Mad til barnedåb - Catering buffet og mad ud af huset til barnedåben

Gaudium leverer eksklusive nordiske buffeter direkte til din dør, så I kan fokusere på det vigtigste til barnedåben. Vores mad til barnedåben er lavet med omtanke, og du kan trygt forvente at modtage mad, der lever op til alle dine forventninger. Derfor er Gaudium også kåret som bedst i kategorien Catering på TrustPilot. Gør som vores mange glade kunder og bestil din mad allerede i dag.

Det er en stor dag, når dit barn skal have sit navn. Det gælder, uanset om navnet gives ved en kirkelig barnedåb eller ved navngivning. Dagen er for forældre en mindeværdig og speciel dag, og skal dagen fejres i selskab med familie og venner, er det oplagt at invitere på en god middag. Den mest traditionelle måde at fejre barnets navn på er med en frokost umiddelbart efter dåben eller navngivningen. Det betyder dog ikke, at festen ikke kan foregå på andre måder. Uanset hvad du har af ønsker, har vi her hos Gaudium et stort udvalg af menuer til barnedåben.

Barnedåbsmenuer

Luksus Julemenu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd Luksus Julemenu allerede i dag eller i morgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen…

Luksus Julemenu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd Luksus Julemenu allerede i dag eller i morgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen…

Luksus Julemenu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd Luksus Julemenu allerede i dag eller i morgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen…

Luksus Julemenu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd Luksus Julemenu allerede i dag eller i morgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen…

Luksus Julemenu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd Luksus Julemenu allerede i dag eller i morgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen…

Luksus Julemenu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd Luksus Julemenu allerede i dag eller i morgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen…

Barnedåben er en stor dag

Dit navn følger dig hele vejen gennem dit liv. Det siger lidt om, hvem du er og hvor du kommer fra, hvor du hører hjemme på familietræet og, måske, dine forældres forhåbninger til din fremtid. På den måde er dit navn også med til at guide dig på din færd i livet. Derfor fortjener ens navngivning også at blive fejret med manér, og selvom få af os husker vores egen dåb, om det var i kirken, i åen, i fælleshuset eller et helt andet sted, så husker vores forældre og familie det med stor sandsynlighed. Og det skal helst være en dag, de alle ser tilbage på som en dag, hvor solen skinnede, stemningen summede, morfar klagede over varmen og maden var udsøgt.

Vi kan ikke gøre noget ved vejret, og vi kan desværre ikke garantere morfars humør, men vi kan derimod sørge for maden til dit barns barnedåb. Det er en stor beslutning at vælge et navn til sit barn, og derfor har vi valgt at gøre maden og cateringen så nem for dig som muligt. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan hjælpe med, men du er selvfølgelig også velkommen til at se vores menuer til barnedåb ovenfor og kontakte os nu.

Lad os stå for maden til barnedåben

Der er en række praktiske ting, der skal på plads i forhold til barnedåben. Skal festen holdes hjemme eller skal der lejes et lokale? Hvor mange gæster kommer der? Hvor længe bliver alle? Og hvilken menu skal serveres?

Det kan være svært at finde ud af, hvad der skal serveres til en barnedåb, da barnedåbsmenuer ses i alle afskygninger. Her hos Gaudium har vi stor erfaring, og vi har ligeledes stor ekspertise med catering til barnedåb. Vi kan derfor vejlede dig og jer i, hvilken barnedåbsmenu der er oplagt til jeres fest, og vi kommer gerne med madidéer og andre råd. Ved at lade os stå for maden får I én opgave mindre at tænke på, og I kan lægge al fokus på barnet og familien. Vi mener nemlig, at I skal nyde dagen og gøre jeres barns første mærkedag til noget unikt.

En oplevelse ud over det normale

Det er selvfølgelig den lille med det nye navn, der er dagens hovedperson, men uden mad og drikke duer helten ikke, og bare fordi vi tilbyder at gøre barnedåbsmaden nemmere for dig, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har alle prøvet at være til barnedåb og sætte tænderne i en grå steak lavet af bildæk og derefter forsøge at skylle den ned med en knastør vin, der knap nok er panten værd.

Dårlig mad kan spolere enhver dag. Derfor sætter vi stor ære i at levere en oplevelse ud over det normale, uanset hvilken menu du vælger. Fordi vi mener, at god mad danner fundamentet for en god fest og rammerne for den perfekte barnedåb.

Hvilken menu eller buffet til barnedåb skal man vælge?

Har maden været en stressende opgave at tage stilling til? Har det været svært at beslutte,

hvilken menu eller buffet, der skal serveres til barnedåben? Alle vores menuer består udelukkende af nordisk inspireret mad af højeste kvalitet og er nøje sammensat, så alle smagssanser bliver stimuleret.

Derfor fungerer alle vores overdådige buffeter rigtig godt til alle arrangementer — også barnedåb. Vi anbefaler derfor at læse, hvad de forskellige menuer indeholder, og herefter udvælge, hvilken menu gæsterne skal sætte tænderne i. Der er noget for enhver smag, men vigtigst af alt garanterer vi, at maden bliver lavet med kærlighed. Vi sætter smagsoplevelsen højest og nøjes aldrig med mad, der kun er okay.

Overlad opgaven til os og undgå, maden bliver en byrde. Du sender blot en mail med hvilken dato og menu, du ønsker, samt antal kuverter til [email protected]

Vælg en barnedåbsmenu efter dine behov

 

Her hos Gaudium har vi på forhånd sørget for, at maden til barnedåben bliver af højeste kvalitet. Det gør vi ved at udvælge de bedste råvarer til vores buffeter. Vi er desuden inspireret af det nordiske køkken og dets mange unikke smage. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en barnedåbsmenu, der er noget ud over det sædvanlige. Alle vores buffeter er sammensat med udgangspunkt i nøje udvalgte retter som tilsammen udgør perfekte menuer egnet til barnedåb og andre begivenheder.

Men ingen to barnedåbe er ens, og derfor er det også nemt at komme i tvivl om, hvad I selv er mest til og hvad jeres gæster bedst vil kunne lide. Og dertil kommer også spørgsmålet om, hvor det skal holdes og hvad der er plads til og hvilken slags menuer passer bedst der. Så er du på noget tidspunkt i tvivl om hvilken af vores lækre buffeter, du skal vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi kan med udgangspunkt i dine behov hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

 

Afhent — eller få maden leveret til barnedåben

Vi har gjort det nemt at få god mad til barnedåben. Du kan selv afhente maden, eller du kan lade os stå for alt det praktiske. Vi tilbyder at levere buffeten lige til døren. Maden bliver altid gennemgået med vores kompetente chauffører via en nem vejledning, så man altid er klædt godt på. Chaufføren vil naturligvis også svare på alle spørgsmål, som der end måtte haves.

Du kan læse mere om afhentning. levering, priser og andet her.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).