Eksklusiv Nordisk Catering

Eksklusiv Nordisk Catering – fra 10 kuverter

Gaudium tilbyder eksklusiv nordisk catering på hele Sjælland. Vi leverer mad til alle slags arrangementer, begivenheder og events. Vi differentierer os i cateringbranchen, da vi har valgt at fokusere på et afgrænset antal nordiske menuer med råvarer af højeste kvalitet og med velsmag i absolut centrum.

Eksklusiv catering – Køb nu – bestil senere

Når du køber menuen her på Gaudium.dk så får du efter købet tilsendt et værdibevis som gælder i 1 år. Vi anbefaler, at du køber til det antal kuverter, som du ved, I bliver til jeres arrangement eller fest. Når bestillingen er sendt til os, og er bekræftet, så kan der rettes i den frem til 8 dage, inden maden skal leveres. Vi skal blot have alle informationer om den endelige bestilling senest 8 dage inden. Derfor har du god fleksibilitet, og er sikret samme pris ved opgraderinger i antal af kuverter. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os på mail: [email protected]

Hvorfor I skal vælge Gaudium

Gaudiums oprindelse stammer fra en vision om at være det foretrukne valg, når der skal vælges mad til festlige arrangementer og livsbegivenheder – uanset om det er fødselsdage, barnedåb eller konfirmationer til jubilæum, bryllupper eller noget helt andet. Madens DNA er udformet i samarbejde med den anerkendte nordiske Michelinkok Robert ”Fabio” Petersen, som er uddannet på Danmarks mest (aner)kendte nordiske restaurant, som både er verdenskendt samt kåret til verdens bedste restaurant hele 4 gange. Roberts ekstraordinære kvalitetssans og kendskab til det nordiske køkken, er grobunden og fundamentet for vores smagfulde retter og menuer.

Vores Koncept og Mad

Vi har valgt et 100% fokus på eksklusiv nordisk mad, og har derfor et nøje udvalg af menuer. Vores menuer fokuserer på enkelhed og renhed i råvarerne samt simple teknikker i madlavningen. Vi har fokus på smage og sammensætninger. Vi går meget op i at vores kunder får en ideel madoplevelse med stærk tilfredshed – og det vil vi gerne blive ved med!

Nr. 1 på Trustpilot – og på bordet

Med en Trustpilotscore på hele 5/5 er vi stolte af den anerkendelse vi har fået. Det er meget vigtigt for os, at give vores kunder en god oplevelse, så vi naturligvis beæret for de flotte anmeldelser, som vi har fået på vores vej.

Gør som 500.000 andre

Vi har leveret menuen til over en halv million danskere. Det er en milepæl, som vi er meget stolte af at have krydset, og vi føler os rigtig godt rustet til at stå for maden til jeres kommende begivenheder.

Læs mere om:

Vores Menuer

FAQ: Catering

Luksus Take Away

Take Away – fra 2 personer

Med vores nye koncept tilbyder vi restaurantoplevelser hjemme hos dig selv. Det er muligt at bestille helt ned til 2 personer, og vi leverer i postnummer 1000-4000 + postnummer 4600. Vi leverer mad til alle slags arrangementer, begivenheder og events. Ligesom på vores cateringmenuer differentierer vi os ved, at fokusere på et afgrænset antal luksusmenuer med råvarer af højeste kvalitet og med velsmag i absolut centrum.

Luksusmad derhjemme – Køb i dag og få menuen allerede i dag eller i morgen

Når lysten til en lækker madoplevelse derhjemme melder sig, så kan det ofte være spontant. Derfor er det naturligvis muligt, at bestille menuen i dag og afhente menuen med det samme (i vores åbningstid) Ønskes der levering, så skal bestillingen foretages dagen i forvejen inden kl. 14.

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os på mail: [email protected]

Læs mere om:

Vores Menuer

FAQ: Take Away

 

_________________________________________

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

Følg vores spændende hverdag, og få nyheder, lækre opskrifter, tips og tricks, deltage i konkurrencer – og meget mere.

 

Følg os gerne:
FACEBOOK
INSTAGRAM