Mad til bryllup

Jeres bryllup er noget helt særligt, så både I og jeres bryllupsgæster skal selvfølgelig have serveret helt fantastisk bryllupsmad under festen. Hos Gaudium er vores dygtige catering-kokke vant til, at stå på hovedet for vores kunder hver evig eneste dag. Kokkene har stor erfaring med at udvikle smagfulde retter, menuer og nøje sammensatte buffeter, der spreder stor madglæde til bryllupper og ved fejring af andre store livsbegivenheder. Vi tilbyder et gennemprøvet og imponerende udvalg af overdådige nordiske buffeter. Alle menuer er naturligvis af den højest mulige kvalitet, de består af velovervejede og overraskende smagskombinationer, og menuerne sikrer derfor både jer og gæsterne en helt særlig og uforglemmelig oplevelse.

Eksklusiv gourmet mad til bryllup i København og på hele Sjælland

Har I fundet de helt rette omgivelser til bryllupsfesten, men mangler I stadig at arrangere bryllupsmaden? Så er I kommet til det rette sted. Uanset om der er inviteret 10, 50 eller 500 gæster til at fejre jeres kærlighed, er vi her hos Gaudium klar til at hjælpe jer med at tilberede en spændende, smagfuld og eksklusiv bryllupsmenu som vil give jer alle en oplevelse uden lige!

Vi ved, at der er mange detaljer forbundet med planlægningen af brylluppet, og vi hjælper naturligvis med at få jeres bryllupsmenu til at gå op i en højere enhed. Her på siden kan I se vores udvalg af skønne og velsmagende bryllupsbuffeter, som alle er nøje kombineret ved at udvælge de bedste smagssammensætninger og råvarer. Bryllups catering er således det perfekte udgangspunkt, for en autentisk og smagfuld mad til brylluppet, hvor de nordiske toner dominerer vores eksklusive buffeter.

Den perfekte bryllupsmenu – den klarer vi

Når først datoen for jeres bryllup er fastlagt, og de helt rigtige rammer for festen er fundet, så går den helt store planlægning i gang. Vi har stor erfaring med bryllups catering, så jeres mad til brylluppet er i trygge og kompetente hænder, hvis I vælger at få bryllupsmenuen leveret fra Gadium. Vi oplever en meget stor efterspørgsel på catering til bryllupper, og derfor er det aldrig for tidligt at kontakte os, og fortælle om jeres ønsker til bryllupsmaden.

Vi forventer ikke, at I allerede nu har 100% styr på hvilken mad gæsterne skal nyde til jeres store dag. I første omgang vil vi bare gerne kende datoen for jeres fest, hvor brylluppet skal stå, samt hvor mange gæster I forventer at invitere. Så kan vi nemlig hurtigt notere jeres fest i kalenderen, og forberede os på, at skulle levere den perfekte gourmetmad til jeres bryllup – en menu som jeres bryllupsgæster vil huske længe.

Nordisk luksus gourmet til bryllupsbuffet der imponerer

I har helt sikkert mange ønsker til dagen, og måske har I allerede planlagt hvordan hele jeres store dag skal forløbe. Én ting er helt sikkert, og det er, at I naturligvis gerne vil have serveret overdådig mad til brylluppet – en gourmet oplevelse som bare fejer benene væk under alle, der deltager i festlighederne.

Når den ultimative kærlighedserklæring skal fejres med en bryllupsfest, så vil den mad der serveres helt naturligt blive et centralt samlingspunkt, hvor gæsterne kan hygge sig og tale om stort og småt. Derfor skal jeres bryllupsmenu selvfølgelig også være af den absolut højeste kvalitet, således at gæsternes smagsløg udfordres og tilfredsstilles. Maden til brylluppet skal desuden passe til festens kontekst og omgivelser, således at alt til jeres bryllup går op i en højere enhed. Hos Gaudium kan I selvfølgelig altid frit vælge en bryllupsmiddag, der imødekommer lige netop jeres ønsker. Kort sagt: Madoplevelsen til jeres bryllupsfest skal være eksklusiv og mindeværdig – og det bliver den med bryllups cateringen fra Gaudium!

