Mad til barnedåb

Der skal serveres rigtig god mad til barnedåb! Det er nemlig en stor dag, når dit barn officielt skal have sit navn – uanset om det er ved en kirkelig barnedåb eller ved navngivning. Dagen skal fejres i selskab med familie og venner, så er det oplagt at invitere gæsterne på rigtig god mad efter dåben. Hos Gaudium tilbereder vi lækker mad ud af huset, der passer perfekt som mad til barnedåb.

Nordisk gourmet mad til barnedåben til 100% fair priser

Dit navn følger dig hele vejen gennem dit liv. Det siger lidt om, hvem du er og hvor du kommer fra, hvor du hører hjemme på familietræet og, måske, dine forældres forhåbninger til din fremtid. På den måde er dit navn også med til at guide dig på din færd i livet. Derfor fortjener ens navngivning også at blive fejret med manér, og selvom få af os husker vores egen dåb, om det var i kirken, i åen, i fælleshuset eller et helt andet sted, så husker vores forældre og familie det med stor sandsynlighed. Og det skal helst være en dag, som alle ser tilbage på, som en dag hvor solen skinnede, stemningen summede, morfar klagede over varmen og maden var udsøgt.

Vi kan ikke gøre noget ved vejret, og vi kan desværre heller ikke garantere morfars humør, men vi kan til gengæld godt sørge for, at I får serveret virkelig god mad til jeres barnedåb. Det er en stor beslutning at vælge et navn til sit barn, og derfor har vi valgt at gøre maden og cateringen så nem for dig som overhovedet muligt. Her på siden kan vælge en menu eller en buffet til barnedåb, samt læse mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at gøre jeres barnedåb til en succes – i hvert fald når det handler om den gode mad.

Eksperter i mad til barnedåben – Gaudium har tusindvis af tilfredse kunder

Der er en lang række praktiske ting, der skal på plads i forhold til barnedåben. Skal festen holdes hjemme eller skal der lejes et lokale? Hvor mange gæster kommer der? Hvor længe skal gæsterne blive hængende? Og hvilken buffet skal serveres?

Det kan være svært at finde ud af, hvad der skal serveres til en barnedåb, da barnedåbsmenuer ses i alle afskygninger. Her hos Gaudium har vi stor erfaring, og vi har ligeledes stor ekspertise med catering og buffeter til barnedåb. Vi kan derfor vejlede jer omkring, hvilken barnedåbsmenu der er oplagt til jeres fest, og vi kommer gerne med madidéer og andre råd. Ved at lade os stå for maden til jeres barnedåb får I én opgave mindre at skulle bekymre jer om, og I kan i stedet lægge al fokus på barnet og resten af familien. Vi mener nemlig, at I skal nyde dagen og gøre jeres barns første mærkedag til noget helt særligt.

Friske nordiske kvalitetsråvarer giver en sublim madoplevelse

Det er selvfølgelig den lille med det nye navn, der er dagens hovedperson, men uden mad og drikke duer helten ikke, og bare fordi at vi tilbyder at gøre barnedåbsmaden nemmere for dig, behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har alle prøvet at være til en barnedåb, hvor vi satte tænderne i en grå steak lavet af bildæk, for derefter at forsøge at skylle den ned med en knastør vin, der knap nok var panten værd.

Dårlig mad kan spolere enhver vigtig dag! Derfor sætter vi stor ære i at levere en oplevelse ud over det normale, uanset hvilken menu du vælger. Fordi vi mener, at god mad danner fundamentet for en god fest og rammerne for den perfekte barnedåb.

Vi leverer eksklusive nordiske buffeter direkte til døren, således at I kan fokusere på det vigtigste til barnedåben. Vores mad til barnedåb er lavet med omtanke, og du kan trygt forvente at modtage mad, der lever op til alle dine forventninger. Derfor er Gaudium også kåret som bedst i kategorien “Catering” på Trustpilot, med hele 5 stjerner. Gør som vores mange andre glade kunder, og bestil en Gaudium buffet til barnedåb allerede i dag.

Vælg blandt mange populære nordiske buffeter og menuer til barnedåben

Har maden været en stressende opgave at tage stilling til? Har det været svært at beslutte, hvilken menu eller buffet, der skal serveres til barnedåben? Alle vores menuer består udelukkende af nordisk inspireret mad af højeste kvalitet og de er alle nøje sammensat, så smagssanserne bliver stimuleret, og gæsterne kan gå lykkelige hjem efter dåbsfesten.

Vores overdådige buffeter fungerer rigtig godt til alle arrangementer – også barnedåb. Vi anbefaler derfor at du nøje læser, hvad de forskellige menuer indeholder, og derefter udvælger hvilken menu gæsterne skal sætte tænderne i. Der er noget for enhver smag, men vigtigst af alt så garanterer vi, at maden bliver lavet med kærlighed. Vi sætter smagsoplevelsen højest og nøjes aldrig med middelmådig mad, der “kun” er okay.

Overlad opgaven til os og undgå, at maden bliver en byrde. Du sender blot en e-mail med hvilken dato og menu, du ønsker, samt antal kuverter til [email protected].

Med vores mange forskellige gourmet barnedåbsmenuer og buffeter er der noget til enhver smag!

Her hos Gaudium har vi på forhånd sørget for, at jeres mad til barnedåben bliver af højeste kvalitet. Det gør vi ved at udvælge de bedste råvarer til vores buffeter. Vi er desuden inspireret af det nordiske køkken og dets mange unikke smage. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en buffet til barnedåb, der er noget ud over det sædvanlige. Alle vores buffeter er sammensat med udgangspunkt i nøje udvalgte retter som tilsammen udgør perfekte menuer egnet til barnedåb og andre begivenheder.

Men der er ikke to barnedåb som er ens, og derfor er det også nemt at komme i tvivl om, hvad I selv er mest til og hvad jeres gæster bedst vil kunne lide. Og dertil kommer også spørgsmålet om, hvor det skal holdes og hvad der er plads til, samt hvilken slags menuer passer bedst. Så er du på noget tidspunkt i tvivl om hvilken af vores lækre buffeter, du skal vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi kan med udgangspunkt i dine behov, hjælpe dig med at finde den helt rigtige mad til barnedåben.

Få maden leveret direkte til døren, der hvor I afholder dåbsfesten

Vi har gjort det nemt at få god mad til barnedåben. Du kan selv afhente din barnedåbsmenu, eller du kan lade os stå for alt det praktiske, inkl. levering. Vi tilbyder at levere jeres mad til barnedåb lige til døren. Maden bliver altid gennemgået med vores kompetente chauffører via en nem vejledning, så man altid er klædt godt på. Chaufføren vil naturligvis også svare på alle spørgsmål, som der end måtte haves.

Du kan læse mere om afhentning, levering, priser og meget andet på vores side med ofte stillede spørgsmål.