Mad ud af huset

Søger du mad ud af huset? Hvorfor så ikke forkæle dine gæster med udsøgt, velsmagende catering fra Gaudium. Vi tilbyder et bredt udvalg af smagfulde gourmetmenuer og buffeter, der alle har grobund i det gode, traditionsrige nordiske køkken.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet Gør som over 350.000 andre, og forkæl dine gæster med eksklusiv og anmelderrost…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Gastro Deluxe buffet

Nyhed! Gastro Deluxe buffet. Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens buffet Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Supreme buffet

Supreme buffet   Supreme buffet er fantastisk lækker buffet, som er elsket af vores kunder. Supreme…

Gaudiums Julebuffet

Gaudiums Julebuffet er sammensat af smagfulde juleklassikere. Med Gaudiums Julebuffet får I en fantastisk buffet…

Nytårsmenu – 4 retters

Menuen kan kun bestilles til nytårsaften d. 31/12/19. Der kan ikke rettes i menuen. (Min…

Førsteklasses mad ud af huset

Gaudium er sat i verden for at kreere og servere de bedste buffeter, du kan få i det danske land. Du vælger menuen — vi sørger for maden, og vi kører den lige ud til din hoveddør.

Og det gælder, uanset om arrangementet er en fødselsdagsfest, en nytårsforsamling, julefrokost, barnedåb eller noget helt andet.

Det er vores passion at orkestrere lækre buffeter, der efterlader enhver gane forkælet og enhver mave glad og tilfreds, og vi har flere års erfaring med at servere udsøgte smagsoplevelser til din sammenkomst.

God mad behager nemlig mere end bare smagsløgene. Lækker mad former rammerne om enhver god fest og byder mennesker at komme sammen på en unik måde, som alle kan genkende. Nemlig mad der er tilberedt til perfektion og sender ens gane på smagsrejser, den aldrig har været før.

Men det er altså ikke kun noget, vi selv siger.

Vi ligger på førstepladsen indenfor kategorien catering på TrustPilot, og vi kunne ikke være mere stolte af, at så mange af vores kunder har været inde og anbefale os i sådan en grad, at vi kan kalde os selv et af de førende cateringfirmaer i landet.

Det er vi ikke kun stolte af. Vi er også taknemmelige for det.

Fordi det er om noget en bekræftelse af, hvad vi selvfølgelig allerede selv syntes. Vi går op i mad, og vi kræser gerne for det, og for vores kunder, hvis det fører til en bedre smagsoplevelse i den sidste ende.

Maden, smagen og helheden er nemlig ikke bare vores kernekompetencer; de er også vores passion.

Derfor garanterer vi for kvaliteten i vores menuer uanset arrangement. Vi specialiserer i alle slags sammenkomster, hvor mennesker mødes. Men endnu mere end det, så specialiserer vi i maden og, især, at den forbliver ren nydelse til den sidste bid.

Vores mål er ikke, at dine gæster spiser op. Vores mål er, at du og dine gæster føler jer så forkælede, at I også kommer tilbage næste gang. Fordi så ved vi med sikkerhed, at vi har opnået det, vi satte os ud for.

Nemlig mad ud af huset som vor mor lavede den.

Det er under alle omstændigheder vores bud på, hvorfor vi indtager førstepladsen på TrustPilot. Vi går op i maden; vi går op i kunderne; og ydermere, så går vi op I, at du og dine gæster har en strålende aften.

Derfor kokkerer vi vores menuer ud fra den filosofi, at god mad får tungen bedre på gled og får snakken, og ikke mindst hyggen, til at flyde mere frit på tværs af bordet.

 

Få en kok med i købet

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af festligheden og samtidig forkæle dine gæster lige en tand mere, så tilbyder vi også, at du kan bestille en kok med til dit selskab.

Ved selskaber på 50 kuverter og derover sender vi med glæde en kok med ud til dig, der kan hjælpe med at forberede maden, anrette retterne, servere og fortælle om menuerne, råvarerne og de forskellige ingredienser.

En elegant kok, der serverer maden og besvarer eventuelle spørgsmål, er ikke bare med til at tilføje mere luksus til lejligheden. Det hjælper også på meget af det praktiske i forbindelse med opvarmning af maden, anretning, udførlig præsentation og meget mere.