Vi hjælper med inspiration og planlægning af bryllupsmenuen

Her hos Gaudium ved vi, at jeres bryllup er en helt særlig og unik begivenhed, hvor alting bare skal gå fuldstændig efter planen. Det er vigtigt for os, at den bryllupsmad vi leverer, lever helt op til jeres forventninger. Når I har kontaktet os, og informeret os om de overordnede detaljer for brylluppet, så kan vi senere tale nærmere sammen om jeres mere specifikke ønsker, og evt. også bidrage med inspiration til bryllupsmenuen.

Lad os forstå jeres tanker omkring den mad som I ønsker serveret, og vi hjælper jer med at finde den rette sammensætning af retter i bryllupsmenuen! Vores dygtige kokke bistår selvfølgelig med inspiration og forslag, baseret på deres mangeårige ekspertise inden for bryllups catering. Vores valg af råvarer tager altid afsæt i det nordiske køkken, hvilket giver maden til jeres bryllupsfest et helt særligt udtryk – både visuelt og smagsmæssigt.

Dette er vores mest populære buffeter til bryllupsfester:

  • Nordisk Luksusbuffet
  • Køkkenchefens Buffet
  • Gastro Deluxe Buffet
  • Supreme Buffet

Overlad opgaven til os og undgå, at maden bliver en byrde. Du sender blot en e-mail med hvilken dato og menu, du ønsker, samt antal kuverter til gaudium@gaudium.dk.

Få bryllupsmenuen leveret direkte til døren

I kan selvfølgelig selv afhente maden til, eller I kan gøre planlægningen nemmere, ved at lade os levere maden direkte til den adresse hvor bryllupsfestlighederne afholdes. Jeres bryllupsmad ankommer i kølebokse, hvilket sikrer den gode smag og høje kvalitet. I får naturligvis en udførlig vejledning til korrekt opvarmning af den leverede mad.

Hvis I ønsker det, kan I mod et tillæg få leveret retterne varme kort tid før planlagt servering. Retterne vil i så fald blive leveret i termokasser. Ved levering af varme retter skal I være opmærksomme på, at kødet ikke er leveres udskåret, da kødet derved bedst bevarer sin gode smag, saft og kraft.

Lad en af vores dygtige kokke hjælpe med maden til jeres bryllup

Hvis I bestiller 50 kuverter eller derover, så har I mulighed for at få en af vores dygtige kokke til at hjælpe med maden til jeres bryllup. Kokken vil levere jeres mad, samt hjælpe med opvarmning og anretning af maden, udskæring af kød og evt. portionsanretning af forretterne. Det kan være en stor fordel at have en kok til at hjælpe med maden til brylluppet, da I på den måde kan slippe bekymringerne om alt det praktiske på jeres store dag.

Det koster 2.500 kr at få assistance fra en af vores kokke. Denne pris dækker kokkens tilstedeværelse de første 3 timer. Herefter koster det 500 kr i timen, at have kokken til rådighed, med afregning pr. halve time. Såfremt at I ønsker maden anrettet på fade eller lignende, så skal I selv sørge for at stille disse til rådighed. Mad fra Gadium leveres altid i foliebakker og køle-/varmebokse.

Med 5000+ tilfredse kunder er Gaudium jeres sikkerhed for kvalitet

Vi tager vores kunder seriøst, og lytter til alle ønsker, forslag og behov. Vi har gennem tiden lavet mad til intet mindre end 500.000 danskere, herunder mad til adskillige bryllupper. Vi har adskillige positive omtaler på Google og indtager ligeledes flere topplaceringer på Trustpilot, hvor vi med tusindvis af anmeldelser ligger nummer 1 i hele tre kategorier: Catering, Online madbestilling og Takeaway. I kan altså være helt sikre på at få en usædvanligt god madoplevelse og den bedste service, når I vælger at få leveret mad fra Gaudium!

I kan kontakte os – eller læse meget mere om vores mad, vilkår for levering, afhentning, priser m.m. på vores side med ofte stillede spørgsmål.

Gaudium