Hyggemad

Har du inviteret venner eller familie forbi til en hyggeaften hjemme hos dig? Hvis ikke skulle du måske overveje at gøre det. En hyggeaften, selvfølgelig med god mad, sammen med dem man har kær, er nemlig utrolig livsbekræftende og givende. Og hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af en sådan hyggeaften? Men hvordan? Det kan jo tage oceaner af tid og overskud på at lave dejlig mad. Bare rolig, det er simpelt nok. Du kan nemlig nemt bestille mad fra Gaudium til din hyggeaften. Så kan du slappe af og glæder dig til en imponerende madoplevelse sammen med dine gæster, (næsten) uden du skal røre en finger. Menuerne er i absolut særklasse, og du kan bestille hyggemad helt ned til kun 6 personer.

Hvorfor er det vigtigt med hyggestunder med venner og familie?

Hvad ville livet være uden venner eller familie? Ja, tænker man over det, vil man opdage, at et liv uden venner eller familie vil være hult, gråt og indholdsfattigt. Livet er nemlig bundet op på fællesskabet med andre – især fællesskabet med sine kære.

I hverdagens stress og jag er hyggestunder dog noget vi alle kan komme til at glemme. Vi har travlt med hus og have, arbejde, forpligtelser osv.. Ganske vist alt sammen gode ting, men midt i alt det kan vi i vores ”tunnelsyn” glemme at bruge tid på dem, som virkelig betyder noget for os – heriblandt venner og familie. Befinder vi os for længe med dette ”tunnelsyn” vil relationen, samhørigheden og tilhørsforholdet udviskes gradvis over tid.

En gang imellem burde vi alle nok lige overveje, om vi skulle tage en pause fra hverdagens stress og jag og gøre plads til flere hyggestunder? Måske planlægge en hyggedag eller hyggeaften, hvor man kan være sammen med dem, som man har kær, og dele en god oplevelse sammen med dem?

I Gaudium forstår vi hvor vigtigt de gode oplevelser er, og hvor stor en betydning de har for fællesskabet med dem, man deler oplevelsen med. Vi ser ikke mad som ”bare” mad. Nej, vi ser mad som muligheden for at skabe helt særlige øjeblikke. Øjeblikke, hvor man både individuelt, men også som forsamling, vil få en imponerende madoplevelse. En madoplevelse, der både giver dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige, og mindeværdig oplevelse som du vil have sammen med dem du sidder til bords med i lang tid. Minder I sammen kan smile af i fremtiden.

Eller sagt på en anden måde: En gennemført madoplevelse, hvor du får et tættere fællesskab med dem du sidder til bords med.

Derfor er det hyggeligt at spise god hyggemad sammen

”Hygge” er jo et unikt dansk ord, som vi er kendte for i Danmark. Hyggen kan iscenesættes på flere forskellige måder. Der er dog én klassisk måde at skabe denne hygge på – en dejlig madoplevelse sammen.

Spisning sammen med dem man har kær, kan nemlig være en hyggelig oplevelse, fordi det giver mulighed for at dele mad, samtale og fælles oplevelser. Derfor er det netop også mad, som ofte er en del af de sociale traditioner i mange kulturer. Her skaber den fælles madoplevelse en følelse af fællesskab og samhørighed.

Maden i sig selv kan også være en kilde til glæde og hygge. Når man spiser god mad, der smager dejligt og er præsenteret pænt, kan det være en dejlig og mindeværdig oplevelse. Det kan også være en god måde at slappe af og nyde øjeblikket på, når man sidder ned og spiser et måltid sammen med andre mennesker.

Derudover kan spisning sammen med andre mennesker være en god måde at styrke båndet mellem hinanden på. Det kan være en god mulighed for at lære hinanden bedre at kende og for at dele oplevelser og historier.

I Gaudium står vi altid klar med imponerende madoplevelse, hvor du blot skal koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster. Maden står vi inden for, så du kan slappe af og nyde aftenen og hygge.

