Mad til Fødselsdag

Fødselsdagsmenuer

Gør som 1 million andre

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

Mad til fødselsdag

Vi leverer eksklusiv mad til fødselsdage

Har du prøvet at være gæst til din egen fest? Det kan varmt anbefales skal jeg hilse og sige! Men hvordan i alverden kan det lade sig gøre?

Det er skam simpelt nok – du lader os om maden til din fødselsdagsfest.

Vi har en række forskellige fødselsdagsmenuer, hvorfor der er lidt til enhver smag. Når du har fundet den fødselsdagsmenu, der passer bedst til dine præferencer, kan du blot bestille, så klarer vi resten. Når du booker dagen du ønsker at benytte dine kuverter, har du både mulighed for at booke maden varm eller kold. Booker du den kold medfølger der en simpel og klar vejledning til hvordan maden opvarmes i en almindelig ovn. Det er utrolig nemt.

Uanset hvordan du vælger at fejre din fødselsdag, og hvor meget energi du lægger i din store dag, kan du spare en masse energi og overskud, ved at lade os stå for fødselsdagsmaden. Vi har specialiseret os i at lave eksklusive fødselsdagsbuffeter, der imponerer dig og dine gæster! Alle vores fødselsdagsmenuer er gennemtestet og lavet på råvarer af højeste kvalitet – på den måde kan du være sikker på, at vi altid leverer den sammen høje kvalitet og gode smagsoplevelse. Ingen selskaber er for store eller for små til os. Om du skal have 6 veninder forbi, eller du har inviteret til åbent hus for 500 mennesker, er vi klar til at hjælpe.

Vi har stor ekspertise og erfaring indenfor mange typer fester og leverer både mad til bryllupper, catering til barnedåb, nytårmenuen samt konfirmationsmenu og mad til studentergilder. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også eksklusiv catering til fødselsdage, hvor der er behov for gennemførte buffeter.

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken menu du vil imponere dine gæster med, så mærk efter hvilke retter, som betyder mest for dig. Mon ikke dine gæster vil sætte pris på, at de til din fødselsdag smager det, som du bedst kan lide? Uanset hvilken buffet eller menu du vælger til din fødselsdagsfest, kan du trygt stole på at kvaliteten, mængden og smagsoplevelsen er fra øverste hylde! Dermed er du sikret, at dine gæster vil elske fødselsdagsmaden du serverer, og at I vil modtage en gennemført madoplevelse!

Server fødselsdagsmad, som dine gæster vil snakke om

Maden er et typisk samlingspunkt til de fleste fester! Over maden sidder gæsterne og snakker om stort og småt. Derfor skal kvaliteten på fødselsdagsbuffeten være i top, så du med stolthed kan servere et måltid, der vil imponere din gæster! Mon ikke gæsterne så får noget at snakke om?

Fødselsdagsmenuen er dog for de fleste en uoverskuelig opgave… Derfor kan det være en god ide at give dig selv en lille fødselsdagsgave, og bestille maden fra Gaudium! Når du bestiller fra os, kan du slappe af og have ro i maven! Så kan du få tid til dine gæster, og være midtpunkt til din egen fødselsdag – Kan det blive bedre?

Gennemførte madoplevelser der imponerer, er vores passion! Vores dygtige kokke elsker at hjælpe med mad, når vores kunder skal imponere deres familie, venner og bekendte.

Vi tilbyder forskellige fødselsdagsbuffeter, så der er lidt til enhver smag. Fælles for dem er, at de alle er gennemtestet, og at der er kræset for maden. Derved sikrer vi os, at vi leverer en eksklusiv madoplevelse hver gang! Vi glæder os til at levere en gennemført madoplevelse til din fødselsdag.

Buffet til fødselsdag – Få leveret lige til døren, eller afhent selv

Du kan vælge selv at afhente på et af vores afhentningssteder, eller få maden leveret til din fødselsdag. Maden transporteres i termokasser, for at bevare kvaliteten og smagen, så vi er sikre på, at den lever op til dine og dine gæsters forventninger. Derudover følger der en grundig vejledning med, som er nem at gå til, og sikrer at du opnår det helt rette resultat.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingsside. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have udsolgte dage når vi nærmer os en dato. 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Bestillingen foregår på bestil.gaudium.dk

Nej det er ganske simpelt og der medfølger en nøje beskrevet vejledning med.

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Ønskes levering til andre landsdele eller øer, bedes du fremsende en forespørgsel og så vil vi se på muligheden for at levere til dig, samt en pris.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.
Vores koncept er bygget op om, at vi primært leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at I som kunder ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.

Med vores top-placeringer på Trustpilot, er Gaudium ikke bare det lette valg, vi er også det sikre valg

Vi har i tidens løb leveret lækker mad til fødselsdag, imponerende menuer og overdådige buffeter til tusindvis af fødselsdage, fester og sammenkomster i alle størrelser. Og med branchens højeste score på Trustpilot er vi det sikre valg, til din næste fest! Vi leverer altid fantastisk mad, til priser hvor alle kan være med. Dette skyldes de fordele der ligger i at kunne bestille store mængder råvarer hjem fra leverandørerne, der passer i vores strømlinede koncept. På den måde sørger vi for, at vi kun gør det, som vi er gode til – nemlig at levere gennemførte madoplevelser.

Stort set alle vores kunder er positivt overraskede og begejstrede for den madoplevelse, de får hos os. Det kommer til udtryk på Trustpilot, hvor vi er vurderet bedst i vores kategori.

De færreste virksomheder præsterer på det samme høje niveau kontinuerligt, men hos Gaudium gør vi, som sagt, kun det vi ved, vi er gode til – derfor kan vi oftest overstige vores kunders forventninger.

Hvorfor bestille catering til din fødselsdag fra andre, når du kan gå med det sikre valg? Mere end 1 million danskere kan ikke tage fejl, Gaudium er det sikre valg til din næste fødselsdagsmenu.

Vi sørger for nem mad til fødselsdagen

Når du modtager fødselsdagsbuffet fra Gaudium, har vi gjort det så let som muligt for dig. Derfor er det hele gennemtænkt, og der følger en meget udførlig vejledning med. Derved er du sikret et perfekte resultat.

Fødselsdagsmenuen bestilles nemt ved få klik

Er du stadig i tvivl om hvad du skal servere for dine gæster? Så tag et kig på vores imponerende buffeter til fødselsdag herunder. Du kan bestille nemt og bekvemt online når det passer dig.

Gaudium-Front-billede-4-i-1.jpg