Mad til bryllup

Har du et bryllup i vente? I så fald, STORT tillykke! Det skal naturligvis fejres med en fantastisk fest! Hvordan gør man det bedst? Jo, man inviterer sine kære til fest og spiser en utrolig god bryllupsmenu sammen. Som til ethvert andet bryllup er der meget som skal planlægges, og særligt maden kan virke uoverskuelig. Forståeligt nok, for hvordan sikrer man sig den perfekte mad til bryllup? Det kræver naturligvis erfaring og viden. I Gaudium har vi specialiseret os i at lave eksklusive madoplevelser, og har stor erfaring med at lave imponerende bryllupsmenuer! Lad os stå for mad til bryllup, så du kan slappe af og nyde festen!

Eksklusiv mad til bryllup i København og på hele Sjælland

Der kan være stor forskel på, hvordan man vælger at afholde sit bryllup. Nogle ønsker kun de allernærmeste til festen, mens andre ønsker det halve kongerige. Uanset om I har inviteret 10, 50 eller 500 gæster til at fejre jeres kærlighed, er vi i Gaudium klar til at hjælpe jer med at få en dejlig, smagfuld og eksklusiv bryllupsmenu som vil give jer og alle jeres gæster en gennemført madoplevelse.

Vi ved, at der er mange detaljer forbundet med planlægningen af brylluppet. Hvordan I skal folde servietterne eller hvilken vin I skal vælge ved vi ikke. Til gengæld ved vi hvordan I får en gennemført bryllupsmenu, hvor hver enkelt ret går op i en højere enhed med den næste ret. Her på siden kan I se vores udvalg af skønne og velsmagende bryllupsbuffeter. Alle menuerne er sammensat af vores erfarne kokke, der har nøje udvalgt de bedste smagssammensætninger og råvarer. Ved vores bryllups catering har I altså det perfekte udgangspunkt, for en autentisk og gennemført bryllupsfest.

Den perfekte bryllupsmenu – den klarer vi

Hvad er opskriften på en perfekte bryllupsmenu? Mange kan i første omgang gøre sig tanker om, at de gerne vil sammensætte menuen selv. Det er midlertidigt sjældent en god ide, da det i (næsten) alle tilfælde resulterer i en middelmådig bryllupsmenu. Det er der selvfølgelig ikke nogen, som er interesseret i. Nej, for at sikre sig en perfekt bryllupsmenu, hvor hele madoplevelsen er gennemført, kræves det, at man først har lavet et grundigt forarbejde.

Forarbejdet består i flere ting. Det ene er, at den enkelte ret skal smages til igen og igen, indtil den er helt perfekt. Dernæst skal de forskellige retter sammensættes, så man får en gennemført menu, hvor alle retterne højner hinandens kvalitet. Sidst, og ikke mindst, skal menuen testes af ved mange selskaber, så man er sikker på, at hele bryllupsmenuen er gennemført og perfekt – hver eneste gang.

Lige præcis det forarbejde har vi gjort I Gaudium. Derfor kan du trygt stole på, at når vi leverer maden, får I en perfekt bryllupsmenu, som vil give dig og dine gæster en gennemført madoplevelse!

Mad til bryllup der imponerer

I har helt sikkert mange ønsker til dagen, og måske I allerede har planlagt hvordan det hele skal forløbe sig. I denne plan har i formentlig gjort jer tanker om, at I vil servere overdådig god bryllupsmad til jeres fest – en madoplevelse, som imponerer og fejer benene væk under alle, der deltager i festlighederne.

Når den ultimative kærlighedserklæring skal fejres med en bryllupsfest, så vil den mad der serveres helt naturligt blive et centralt samlingspunkt. Her sidder gæsterne og hygger over maden, imens de alle forholder sig til hvordan maden smager. Som værter ser man her helst, at gæsterne finder maden interessant og spændende. For selvom man sidder i de fineste lokaler med det fineste tøj, kan meget falde til jorden, hvis ikke jeres mad til bryllup lever op til samme høje standard. Det er vi I Gaudium bevidste om, hvorfor vi sikrer, at vi altid leverer den samme høje kvalitet og gode smagsoplevelser. Så kan I roligt forvente, at jeres bryllupsgæster vil blive imponeret.

Vi sørger for den perfekte mad til bryllup

Du har rigeligt at se til, og et budget som skal holdes. Det kan dog midlertidigt være svært, uden man, som regel, må indgå et par kompromiser. I Gaudium synes vi ikke det bør være sådan. Alle skal have råd til en gennemført bryllupsmenu, når de skal giftes. Derfor har vi utrolig skarpe priser på flere af vores bryllupsmenuer – dog uden at gå kompromis med mængden, kvaliteten og smagsoplevelsen. Da vi har specialiseret os i at lave imponerende bryllupsmenuer, kan vi købe større mængde råvarer hjem til bedre priser, og det skal selvfølgelig komme dig til gode!

Overlad opgaven med bryllupsmaden til os, så kan du bruge din tid på de andre forberedelser og samtidig glæde dig og slappe af til dit bryllup. Se alle vores lækre bryllupsmenuer her.

Få bryllupsmenuen leveret direkte til døren

Om du ønsker at få maden leveret lige til døren, eller om du ønsker at afhente maden hos os, bestemmer du. Vi leverer mad til København og hele Sjælland, og leverer også gerne bryllupsmad til dit bryllup. Når vi leverer maden, aftaler vi et 2-timers interval. Vi kan levere mad til bryllup allerede fra morgenstunden af, da den blot skal stå på køl indtil I skal bruge det. Vores chauffør går ind med maden, og sikrer, at alt er som det skal være. Der medfølger naturligvis en simpel og klar vejledning til hvordan maden varmes, så I får en god madoplevelse.

Med tusindvis af tilfredse kunder er Gaudium jeres sikkerhed for bryllups catering af høj kvalitet

Vi tager vores kunder seriøst, og lytter til alle ønsker, forslag og behov. Vi har gennem tiden lavet mad til mere end 1 million madglade danskere, herunder mad til adskillige bryllupper. Vi har masser af positive omtaler på Google og indtager ligeledes topplaceringen på Trustpilot inden for kategorien catering, med vores utallige 5 stjerner på anmeldelser. I kan altså være helt sikre på at få en usædvanligt god madoplevelse og den bedste service, når I vælger at få leveret mad fra Gaudium!
I kan kontakte os – eller læse meget mere om vores mad, vilkår for levering, afhentning, priser m.m. på vores side med ofte stillede spørgsmål.