Mad til Fødselsdag

Er det den tid på året, hvor det er blevet tid til at fejre dig, eventuelt via en lækker fødselsdagsmenu? Hvis du skal fejres med manér, så lad Gaudium sørge for virkelig lækker og eksklusiv mad til fødselsdagen! Vi har stor erfaring med luksus catering til fødselsdage og til livets andre store begivenheder, så hvorfor ikke lade os klare din fødselsdagsbuffet, så du kan nyde opmærksomheden fra dine gæster?

Vi leverer eksklusive mad til fødselsdage

Med mad fra Gaudium bliver du gæst til din egen fest, og gør det let at servere god mad til dine gæster. Vælg blot den fødselsdagsbuffet, som du vil imponere din gæster med – det bliver ikke nemmere, og vi sikrer at den del af festen bare fungerer fuldstændigt.

Uanset hvordan du vælger at fejre din fødselsdag, og hvor meget energi du lægger i din store dag, så kan du spare en masse overskud, ved at lade os stå for maden. Vi er eksperter i lækkert mad til fødselsdag, og leverer naturligvis fødselsdagsmenuer i den absolut højeste kvalitet.

Ingen opgave er for stor eller lille for os. Så uanset om du inviterer 10 gæster til en imponerende madoplevelse, eller 500 gæster til storslået fødselsdagsfest i sportshallen, kan du trygt og med ro i maven bestille din mad hos os.
Vi har stor ekspertise indenfor alle typer fester, og leverer til alt lige fra mad til bryllupper, catering til barnedåb samt konfirmationsmenu og mad til studentergilder. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også eksklusiv catering til fødselsdage, hvor der er behov for både små og store buffeter.

Har du svært ved at beslutte dig for hvad du skal imponere dine gæster med, så er du velkommen til at kontakte os og forhøre dig om hvad vi kan tilbyde, og hvilken buffet der passer til netop dine ønsker. Alle vores buffeter, menuer og mad til fødselsdagsfester er med samme kompromisløse bundniveau. Det betyder at uanset hvilken buffet til fødselsdag du vælger, er vi sikre på at dine gæster vil elske det, og du trygt kan vælge frit blandt vores buffeter.

Fødselsdags aftensmad som dine gæster vil snakke om

Maden er typisk samlingspunkt til de fleste fester, hvor gæsterne sidder og snakker om stor og småt omkring bordene. Derfor skal kvaliteten på fødselsdagsbuffeten være i top, så du med stolthed kan servere et måltid du ikke har noget imod bliver et samtaleemne hos gæsterne.
Fødselsdagsmenuen skal dog ikke være en uoverskuelig opgave for dig, derfor kan du med ro i maven overlade madlavningen til din fødselsdagsfest til os. Tænk bare at kunne nyde tiden med sine gæster, og være midtpunkt til sin egen fødselsdag – Kan det blive bedre?

Gennemførte madoplevelser i høj kvalitet er vores passion, og vores dygtige kokke-team elsker at være bagmænd når vores kunder skal imponere deres familie, venner og bekendte.
Vi tilbyder forskellige buffeter, med det til fælles at der er kræset for maden, for din skyld, og vi glæder os til at levere en gennemført madoplevelse til din fødselsdag.

Buffet til fødselsdag – Få leveret lige til døren, eller afhent selv

Du kan vælge selv at afhente på et af vores afhentningssteder, eller få maden leveret til din fødselsdag. Maden transporteres i termokasser, for at bevare kvaliteten og smagen, så vi er sikre på at den lever op til dine og dine gæsters forventninger. Derudover følger der en grundig vejledning med, som er nem at gå til, og sikrer at du opnår det helt rette resultat.

Med 3 top-placeringer på Trustpilot, er Gaudium ikke bare det lette valg, vi er også det sikre valg

Vi har i tidens løb leveret lækkert mad til fødselsdag, imponerende menuer og overdådige buffeter til tusindvis af fødselsdage, fester og sammenkomster i alle størrelser. Og med branchens højeste score på Trustpilot er vi det sikre valg, til din næste fest! Vi leverer altid fantastisk mad, til priser hvor alle kan være med, hvilket skyldes de fordele der ligger i, at kunne bestille store mængder råvarer hjem fra leverandørerne, der passer i vores strømlinede koncept. På den måde sørger vi også for kun at gøre det vi er gode til – Nemlig at levere gennemførte madoplevelser.

Stort set alle vores kunder er positivt overraskede og begejstrede for den madoplevelse de får hos os, hvilket kommer til udtryk på Trustpilot, hvor vi er vurderet bedst i alle vores tre kategorier.
De færreste virksomheder præsterer på samme høje niveau kontinuerligt, men hos Gaudium gør vi som sagt kun det vi ved vi er gode til, og derfor kan vi oftest overstige kundernes forventninger.

Hvorfor bestille catering til din fødselsdag fra nummer 2 på listen, når du kan gå med det sikre valg? 1.000.000 danskere kan ikke tage fejl, Gaudium er det sikre valg til din næste fødselsdagsmenu.

Vi sørger for nem mad til fødselsdagen

Når du modtager fødselsdagsbuffet fra Gaudium skal det være så let som muligt for dig. Derfor er det hele gennemtænkt, og der følger en meget udførlig vejledning med, der ofte bliver rost næsten lige så meget som maden, fordi den sikrer det perfekte resultat.

Fødselsdagsmenuen bestilles nemt ved få klik

Er du stadig i tvivl om hvad du skal servere for dine gæster? Så tag et kig på vores imponerende buffeter til fødselsdag herunder. Du kan bestille nemt og bekvemt online når det passer dig.

Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Menu