Mad til Fest

Søger du lækker mad til din næste fest? Så bestil catering til fest hos Gaudium. Vi leverer eksklusiv og nem mad til festen, og alt du skal gøre, er at varme maden og se dine gæster nyde en imponerende madoplevelse ud over det sædvanlige. Vores menuer er sammensat af højeste kvalitet – og vi garanterer, at vores mad og buffet til festen vil være et hit. Bestil mad til din næste fest herunder.

Bestil mad til enhver slags fest!

Savner du nem mad til din fest?

Gaudium leverer mad til fest rundt omkring på hele Sjælland, og over 1 million festglade danskere har allerede smagt vores buffet til festen. Hvordan ved vi, at danskerne elsker vores festmad? De har været så søde at give os 5 stjerner i anmeldelser på TrustPilot. Det betyder, at vi ligger på førstepladsen, når det gælder catering, og der rangeret som Danmarks bedst bedømte madoplevelse.

Derfor kan vi naturligvis også sørge for imponerende mad ud af huset til din fest. Du skal blot bestille din festmad senest 8 dage før festen skal stå. Vi glæder os til at holde en fest med dig og give dig og dine gæster den madoplevelse, I fortjener. Vores fokus er ikke bare på tilfredse kunder eller en god smagsoplevelse. Vores mål er at levere udsøgt gourmet mad til selskaber, som både du og dine gæster sent vil glemme, der er med til at gøre anledningen til noget ekstra særligt. Læs evt. lidt mere om hvordan en nordisk buffet fra Gaudium er sammensat.

God mad skal nemlig gerne være med til at få hyggen til at flyde og stemningen høj.

Festmenu ud af huset. Hent selv – eller få festmaden leveret lige til døren

Når du beslutter dig for, at bestille eksklusiv catering hos Gaudium, kan du altid komme og afhente din festmad, men hvis det skal være ekstra nem mad til fest, kan vi også levere maden direkte til døren. Vores chauffører gennemgår altid den bestilte menu med alle vores kunder, når vi udleverer maden. På den måde sikrer vi os, at alle er klædt godt på, når opvarmningen af maden til festen skal laves, så du kan have ro i maven, og bare nyde dagen og selskabet.

Vejledningen beskriver opvarmningen af maden samt eventuelle spørgsmål, der måtte være.

Derfor er vores kunder altid trygge i vores rutinerede hænder. Vi ønsker nemlig at give dig en gennemført madoplevelse til din fest – med kompromisløs kvalitet og service. Således mener vi, at Gaudiums festmad bør være dit foretrukne valg næste gang, du står og mangler mad til festen!

Du kan også læse mere om afhentning og levering i vores ofte stillede spørgsmål

Gode råvarer giver den bedste mad til selskab

Vi kræser ikke bare for maden. Vi sætter også en ære i, at vores råvarer er af den bedste kvalitet når du bestiller mad til fest. Det er nemlig et af fundamenterne bag vores gennemførte koncept. Det danske og det nordiske køkken er rigt på traditioner, skikke og sædvaner, og det er til dels ved at følge nogle af de principper, vores festmad altid er garant for en lækker smagsoplevelse.

Vi tror på, at hvis man lægger hjertet i noget, så får man det tilbage tifold. Derfor går vi også op i, at I får så god en festmiddag, som det overhovedet er muligt. Det er selvfølgelig med til at sikre, at din fest er en succes. Men det er også det, der ligger til grund for, at vores kunder har anbefalet os i sådan en grad, at vi indtager førstepladsen i vores kategorier på TrustPilot.

Glade gæster giver glade værter, så lad os sørge for at dine gæster er glade for maden.

Vælg selv festmenu og få leveret mad til festen

Hos Gaudium har vi nøje sammensat vores menuer, så alle smagssanser bliver stimuleret. Alle salater er altid friske og lækre — og kødet dejlig mørt.

Hvilken menu du skal vælge til festen, er helt op til dig selv og afhænger også af dine gæsters behov og ønsker. God smag er bred smag og kan variere fra en kræsen gane, til en gane altid nysgerrig på nye smagsoplevelser.

Derfor har vi nøje beskrevet vores fest mad og retterne her på hjemmesiden, og derudover har vi taget billeder af alle retterne, så du ved præcis, hvad du bestiller, når du vælger Gaudium som leverandør af maden til din fest.

Har du en særlig fest eller særlige ønsker?

Hvis du har spørgsmål til menuer, bestilling, priser, levering af mad til fest, opvarmning eller noget helt andet, så må du meget gerne kontakte os på enten telefon eller mail. Vi er altid klar på at skabe den bedste madoplevelse til din fest. Bestil din buffet til festen allerede i dag — så klarer vi resten for dig!

Formålet er, at det ikke bare skal smage godt, men det skal også gerne være nemt. Vi gør vores bedste for at levere mad til selskab – privat og erhverv, som giver dig mindst muligt besvær. Vi står for maden, så du slipper for besværet.