Det betyder derudover, at du kan dedikere mere tid til andre, mere vigtige ting, såsom gæsterne og, ikke mindst, at nyde festen. Det er trods alt din, og dine nærmestes, dag.

Så lad os stå for maden. Lad vores udsendte kok stå for anretningen og servering af forret. Og lad dig og gæsterne stå for hyggen.

Hvis du spørger os, så er det den bedste opskrift til en herlig fest.

 

Kun de bedste råvarer

Brændpunktet for al den mad, vi kokkerer, er, udover stolte, nordiske traditioner, de gode råvarer, vi prioriterer i alle menuer. Vi sætter smagsoplevelsen højest på dagsordenen, og det er svært, for ikke at sige umuligt, at garantere udsøgt gourmetmad i hver eneste bid, hvis ikke råvarerne er i orden.

Selv ikke den bedste opskrift kan redde retten, hvis kvaliteten på råvarerne ikke er i orden.

Derfor går vores første skridt altid i retning af gode, friske råvarer. De danner grobunden for enhver ret og opskrift, vi kokkerer i køkkenet og senere serverer for dig og dine gæster.

 

 

Det er bare en af grundene til, at vi aldrig går på kompromis med de gode råvarer. De er fundamentet bag den udsøgte smagsoplevelse. Enhver mindeværdig smagsrejse starter med gode råvarer.

Næste skridt er så et hold erfarne kokke, der kræser for tilberedningen og de øvrige ingredienser i en sådan grad, at de kan stå inde for hver eneste bid, dine gæster sætter i maden, Gaudium leverer.

Den gode smagsoplevelse er topprioritet, og vores mål er at servere for dig og dine gæster en velsmagende oplevelse i alle vores buffeter, der er med til at løfte humøret på hele festen.

 

Du kan gøre det på kun nogle få, simple klik

Det er ikke løgn. Vi har gjort vores bedste, for at du så nemt som muligt kan danne dig et overblik over vores menuer ud af huset, udvælge den, der passer perfekt til dit selskab og bestille den online så nemt og bekvemt som muligt.

På siden over vores menuer kan du snildt se billeder og forklaringer af vores forskellige buffeter ved at klikke gennem karrusellen. Så snart du ved, hvad du ønsker, så gælder det bare om at bestille til det rette antal og tidspunkt, og så sørger vi ellers for resten.

Skulle du dog have nogle spørgsmål, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe, hvis det skulle være nødvendigt. Og hvis vi lige må have lov at prale lidt igen, så er en af hovedårsagerne til, at vi ligger i toppen på TrustPilot, at vi prioriterer hele oplevelsen — fra råvarer til tilberedning, levering, servering og også det allerførste skridt: bestillingen.

En del af formålet ved at bestille mad ud af huset er nemlig bekvemmeligheden. Maden skal ikke bare være god. Processen skal også være stressfri og ligetil, så du kan fokusere på de mere vigtige ting, såsom gæsterne og at nyde din egen fest, hvad enten det er fødselsdag, sølvbryllup, konfirmation eller noget helt andet.

Det handler om sammenkomsten og menneskerne, der er med til festen. Maden er ofte centrum for enhver fest, og det er vi meget glade for. Men hele idéen er, at den gode mad skal skabe rammerne for en god stemning og en hyggelig aften sammen med vennerne, familien, bekendtskaberne og alle de andre gæster.

Derfor, hvis du spørger os, må det også gerne være nemt at udvælge menuen, bestille maden og få den leveret lige til døren.

 

Køb kold, spis varm — og slip for opvasken

For at bevare smagen og friskheden bedst muligt, er vores lækre mad kold både ved afhentning og levering. Men frygt ej. Der følger en grundig vejledning med i leveringen, så du ved præcis, hvordan retterne bedst opvarmes. Og afhængigt af menuen, tager det hele sjældent mere end 45 minutter.

Vores menuer er omhyggeligt komponerede smagsrejser, du selv er med til at vælge og pege ud, før de bliver bragt lige til din dør. Det betyder også, at rejsetiden fra vores køkken til din fest varierer alt efter hvor på Sjælland, festen bliver holdt. Derfor går vi meget op i, at maden er så velbevaret og i så frisk en stand som overhovedet muligt.

