Mad til firmafest

Er det ved at være tid til årets store firmafest? Lad Gaudium levere en gennemført madoplevelse, der fuldender jeres fest med eksklusiv mad til firmafest. Vores delikate nordiske retter er sammensat af højeste kvalitet – og vi garanterer, at vores mad og buffet til festen vil være et stort hit. Gaudiums mad bliver et centralt midtpunkt ved bordet, som I blot skal nyde i fulde drag.

Mad til firmafest uden det store besvær

Når der skal afholdes firmafest, kræver det at hele firmaet bliver samlet. Og så skal man gerne slippe for at stresse rundt for at klargøre maden. Vi har derfor her hos Gaudium gjort det let og overskueligt, når der skal bestilles firmafest mad.

Når I bestiller catering til firmafesten fra Gaudium, leveres maden i termokasser, der sikrer smagen og kvaliteten frem til I skal spise. Vi leverer på den ønskede adresse, hvor vores chauffør altid gennemgår vejledningen, der beskriver opvarmningen af maden samt eventuelle spørgsmål, der måtte være.
Når opvarmningen af maden er på plads, skal I blot servere en eksklusiv madoplevelse, og vi kan hermed garantere, at alle ansattes ganer bliver tilfredsstillet.

Kun de bedste råvarer til din firmafest catering

Vi sætter også en ære i vores råvarer, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er nemlig et af fundamenterne bag vores koncept. Det danske og det nordiske køkken er rigt på traditioner, skikke og sædvaner, og det er til dels ved at følge nogle af de principper, vores festmad altid er garant for en lækker smagsoplevelse.

Vi kan derfor garantere jer, at I får en udsøgt smagsoplevelse med vores eksklusive menuer, når I bestiller mad til firmafesten.

Udbringning eller hent selv

Hos Gaudium elsker vi at gøre det let for vores kunder, og du har derfor muligheden for at enten få bragt jeres firmafest mad til døren eller hente det selv hos os. Vi gennemgår altid den bestilte menu med alle vores kunder, når vi udleverer maden. På den måde sikrer vi os, at alle er klædt godt på, når opvarmningen af maden til festen skal laves, så I kan servere en gennemført madoplevelse.

Hvilken menu skal I servere til næste firmaarrangement

Det kan være svært lige at finde frem til den helt rette menu, når der skal vælges mad til firmafesten. Heldigvis har vi hos Gaudium mange års erfaring, hvorfor vi også kan rådgive dig i den rigtige retning.
Hos Gaudium har vores kokke nøje sammensat vores menuer, så alle smagssanser bliver stimuleret. Alle salater er altid friske og lækre — og kødet dejlig mørt.

Når du skal bestille firmafest catering er valg af menu helt op til jeres egne ønsker. God smag er bred smag og kan variere fra en kræsen gane til en gane altid nysgerrig på nye smagsoplevelser.

Specifikke ønsker til jeres firmafest catering?

Skulle I ligge inde med nogle specifikke ønsker omkring catering til firmafest, eller nogen af de ansatte i firmaet er allergisk overfor noget specielt, så hører vi endelig gerne fra dig, så vi kan vejlede jer til at vælge den helt rigtige mad til firmafesten.
Formålet er, at det ikke bare skal smage godt, men det skal også gerne være nemt. Det gør vi vores bedste for, at du er enig i. Vi står for maden, så du slipper for besværet.

Kontakt os her.