Gæstemad til alle årstider

”I regn og slud, i sol og vind, bringer Gaudium mad til bordet ind.”

Eller sagt på en anden måde – uanset årstid har vi i Gaudium menuer, som passer helt perfekt til din hyggeaften derhjemme med særligt udvalgte gæster. Det er uanset, om det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Til hver årstid laver vi nemlig helt særlige menuer, der egner sig specielt godt til en given årstid. Det betyder, at du hele året har muligheden for at servere en ny imponerende madoplevelse for dig og dine gæster. Hver årstid kan nemlig noget forskelligt. Mange foretrækker måske mest sommeren, hvor man kan nyde maden ude i solen på terrassen. Det er egentlig ganske forståeligt. Om sommeren vil eksempelvis suppe dog ikke være super velegnet – nej her skal der de sommerlige retter til. Dem finder du i vores sommerbuffeter, som vi laver til sommermånederne. Ligeledes er kartoffelsalat ikke det mest almindelige om vinteren. Nej, her skal der varme vinteretter på bordet. Dem finder du i vores vinterbuffeter, som vi laver til vintermånederne. Sådan har vi sørget for, at du til hver årstid kan servere en passende menu, som giver jer en dejlig og imponerende madoplevelse.

En god ide at bestille hyggemad udefra?

Det korte svar er ”ja”. Det er selvfølgelig alligevel en god ide at gøre sig nogle tanker omkring, om det er bedst at lave maden selv, eller om det bedst at bestille den ude fra. Et længere svar vil derfor lyde, at det afhænger af mange faktorer, herunder hvilken type mad du ønsker at servere, din egen madlavningsevner og dine personlige præferencer. Der er fordele og ulemper ved både at bestille mad ud af huset og at lave den selv.

Fordelene ved at bestille mad udefra kan være:

 • Det sparer dig for tid og besvær at forberede maden selv.
 • Du skal ikke rende frem og tilbage i køkkenet, når gæsterne er kommet.
 • Du kan får adgang til en bredere vifte af fødevarer og madretter, end du måske ville have i dit eget køkken.
 • Du slipper for at skulle tænke på indkøb og opvask.
 • Professionelle kokke har sammensat menuen, så du kan få en imponerende madoplevelse.

Ulemperne ved at bestille mad udefra kan være:

 • Du får ikke muligheden for at sætte dit eget præg på maden
 • Bestiller du mad fra mindre professionelle steder, risikerer du at blive skuffet. Derfor er det en god ide altid at tjekke virksomhedens Trustpilot.
 • Du har mindre indflydelse på hvilke retter menuen indeholder.

Fordelene ved at lave maden selv kan være:

 • Kan du lide at lave mad, vil du måske få en god oplevelse
 • ‘Du har muligheden for at gemme dig ude i køkkenet, hvis du bliver træt af dine gæster.

Ulemperne ved at lave maden selv kan være:

 • Det kan være tidskrævende og besværligt at forberede maden selv, især hvis du ikke er en erfaren kok.
 • Du kan være begrænset af, hvad du har i dit køkken og hvad du kan købe i supermarkedet.
 • Du skal selv tænke på indkøb og opvask.
 • Du skal selv finde ud af hvordan menuen skal sammensættes.

 

Generelt kan man sige, at det er nemmere at bestille mad udefra. Især hvis du ikke har tid, overskud eller den nødvendige erfaring med at lave rigtigt god hyggemad. Skal du have gæster på besøg, og vil du gerne sikre dig, at du serverer en god madoplevelse, er det en god ide at bestille maden udefra. Dog er det vigtigt at tjekke virksomhedens TrustPilot, da det har alt at sige hvilke oplevelser, som andre har haft med en given virksomhed.

I Gaudium har vi gjort det utrolig nemt for dig at servere en imponerende madoplevelse. Vores erfarne kokke har sammensat menuen, så du med ro i maven kan servere en gennemført menu. Du skal blot købe og bestille, så klarer vi resten.

 

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.

Menu