Ufrisk mad er sjældent besværet værd, og med vores fokus på stolte, traditionsrige nordiske retter, er der flere århundreders smagsoplevelser at leve op til.

Det er her, at vores koldlevering og opvarmningsguide kommer i sit es.

Vi vil gerne garantere dig og vores gæster udsøgt mad ud af huset af den allerhøjeste kvalitet, så alt fra smag og konsistens til udvalg og sammensætning af retter blendes sammen til en større helhed. Og det kræver, at maden er så frisk som muligt.

Vores emballage, leveringsprincipper og opvarmningsguide sørger for lige netop det. Så det eneste, du behøver fokusere på, er at nyde festen og hygge dig sammen med gæsterne.

Og hvis det i sidste ende skulle være at foretrække, så er det også muligt, med et ekstra tillæg og et minimum af 25 kuverter, at få maden leveret varm og parat. Det koster lidt ekstra, men til gengæld medfølger der fri levering over hele Sjælland.

Alle vores retter kommer tilmed leveret i flot og præsentabel engangsemballage. Det vil sige, at der ikke er noget, I behøver returnere.

Og måske endnu vigtigere, så slipper I også for opvasken.

 

Det traditionsrige køkken

Nordiske madtraditioner og sædvaner har sjældent stået stille meget længe ad gangen. Der er dog indenfor det seneste årti sket måske endnu større udviklinger end normalt. Og det er noget, der virkelig kan sætte gang i vores kokkes kreativitet.

Med det større fokus der er kommet på de enkelte råvarer, deres individuelle kvalitet, de vidt forskellige præg, de sætter på enhver god ret — for ikke at glemme måden de er dyrket, høstet og avlet på, som er en nordisk tradition helt i sig selv — er der også kommet et væld af nye muligheder og smagsoplevelser på banen.

Madlavning er ikke længere kun et fag eller noget, der bare skal overstås efter en travl dag på arbejde; det er blevet en kunst i sig selv og en disciplin i konstant, vidunderlig forandring.

Fra madprogrammer til kogebøger, madpyramider, online opskriftuniverser og gourmetmad ud af huset er der kommet betydeligt mere fokus på kvaliteten af den mad, vi lægger på tallerkenen.

Og alle de udviklinger nyder vi at inkorporere i vores menuer og buffeter. Det er med til at gøre, at ikke alene skinner friskheden og innovationen frem i vores retter, hvor hver detalje er nøje sammensat og kræset for; det er også del af grunden til, at vi ikke er bange for at garantere, vi leverer den bedste mad ud af huset direkte fra vores køkken til dit festbord.

Målet er tænder, der løber i vand, smagsløg der bliver taget på en spændende rejse og en festsal af mennesker med maver, der er mætte og veltilfredse og ville ønske, de kunne klemme bare en lille bid mere ned.

 

God mad ud af huset fra erfarne kokke, der kræser for maden

Dejlig mad bliver kun bedre i det rette selskab, og når vores mad ud af huset kan være med til at løfte stemningen og få humøret og hyggen til at flyde frit, så hviler vi også selv i visheden om, at vores mad er med til at gøre din fest, din fødselsdag, barnedåb, guldbryllup eller andet arrangement, til noget helt særligt, I sent vil glemme.

Vi har flere års erfaring med alle slags arrangementer og enhver størrelse sammenkomst. Ingen selskaber er for store (eller for den sags skyld for små) for vores kokke, og vores udvalg af menuer skulle også gerne være udtænkt med flere forskellige tiltag in mente.

Dyk gerne ned i vores udvalg af menuer og gå på udforskning i vores delikate retter, der alle har grobund i det nordiske køkken, hvor fokus er god mad, friske råvarer og madlavning, der kommer fra hjertet.

Fra julefrokost til nytårsbuffet, sommersammenkomst eller noget helt tredje, vores menuer består udelukkende af omhyggeligt komponerede smagsoplevelser, hvor hver bid meget gerne må være et lille eventyr i sig selv.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).