#1 i Catering med 97% fem-stjernede anmeldelser.

Vores drivkraft til at levere gennemførte madoplevelser.

Baseret på 4700+ anmeldelser

Hvorfor er Gaudium Danmarks bedst bedømte cateringfirma?

Hos Gaudium er vi kendte for vores eksklusive catering og fantastiske mad til fest. Vi har et skarpt udvalg af buffeter, som gør, at vi kan strømline vores processer og dermed bedre sikre, at vores mad altid har den samme høje kvalitet og at det smager nøjagtigt som det skal, hver eneste gang vi leverer mad ud af huset! Vi har valgt at fokusere sådan, da et skarpt fokus er nødvendigt, hvis man som os ønsker et gennemtestet koncept.

Vi ønsker at være danskernes foretrukne valg, når der skal bestilles mad ud af huset. Vi leverer derfor catering til alle tænkelige festlige arrangementer, herunder bl.a. mad til konfirmation, barnedåb, bryllup, fødselsdag, julefrokost og nytårs menuer.

Når du vælger at få leveret mad fra Gaudium, kan du trygt stole på, at kvaliteten er i orden, at vi leverer det aftalte, og at maden smager fantastisk! Vores erfarne køkkenchef Casper står i spidsen for vores passionerede kokketeam, og sikre at smagoplevelsen er perfekt hver eneste gang. Det gør de blandt andet ved udelukkende at anvende råvarer af højeste kvalitet, og ved at smage hver enkelte ret til. Dette har bl.a. resulteret i, at vi flere år i træk har sikret os en 1. plads på Trustpilot i catering-kategorien.

Vi har investeret i egenudviklede IT-systemer til både administration og køkken. Det har vi gjort, for at sikre den højeste kundeservice. Der er nemlig sammenspil mellem alt i vores administration og køkken. Når en bestilling bliver lagt fra dig som kunde, får køkkenet automatisk besked og der udarbejdes fx automatisk arbejdsplaner, alt efter hvor meget mad der bliver bestilt. Det gør, at vi er effektive fra bestilling til levering.

Med andre ord. Vi er passionerede omkring det vi laver og vi glæder os til at give dig og dine gæster en madoplevelse i særklasse.

Hvordan kan Gaudium levere catering af så høj kvalitet til så skarpe priser?

Det er der mange gode grunde til, bl.a.:

  • Vores koncept er strømlinet. Det betyder, at vi har sammensat en række faste menuer som alle er gennemtestede. Det gør, at du kan have ro i maven omkring den menu du bestiller, da du får den samme gode smag hver gang. Det betyder desuden, at vi kan spare tid på flere forskellige områder, som fx booking, varebestilling og tilberedning – ja, faktisk hele vejen rundt i forretningen, som du kan se.
  • Vi har et stort køkken med god plads. Det gør, at vi kan købe stort hjem af de dyre råvarer til fordelagtige priser. Vi køber kvalitetsråvarer, men når vi køber så stort hjem ad gangen, kan vi få mængderabat – og det kommer dig til gode.
  • Vi er strukturerede fra start til slut. Vi har en nøje defineret proces lige fra, at du kontakter os til, at du har gennemført din bestilling og helt frem til, at du har modtaget maden. Der er mange timer at spare for os, ved at strukturere vores arbejdsgange og dét er endnu en ting, der kommer dig til gode gennem prisen.

Mød nogle fra teamet – Danmarks bedst bedømte

Vores driftschef Stefan, køkkenchef Casper og kundeservicechef Mads har alle en fælles mission og passion: At levere gennemførte madoplevelser til livets små og store fester og arrangementer. Derfor er vi også galde for, at efter vi har leveret mad til mere end 1 million madglade danskere, at de har bedømt os som Danmarks bedst cateringfirma på Trustpilot. Vi gør hver dag vores ypperste for at sikre, at du med ro i maven, kan bestille en imponerende madoplevelse til dine gæster.

Stefan, Casper og Mads kan selvfølgelig ikke klare denne opgave uden deres stærke team af både kundeservicemedarbejdere, kokke, køkkenassistenter og chauffører.

Du kan herunder møde nogle af de skarpe og dygtige medarbejdere fra vores team, og læse lidt om hvad de hver især laver hos Gaudium:

Leila – Køkkenassistent

Leila er en af de mange dygtige medarbejdere i vores køkken, som er med til at lave maden til dig. Leila har været hos os i et par år, og hun er meget passioneret omkring virksomheden. Leila har en stor sans for detaljen, hvorfor hun er en medarbejder vi sætter stor pris på.

Casper – Køkkenchef

Casper arbejder som ansvarlig kok ”på gulvet” i vores køkken. Han har ansvaret for, at kokke og køkkenassistenter hver dag udfører det arbejde, der er planlagt for dem – han sikrer dermed, at maden er klar til jer til tiden. Casper står desuden for, at vores procedurer i køkkenet bliver overholdt, således at vi sikrer en høj standard.

Louise – Key Account Manager

Louise har ansvaret logistikken i Gaudium. Louise sørger for, at maden bliver leveret til rette tid og sted, når du har bestilt din mad hos Gaudium. Vi kan have helt op til 20 chauffører ude på vejene på en enkelt dag, så det er et stort puslespil Louise løser uge efter uge.

Stefan – Køkken- og logistikdirektør

Stefan er ansvarlig for det der vedrører vores køkken, herunder at sikre kvaliteten af den mad vi sender ud til jer. Stefan sørger desuden for at forhandle gode priser hos vores leverandører af råvarer således, at du og vores mange andre kunder kan få en eksklusiv madoplevelse til skarpe priser.

Mads – Kundeservicechef

Mads er sørger for at hele oplevelsen med Gaudium blive gennemført. Dvs. han er ansvarlig for at hver enkelte bestilling kommer korrekt ind, bliver korrekt behandlet ender ud i en gennemført madoplevelse.

Rune – HR- & Rekrutteringsmanager

Rune er ansvarlig for vores personale- og medarbejderudvikling. Rune er som regel den første, du møder, når du søger job hos Gaudium. Derudover står Rune for den generelle udvikling af vores medarbejdere, og intern undervisning. Rune har derfor en vigtig rolle, i at gøre Gaudium til et endnu mere attraktivt og godt sted at arbejde, end det er idag.

Vi glæder os alle sammen til, at levere maden til dit næste arrangement!

Læse mere:

Vores Menuer

FAQ

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

Følg vores spændende hverdag, og få nyheder, lækre opskrifter, tips og tricks, deltage i konkurrencer – og meget mere.

Følg os gerne:
FACEBOOK
INSTAGRAM

Menuer