#1 i Catering med 97% fem-stjernede anmeldelser.

Vores drivkraft til at levere gennemførte madoplevelser.

Baseret på 4700+ anmeldelser

Mad til bryllup

Bryllupsmenuer

Gør som 1 million andre

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

Mad til bryllup

Eksklusiv mad til bryllup i København og på hele Sjælland

Der kan være stor forskel på, hvordan man vælger at afholde sit bryllup. Nogle ønsker kun de allernærmeste til festen, mens andre ønsker det halve kongerige. Uanset om I har inviteret 10, 50 eller 500 gæster til at fejre jeres kærlighed, er vi i Gaudium klar til at hjælpe jer med at få en dejlig, smagfuld og eksklusiv bryllupsmenu som vil give jer og alle jeres gæster en gennemført madoplevelse.

Vi ved, at der er mange detaljer forbundet med planlægningen af brylluppet. Hvordan I skal folde servietterne eller hvilken vin I skal vælge ved vi ikke. Til gengæld ved vi hvordan I får en gennemført bryllupsmenu, hvor hver enkelt ret går op i en højere enhed med den næste ret. Her på siden kan I se vores udvalg af skønne og velsmagende bryllupsbuffeter. Alle menuerne er sammensat af vores erfarne kokke, der har nøje udvalgt de bedste smagssammensætninger og råvarer. Ved vores bryllups catering har I altså det perfekte udgangspunkt, for en autentisk og gennemført bryllupsfest.

Den perfekte bryllupsmenu – den klarer vi

Hvad er opskriften på en perfekte bryllupsmenu? Mange kan i første omgang gøre sig tanker om, at de gerne vil sammensætte menuen selv. Det er midlertidigt sjældent en god ide, da det i (næsten) alle tilfælde resulterer i en middelmådig bryllupsmenu. Det er der selvfølgelig ikke nogen, som er interesseret i. Nej, for at sikre sig en perfekt bryllupsmenu, hvor hele madoplevelsen er gennemført, kræves det, at man først har lavet et grundigt forarbejde.

Forarbejdet består i flere ting. Det ene er, at den enkelte ret skal smages til igen og igen, indtil den er helt perfekt. Dernæst skal de forskellige retter sammensættes, så man får en gennemført menu, hvor alle retterne højner hinandens kvalitet. Sidst, og ikke mindst, skal menuen testes af ved mange selskaber, så man er sikker på, at hele bryllupsmenuen er gennemført og perfekt – hver eneste gang.

Lige præcis det forarbejde har vi gjort I Gaudium. Derfor kan du trygt stole på, at når vi leverer maden, får I en perfekt bryllupsmenu, som vil give dig og dine gæster en gennemført madoplevelse!

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingsside. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have udsolgte dage når vi nærmer os en dato. 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Bestillingen foregår på bestil.gaudium.dk

Nej det er ganske simpelt og der medfølger en nøje beskrevet vejledning med.

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Ønskes levering til andre landsdele eller øer, bedes du fremsende en forespørgsel og så vil vi se på muligheden for at levere til dig, samt en pris.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.
Vores koncept er bygget op om, at vi primært leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at I som kunder ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.

Mad til bryllup der imponerer

I har helt sikkert mange ønsker til dagen, og måske I allerede har planlagt hvordan det hele skal forløbe sig. I denne plan har i formentlig gjort jer tanker om, at I vil servere overdådig god bryllupsmad til jeres fest – en madoplevelse, som imponerer og fejer benene væk under alle, der deltager i festlighederne.

Når den ultimative kærlighedserklæring skal fejres med en bryllupsfest, så vil den mad der serveres helt naturligt blive et centralt samlingspunkt. Her sidder gæsterne og hygger over maden, imens de alle forholder sig til hvordan maden smager. Som værter ser man her helst, at gæsterne finder maden interessant og spændende. For selvom man sidder i de fineste lokaler med det fineste tøj, kan meget falde til jorden, hvis ikke jeres mad til bryllup lever op til samme høje standard. Det er vi I Gaudium bevidste om, hvorfor vi sikrer, at vi altid leverer den samme høje kvalitet og gode smagsoplevelser. Så kan I roligt forvente, at jeres bryllupsgæster vil blive imponeret.

Vi sørger for den perfekte mad til bryllup

Du har rigeligt at se til, og et budget som skal holdes. Det kan dog midlertidigt være svært, uden man, som regel, må indgå et par kompromiser. I Gaudium synes vi ikke det bør være sådan. Alle skal have råd til en gennemført bryllupsmenu, når de skal giftes. Derfor har vi utrolig skarpe priser på flere af vores bryllupsmenuer – dog uden at gå kompromis med mængden, kvaliteten og smagsoplevelsen. Da vi har specialiseret os i at lave imponerende bryllupsmenuer, kan vi købe større mængde råvarer hjem til bedre priser, og det skal selvfølgelig komme dig til gode!

Overlad opgaven med bryllupsmaden til os, så kan du bruge din tid på de andre forberedelser og samtidig glæde dig og slappe af til dit bryllup. Se alle vores lækre bryllupsmenuer her.

Få bryllupsmenuen leveret direkte til døren

Om du ønsker at få maden leveret lige til døren, eller om du ønsker at afhente maden hos os, bestemmer du. Vi leverer mad til København og hele Sjælland, og leverer også gerne bryllupsmad til dit bryllup. Vi kan både levere maden varm eller kold. Levere vi den varm kan I sætte maden direkte på buffetbordet når vi kommer med. Hvis vi levere den kold kan vi levere maden til jeres bryllup allerede fra morgenstunden af, da den blot skal stå på køl indtil I skal bruge det. Uanset hvad går vores chauffør ind med maden, og sikrer, at alt er som det skal være. Der medfølger naturligvis en simpel og klar vejledning til hvordan maden varmes, hvis I har bestilt kold levrring, så I får en god madoplevelse.

Med tusindvis af tilfredse kunder er Gaudium jeres sikkerhed for bryllups catering af høj kvalitet

Vi tager vores kunder seriøst, og lytter til alle ønsker, forslag og behov. Vi har gennem tiden lavet mad til mere end 1 million madglade danskere, herunder mad til adskillige bryllupper. Vi har masser af positive omtaler på Google og indtager ligeledes topplaceringen på Trustpilot inden for kategorien catering, med vores utallige 5 stjerner på anmeldelser. I kan altså være helt sikre på at få en usædvanligt god madoplevelse og den bedste service, når I vælger at få leveret mad fra Gaudium.

Gaudium-Front-billede-4-i-1.jpg