Catering i Nordsjælland

Søger du catering i Nordsjælland? Hvis du ønsker at give gæsterne til din fest en helt unik smagsoplevelse, så bør du bestille mad ud af huset fra Gaudium! Vores dygtige kokke er passionerede omkring det nordiske køkken, og vores mad er kendetegnet ved friske råvarer, høj kvalitet og fantastiske smagsoplevelser. Vi leverer mad ud af huset til alle slags fester i Nordsjælland. Bestil allerede nu.

Eksklusiv mad ud af huset til ethvert arrangement

Her hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere catering til forskellige begivenheder i Nordsjælland – vi leverer blandt andet mad til julefrokoster, nytårsmenuerbarnedåb og mange andre slags fester. Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at handle ind og lave mad til en større fest. Derudover kan det også være en udfordring i sig selv at finde ud af, hvordan menuen skal se ud. Ved at vælge en buffet ud af huset hos os, kan du spare dig selv for tid. Tid, du kan bruge på andre opgaver, og tid, du kan bruge sammen med dine gæster i stedet for i køkkenet.

Vi tilbyder et udvalg af buffeter, hvilket gør det nemt for dig at finde den rette menu til din fest. Maden tilberedes af vores erfarne kokke, som på ekstraordinær vis kombinerer retter, der vil gøre dine gæster mætte og glade.

Catering i Nordsjælland med inspiration fra det nordiske køkken

Festens mad er typisk samlingspunktet for gæsterne. Rundt om bordet bliver der grinet og snakket, samtidig med der bliver taget en bid mad. Her hos Gaudium mener vi, at det kun er råvarer i højeste kvalitet, der er gode nok til dig og dine gæster. Derfor udvælger vi nøje alle råvarer og sammensætter vores buffeter ud af huset med afsæt i, hvad der passer godt sammen. Det giver en helt unik smagsoplevelse. Samtidig er en buffet alsidig, hvilket gør det muligt at smage på lidt af hvert.

Selvom vi tilbyder et udvalg af forskellige buffeter til arrangementer i Nordsjælland, er vores inspiration fra det nordiske køkken gennemgående i alle retter. Vi mener, at nordiske retter har noget særligt at byde på. Passionen for kvalitetsråvarer og det nordiske udtryk garanterer den perfekte mad til festen. Her på hjemmesiden kan du se alle buffeter, men mangler du hjælp til at vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Diner transportable med levering i Nordsjælland

Vores buffeter er den oplagte løsning, hvis du ønsker diner transportable catering i Nordsjælland. Mad ud af huset gør det lettere for dig at planlægge en fest, men selvom det skal være nemt, behøver du ikke gå på kompromis med madens kvalitet. Du er sikret kvalitet og velsmag, hvis du lader os stå for menuen.

Derudover tilbyder vi dig en fleksibel løsning, hvor du enten selv kan hente maden eller lade os levere til din adresse i Nordsjælland. Vælger du levering, ankommer maden 20 minutter før spisetid. Vi sørger for at bevare friskheden og kvaliteten ved at pakke maden i kølebokse. Du skal blot selv stå for at varme retterne. Det gøres uden problemer ved at følge den vejledning, som følger med leveringen.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.