Mad til barnedåb

Der skal serveres rigtig god mad til barnedåb! Det er nemlig en stor dag, når dit barn officielt skal have sit navn – uanset om det er ved en kirkelig barnedåb eller ved navngivning. Dagen skal fejres i selskab med familie og venner, så er det oplagt at invitere gæsterne på rigtig god mad efter dåben. Hos Gaudium tilbereder vi lækker mad ud af huset, der passer perfekt som mad til barnedåb.

Nordisk gourmet mad til barnedåben til 100% fair priser

Dit navn følger dig hele vejen gennem dit liv. Det siger lidt om, hvem du er og hvor du kommer fra, hvor du hører hjemme på familietræet og, måske, dine forældres forhåbninger til din fremtid. På den måde er dit navn også med til at guide dig på din færd i livet. Derfor fortjener ens navngivning også at blive fejret med manér, og selvom få af os husker vores egen dåb, om det var i kirken, i åen, i fælleshuset eller et helt andet sted, så husker vores forældre og familie det med stor sandsynlighed. Og det skal helst være en dag, som alle ser tilbage på, som en dag hvor solen skinnede, stemningen summede, morfar klagede over varmen og maden var udsøgt.

Vi kan ikke gøre noget ved vejret, og vi kan desværre heller ikke garantere morfars humør, men vi kan til gengæld godt sørge for, at I får serveret virkelig god mad til jeres barnedåb. Det er en stor beslutning at vælge et navn til sit barn, og derfor har vi valgt at gøre maden og cateringen så nem for dig som overhovedet muligt. Her på siden kan vælge en menu eller en buffet til barnedåb, samt læse mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at gøre jeres barnedåb til en succes – i hvert fald når det handler om den gode mad.

Eksperter i mad til barnedåben – Gaudium har tusindvis af tilfredse kunder

Der er en lang række praktiske ting, der skal på plads i forhold til barnedåben. Skal festen holdes hjemme eller skal der lejes et lokale? Hvor mange gæster kommer der? Hvor længe skal gæsterne blive hængende? Og hvilken buffet skal serveres?

Det kan være svært at finde ud af, hvad der skal serveres til en barnedåb, da barnedåbsmenuer ses i alle afskygninger. Her hos Gaudium har vi stor erfaring, og vi har ligeledes stor ekspertise med catering og buffeter til barnedåb. Vi kan derfor vejlede jer omkring, hvilken barnedåbsmenu der er oplagt til jeres fest, og vi kommer gerne med madidéer og andre råd. Ved at lade os stå for maden til jeres barnedåb får I én opgave mindre at skulle bekymre jer om, og I kan i stedet lægge al fokus på barnet og resten af familien. Vi mener nemlig, at I skal nyde dagen og gøre jeres barns første mærkedag til noget helt særligt.

Friske nordiske kvalitetsråvarer giver en sublim madoplevelse

Det er selvfølgelig den lille med det nye navn, der er dagens hovedperson, men uden mad og drikke duer helten ikke, og bare fordi at vi tilbyder at gøre barnedåbsmaden nemmere for dig, behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har alle prøvet at være til en barnedåb, hvor vi satte tænderne i en grå steak lavet af bildæk, for derefter at forsøge at skylle den ned med en knastør vin, der knap nok var panten værd.

Dårlig mad kan spolere enhver vigtig dag! Derfor sætter vi stor ære i at levere en oplevelse ud over det normale, uanset hvilken menu du vælger. Fordi vi mener, at god mad danner fundamentet for en god fest og rammerne for den perfekte barnedåb.

Vi leverer eksklusive nordiske buffeter direkte til døren, således at I kan fokusere på det vigtigste til barnedåben. Vores mad til barnedåb er lavet med omtanke, og du kan trygt forvente at modtage mad, der lever op til alle dine forventninger. Derfor er Gaudium også kåret som bedst i kategorien “Catering” på Trustpilot, med hele 5 stjerner. Gør som vores mange andre glade kunder, og bestil en Gaudium buffet til barnedåb allerede i dag.

Vælg blandt mange populære nordiske buffeter og menuer til barnedåben

Har maden været en stressende opgave at tage stilling til? Har det været svært at beslutte, hvilken menu eller buffet, der skal serveres til barnedåben? Alle vores menuer består udelukkende af nordisk inspireret mad af højeste kvalitet og de er alle nøje sammensat, så smagssanserne bliver stimuleret, og gæsterne kan gå lykkelige hjem efter dåbsfesten.

Vores overdådige buffeter fungerer rigtig godt til alle arrangementer – også barnedåb. Vi anbefaler derfor at du nøje læser, hvad de forskellige menuer indeholder, og derefter udvælger hvilken menu gæsterne skal sætte tænderne i. Der er noget for enhver smag, men vigtigst af alt så garanterer vi, at maden bliver lavet med kærlighed. Vi sætter smagsoplevelsen højest og nøjes aldrig med middelmådig mad, der “kun” er okay.

Overlad opgaven til os og undgå, at maden bliver en byrde. Du sender blot en e-mail med hvilken dato og menu, du ønsker, samt antal kuverter til gaudium@gaudium.dk.

Med vores mange forskellige gourmet barnedåbsmenuer og buffeter er der noget til enhver smag!

Her hos Gaudium har vi på forhånd sørget for, at jeres mad til barnedåben bliver af højeste kvalitet. Det gør vi ved at udvælge de bedste råvarer til vores buffeter. Vi er desuden inspireret af det nordiske køkken og dets mange unikke smage. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en buffet til barnedåb, der er noget ud over det sædvanlige. Alle vores buffeter er sammensat med udgangspunkt i nøje udvalgte retter som tilsammen udgør perfekte menuer egnet til barnedåb og andre begivenheder.

Men der er ikke to barnedåb som er ens, og derfor er det også nemt at komme i tvivl om, hvad I selv er mest til og hvad jeres gæster bedst vil kunne lide. Og dertil kommer også spørgsmålet om, hvor det skal holdes og hvad der er plads til, samt hvilken slags menuer passer bedst. Så er du på noget tidspunkt i tvivl om hvilken af vores lækre buffeter, du skal vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi kan med udgangspunkt i dine behov, hjælpe dig med at finde den helt rigtige mad til barnedåben.

Få maden leveret direkte til døren, der hvor I afholder dåbsfesten

Vi har gjort det nemt at få god mad til barnedåben. Du kan selv afhente din barnedåbsmenu, eller du kan lade os stå for alt det praktiske, inkl. levering. Vi tilbyder at levere jeres mad til barnedåb lige til døren. Maden bliver altid gennemgået med vores kompetente chauffører via en nem vejledning, så man altid er klædt godt på. Chaufføren vil naturligvis også svare på alle spørgsmål, som der end måtte haves.

Du kan læse mere om afhentning, levering, priser og meget andet på vores side med ofte stillede spørgsmål.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bookingsystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.