Mad til bryllup

 

Dit bryllup er noget helt særligt, og du har sikkert mange ønsker til dagen, og du har sikkert allerede planlagt, hvordan dagen skal forløbe. Når kærligheden skal fejres med en fest, bliver maden til brylluppet et samlingspunkt, hvor gæsterne kan hygge sig og tale om stort og småt. Derfor skal maden naturligvis også være i højeste kvalitet, passe til festens omgivelser og tilfredsstille gæsternes smagsløg. Her hos Gaudium har vores dygtige kokke stor erfaring med at sammensætte den perfekte menu til bryllupper. Vi tilbyder et stort udvalg af overdådige buffeter, så du kan vælge en bryllupsmenu efter dine ønsker

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet Gør som over 250.000 andre, og forkæl dine gæster med eksklusiv og anmelderrost…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens buffet Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Supreme buffet

Supreme buffet   Supreme buffet er vores nye buffet. Her får I mange af favoritterne samlet…

Maden til dit bryllup

Har du fundet de helt rette omgivelser til bryllupsfesten, men mangler du maden til brylluppet? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om der inviteret 100 eller 50 gæster til at fejre kærligheden, er vi her hos Gaudium klar til at hjælpe dig med at servere en spændende og smagfuld menu. Vi ved, at der er mange detaljer forbundet med planlægning af brylluppet, og vi hjælper med at få maden til at gå op i en højere enhed. Her på siden kan du se vores udvalg af overdådige bryllupsbuffeter, som alle er nøje kombineret ved at udvælge de rette smagssammensætninger og råvarer. Det giver den mest autentiske og mest smagfulde menu.

Kontakt os, og fortæl om din bryllupsfest

Når først datoen og brylluppet er sat, og de helt rigtige rammer for festen er fundet, går den store planlægning i gang. Vi har stor erfaring med catering, og maden til brylluppet er i de tryggeste hænder hos os. Vi oplever stor efterspørgsel på catering til bryllupper, og derfor er det aldrig for tidligt at kontakte os og fortælle om dine ønsker for maden. Vi forventer langtfra, at du allerede ved, hvilken menu dine gæster skal nyde. Start blot med at fortælle os datoen for bryllupsfesten, og hvor mange gæster du forventer at invitere. Så kan vi hurtigt notere jeres fest i kalenderen og forberede os på at skulle levere den perfekte middag til dine gæster.

En bryllupsmenu, der opfylder dine behov

Her hos Gaudium ved vi, at dit bryllup er en unik begivenhed. Det er vigtigt for os, at maden bliver helt, som du forventer. Efter du i første omgang har kontaktet os og informeret os om de overordnede detaljer for festen, kan vi senere tale sammen om ønsker til bryllupsmenuen. Fortæl os dine tanker om maden til brylluppet, og vi hjælper dig med at vælge den rette buffet. Vores valg af råvarer tager afsæt i det nordiske køkken, hvilket giver maden til din bryllupsfest et helt særligt udtryk – både visuelt og smagsmæssigt.

Hent – eller få maden til dit bryllup leveret

Du kan selv afhente maden til dit bryllup, eller du kan gøre planlægningen nemmere ved at lade os levere maden lige til adressen. Hele menuen ankommer i kølebokse, hvilket sikrer den gode smag og høje kvalitet. Du får naturligvis en vejledning i korrekt opvarmning af maden. Hvis du ønsker det, kan du mod et tillæg få leveret retterne varme.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).