FAQ

Bestilling skal ske senest 8 dage før dit arrangement på bestil.gaudium.dk 

OBS! Vi anbefaler at du hurtigst muligt booker dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb.

Er vi tættere på din ønskede leveringsdato, kan du sende os en forespørgsel på [email protected] med emnelinjen “Forespørgsel” så vender vi retur hurtigst muligt.

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem.

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse samt tidspunkt. 

Vi anbefaler at du hurtigst muligt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris.

Ja, du kan tilkøbe flere kuverter til samme pris helt indtil 8 dage før dit arrangement. Du tilkøber de ekstra kuverter til samme pris.

Ændringer til din ordre sker i vores bestillingssystem.

Maden pakkes i pæn engangsemballage som er klar til transport, til at blive sat på køl og til at blive sat direkte ind i ovnen, når I skal varme maden.

Vi har udviklet et særligt pakkesystem, der gør at maden kan pakkes meget kompakt og praktisk. Derfor er det muligt at afhente helt op til 75 kuverter i en lille personbil.

10 kuverter svarer ca. til en halv alm. flyttekasse. 

Der er ikke emballage eller andet, som skal tilbageleveres til os i Gaudium.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

Beregn en samlet tilberedningstid på ca. 45 minutter inkl. hviletid (kan variere +/- 10 fra menu til menu).

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Det er muligt at afhente maden på følgende adresser: 

Industrigrenen 15, 2635 Ishøj:

Hverdage 10-16
Lørdag 10-14
Søndag & Helligdage 10-12

Roskildevej 284, 2610 Rødovre (sæt gps til Elektravej 1, 2610 Rødovre):

Lørdag 10-14

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.
Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.

Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden kold eller varm afhængigt af bestillingen.

Chaufføren går med ind og pakker maden ud, for kort at gennemgå med dig, hvad der er i hvilke kasser og hvordan du skal tilberede maden. 

Chaufføren tager som udgangspunkt termokasserne med retur. Der er derfor hverken emballage eller andet, som skal tilbageleveres til os i Gaudium.

Vi anbefaler, at du bestiller en kold levering. Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi leverer i Storkøbenhavn og på hele Sjælland.

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Hverdage mellem kl. 10.00 – 18.00
Lørdage kl. 9.00-19.00
Søndage 9.00-18.00

Kold levering: Vi leverer i 2 timers intervaller. F.eks. mellem kl. 9.00 og 11.00. 

Det er vigtigt, at du er hjemme i det tidsinterval, du har bestilt levering, da chaufføren går med ind og pakker maden ud, for kort at gennemgå med dig, hvad der er i hvilke kasser og hvordan du skal tilberede maden. 

Varm levering: (min. 25 kuv.) Der leveres i et 30 min. interval lige op til spisetiden. 

Vi anbefaler hos Gaudium, at maden serveres umiddelbart efter levering, og at du som minimum holder dig til 3 timers reglen, så du sikrer dig, at buffeten ikke bliver dårlig. Maden på en buffet må ikke stå ude i mere end 3 timer af gangen.

Vi kan levere vores buffeter varme ved bestillinger på minimum 25 kuverter. Prisen for varm levering er 750 kr. og inkluderer levering på hele Sjælland, samt at leveringen er i et 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Kødet leveres ikke udskåret ved varm levering. Hvis vi udskar kødet i vores køkken, ville meget af kødsaften løbe fra kødet og det ville blive tørt

Det er ikke muligt at afhente maden varmt.

Vi kan levere vores buffeter varme ved bestillinger på minimum 25 kuverter. Prisen for varm levering er 750 kr. og inkluderer levering på hele Sjælland, samt at leveringen er i et 30 minutters interval. 

Vi anbefaler at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler at maden serveres umiddelbart efter levering. Ønsker du alligevel at låne termokasser, lægges et depositum på 200 kr. pr. kasse. Depositum betales med MobilePay ved levering, og tilbagebetales til den konto, der er betalt for ordren fra. 

Kasserne skal returneres senest førstkommende onsdag efter jeres arrangement – her får du dit depositum tilbage. 

Kødet leveres ikke udskåret ved varm levering. Hvis vi udskar kødet i vores køkken, ville meget af kødsaften løbe fra kødet og det ville blive tørt.

Det er ikke muligt at afhente maden varmt.

Som udgangspunkt tager vi termokasserne med retur efter levering, så der ikke er noget der skal retur til os i Gaudium. 

Det er dog muligt at låne termokasserne, som maden leveres i.

Dette aftales med chaufføren på dagen.

Der betales 200 kr. i depositum pr. kasse (skal betales på MobilePay). 

Depositummet bliver tilbagebetalt til den konto, der oprindeligt er betalt for ordren med. 

Kasser skal afleveres senest 5 dage efter dit arrangement, ellers bortfalder retten til at få depositum retur. 

  • Ved kold levering anbefaler vi, at maden sættes på køl frem til du varmer den.
  • Ved varm levering anbefaler vi, at I spiser umiddelbart efter levering. Det er derfor ikke nødvendigt at låne kasserne.

Ja, chaufføren går med ind og pakker maden ud, for kort at gennemgå med dig, hvad der er i hvilke kasser og hvordan du skal tilberede maden. Det er derfor vigtigt, at du er hjemme i det tidsinterval, du har bestilt leveringen til.

Hvis du har akutte spørgsmål opstået på dagen, skal du ringe på 30 70 52 02 hvor vi sidder klar til at hjælpe hele dagen og aftenen.

Maden på en buffet må ikke stå ude i mere end 3 timer af gangen. Står den længere tid, forøges risikoen for vækst af bakterierne markant.
Vi anbefaler derfor hos Gaudium, at du holder dig til 3 timers reglen, så du sikrer jer, at buffeten ikke bliver dårlig.

Du kan indløse dit værdibevis i vores bestillingssystem i op til 12 måneder.

Send os venligst en mail på [email protected]

Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage og bestræber os på at besvare alle mails sendt før kl. 15 samme dag.

Har du brug for hjælp her og nu, kan du ringe til os på 30 70 52 02.

Telefonen er åben 9.00 – 16.00 på hverdage og 10.00 – 14.00 om lørdagen.