Mad til firmafest

Er det ved at være tid til årets store firmafest? Mangler I mad til firmafesten? Lad Gaudium levere en gastronomisk oplevelse, der fuldender jeres fest. Vores delikate menuer er sammensat af nordiske retter af højeste kvalitet – og vi garanterer, at vores mad og buffet til festen vil være et stort hit. Gaudiums mad bliver et centralt midtpunkt ved bordet, som I blot skal nyde i fulde drag.

Mad til firmafesten uden det store besvær

Når der skal afholdes firmafest, kræver det både at hele firmaet er samlet, og der ikke skal stresses rundt for at klargøre maden. Vi har derfor her hos Gaudium gjort det let og overskueligt, når der skal bestilles mad til firmafesten.

Al vores mad leveres i termokasser og køres ud til den oplyste leveringsadresse, hvor vores chauffør altid gennemgår vejledningen. Den beskriver opvarmningen af maden samt eventuelle spørgsmål, der måtte være.

Når opvarmningen af maden er på plads, skal I blot servere det på bordet, og vi kan hermed garantere, at alle ansattes ganer bliver tilfredsstillet.

Kun de bedste råvarer

Hos Gaudium går vi ikke på kompromis med vores råvarer. Vi sætter også en ære i, at vores råvarer er af god kvalitet. Det er nemlig et af fundamenterne bag vores nordiske koncept. Det danske og det nordiske køkken er rigt på traditioner, skikke og sædvaner, og det er til dels ved at følge nogle af de principper, vores festmad altid er garant for en lækker smagsoplevelse.

Vi kan derfor garantere jer, at I får en udsøgt smagsoplevelse med vores eksklusive menuer, når I bestiller mad til firmafesten.

Udbringning eller hent selv

Hos Gaudium elsker vi at gøre det let for vores kunder, og du har derfor nu også muligheden for at enten få bragt maden til jeres firmafest eller hente det selv hos os. Vi gennemgår altid den bestilte menu med alle vores kunder, når vi udleverer maden. På den måde sikrer vi os, at alle er klædt godt på, når opvarmningen af maden til festen skal laves.

Hvilken menu skal I vælge?

Det kan være svært lige at finde frem til den helt rette menu, når der skal vælges mad til firmafesten. Heldigvis har vi hos Gaudium mange års erfaring, hvorfor vi også kan rådgive dig i den rigtige retning.

Hos Gaudium har vi nøje sammensat vores menuer, så alle smagssanser bliver stimuleret. Alle salater er altid friske og lækre — og kødet dejlig mørt.

Hvilken menu du skal vælge til firmafesten, er helt op til jeres egne ønsker. God smag er bred smag og kan variere fra en kræsen gane til en gane altid nysgerrig på nye smagsoplevelser.

Specifikke ønsker til jeres mad til firmafesten?

Skulle I ligge inde med nogle specifikke ønsker til jeres mad, eller nogen af de ansatte i firmaet er allergisk overfor noget specielt, så hører vi endelig gerne fra dig, så vi kan skræddersy jeres mad til firmafesten, så I får nøjagtig det, som I ønsker.

Formålet er, at det ikke bare skal smage godt, men det skal også gerne være nemt. Det gør vi vores bedste for, at du er enig i. Vi står for maden, så du slipper for besværet.

Kontakt os her.

Gaudium