Mad til barnedåb

 

Det er en stor dag, når dit barn skal have sit navn. Det gælder, uanset om navnet gives ved en kirkelig barnedåb eller ved navngivning. Dagen er for forældre en mindeværdig og speciel dag, og skal dagen fejres i selskab med familie og venner, er det oplagt at invitere på en god middag. Den mest traditionelle måde at fejre barnets navn på er med en frokost umiddelbart efter dåben eller navngivningen. Det betyder dog ikke, at festen ikke kan foregå på andre måder. Uanset hvad du har af ønsker, har vi her hos Gaudium et stort udvalg af menuer til barnedåben.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet Gør som over 250.000 andre, og forkæl dine gæster med eksklusiv og anmelderrost…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens buffet Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Supreme buffet

Supreme buffet   Supreme buffet er vores nye buffet. Her får I mange af favoritterne samlet…

Lad os stå for maden til barnedåben

Der er en række praktiske ting, der skal på plads i forhold til barnedåben. Skal festen holdes hjemme, eller skal der lejes et lokale? Hvor mange gæster kommer der? Og hvilken menu skal serveres? Det kan være svært at finde ud af, hvad der skal serveres til et barnedåb, da barnedåbsmenuer ses i alle afskygninger. Her hos Gaudium har vi stor erfaring, og vi har ligeledes stor ekspertise med catering til barnedåb. Vi kan derfor vejlede jer i, hvilken barnedåbsmenu der er oplagt til jeres fest. Ved at lade os stå for maden får i en opgave mindre at tænke på, og I kan lægge al fokus på barnet. Vi mener nemlig, at I skal nyde dagen og gøre jeres barns første mærkedag til noget unikt.

Aftensmad, frokost eller noget helt tredje?

Har maden været en stressende opgave at tage stilling til? Har det været svært at beslutte, hvilken type mad der skal serveres, og hvornår på dagen? Når tid og sted for begivenheden først er aftalt, kan du med det samme kontakte os. I første omgang kan du nøjes med at give os de praktiske informationer om dato og sted. Efterfølgende kan vi sammen aftale, hvilken af vores overdådige buffeter gæsterne skal sætte tænderne i. Undgå at lade maden blive en byrde, og overlad opgaven til os. Vi garanterer, at maden til dåben bliver lavet med kærlighed og i en god kvalitet.

Vælg en barnedåbsmenu efter dine behov

Her hos Gaudium har vi på forhånd sørget for, at maden til barnedåben bliver i højeste kvalitet. Det gør vi ved at udvælge de bedste råvarer til vores buffeter. Vi er desuden inspireret af det nordiske køkken og dets mange unikke smage. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en barnedåbsmenu, der er noget ud over det sædvanlige. Alle vores buffeter er sammensat med udgangspunkt i nøje udvalgte retter, som tilsammen udgør den perfekte menu til barnedåben. Er du i tvivl om, hvilken af vores mange buffeter du skal vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi kan med udgangspunkt i dine behov hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Afhent – eller få maden leveret til barnedåben

Vi har gjort det nemt at få god mad til begivenheden. Du kan selv afhente maden, eller du kan lade os stå for det praktiske. Vi leverer buffeten lige til døren. Maden bliver

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).