammen til en større helhed. Og det kræver, at maden er så frisk som muligt.

Vores emballage, leveringsprincipper og opvarmningsguide sørger for lige netop det. Så det eneste, du behøver fokusere på, er at nyde festen og hygge dig sammen med gæsterne.

Og hvis det i sidste ende skulle være at foretrække, så er det også muligt, med et ekstra tillæg og et minimum af 35 kuverter, at få maden leveret varm og parat. Vores mad ud af huset koster lidt ekstra, men til gengæld medfølger der fri levering over hele Sjælland, og det er mad af høj kvalitet.

Alle vores retter kommer tilmed leveret i flot og præsentabel engangsemballage. Det vil sige, at der ikke er noget, I behøver returnere.

Og måske endnu vigtigere, så slipper I også for opvasken

Det traditionsrige køkken

Nordiske madtraditioner og sædvaner har sjældent stået stille meget længe ad gangen. Der er dog indenfor det seneste årti sket måske endnu større udviklinger end normalt. Og det er noget, der virkelig kan sætte gang i vores kokkes kreativitet.

Med det større fokus der er kommet på de enkelte råvarer, deres individuelle kvalitet, de vidt forskellige præg, de sætter på enhver god ret — for ikke at glemme måden de er dyrket, høstet og avlet på, som er en nordisk tradition helt i sig selv — er der også kommet et væld af nye muligheder og smagsoplevelser på banen.

Madlavning er ikke længere kun et fag eller noget, der bare skal overstås efter en travl dag på arbejde; det er blevet en kunst i sig selv og en disciplin i konstant, vidunderlig forandring.

Fra madprogrammer til kogebøger, madpyramider, online opskriftuniverser og gourmetmad ud af huset er der kommet betydeligt mere fokus på kvaliteten af den mad, vi lægger på tallerkenen.

Og alle de udviklinger nyder vi at inkorporere i vores menuer og buffeter ud af huset. Det er med til at gøre, at ikke alene skinner friskheden og innovationen frem i vores retter, hvor hver detalje er nøje sammensat og kræset for; det er også del af grunden til, at vi ikke er bange for at garantere, vi leverer den bedste mad ud af huset direkte fra vores køkken til dit festbord.

Målet er tænder, der løber i vand, smagsløg der bliver taget på en spændende rejse og en festsal af mennesker med maver, der er mætte og veltilfredse og ville ønske, de kunne klemme bare en lille bid mere ned.

God mad ud af huset fra erfarne kokke, der kræser for maden

Dejlig mad bliver kun bedre i det rette selskab, og når vores mad ud af huset kan være med til at løfte stemningen og få humøret og hyggen til at flyde frit, så hviler vi også selv i visheden om, at vores mad er med til at gøre din fest, din fødselsdag, barnedåb, guldbryllup eller andet arrangement, til noget helt særligt, I sent vil glemme.

Vi har flere års erfaring med alle slags arrangementer og enhver størrelse sammenkomst. Ingen selskaber er for store (eller for den sags skyld for små) for vores kokke, og vores udvalg af menuer skulle også gerne være udtænkt med flere forskellige tiltag in mente.

Dyk gerne ned i vores udvalg af menuer og gå på udforskning i vores delikate retter, der alle har grobund i det nordiske køkken, hvor fokus er god mad, friske råvarer og madlavning, der kommer fra hjertet. I kan trygt overlade cateringopgaven til os – vi sikrer jeres gæster den dejligste buffetoplevelse som prikken over iét på jeres sammenkomst. En nordisk gourmet buffet ud af huset kan noget særligt.

Fra julefrokost til nytårsbuffet, sommersammenkomst eller noget helt tredje, vores menuer består udelukkende af omhyggeligt komponerede smagsoplevelser, hvor hver bid meget gerne må være et lille eventyr i sig selv.

Mad ud af huset i julen

Hos Gaudium tilbyder vi også muligheden for at bestille julemad ud af huset. Om end du skal holde en julefrokost eller juleaften, kan vi hjælp dig. Vi har en eksklusiv julebuffet, som du kan bestille som mad ud af huset. Når du bestiller vores mad ud af huset til julen, er det naturligvis i samme høje kvalitet.