Mad til Selskaber - Bestil selskabsmenuer ud af huset

Søger du lækker mad til selskaber? Gaudium tilbyder en varieret række selskabsmenuer. Målet er, at du altid kan finde udsøgt gourmet mad ud af huset til ethvert selskab. Vi gør os stor umage med, at du har mulighed for at finde præcis det, du og dine gæster ønsker. Når vi siger, vi kræser om maden og stiler efter, at vores retter er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige i hver eneste bid, så er det fordi, vi sætter vores lid til stolte, nordiske kokkereringstraditioner. Friske råvarer og konstant fokus på mad i høj kvalitet og fuld af smag er ikke bare vores mål. Det er vores standard.

Lad Gaudium stå for maden. Vi garanterer en udsøgt smagsoplevelse med selskabsmad ud af huset til enhver lejlighed. Så slipper du for stresset og bøvlet, og du får mere tid og overskud til det vigtige: nemlig gæsterne og den særlige anledning.

Selskabsmenuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Catering fra øverste hylde

Der er ingen grund til at gå stille med dørene: Vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Vores kunder har anbefalet os i sådan en grad, at vi officielt kan kalde os de bedste i hele landet.

Det er vi selvfølgelig stolte af. Men endnu vigtigere, så betyder det, at du faktisk også har en garanti for, at når vi siger, vi leverer udsøgt gourmet mad til dit selskab til en fair pris, så har vi faktisk noget at have det i. Vi sætter smagsoplevelsen, råvarerne og stolte, nordiske madlavningstraditioner i højsædet med det formål at kokkerere og levere den bedste mad til alle vores kunders selskaber — gang på gang. Vi er kun tilfredse, når vores kunder er.

Nu hvor du nævner stolte traditioner

Det er ikke uden grund, at vi sætter vores lid til det traditionsrige nordiske køkken. Det er et køkken med mange års erfaring på bagen, og så er det næsten altid i rivende udvikling. Der er altid nye smagsoplevelser at udforske og spændende tendenser at finde inspiration i. Det er livsnødvendigt for enhver kunstart at trives.

En vigtig faktor er også valget af råvarer og, ikke mindst, deres friskhed. God mad bliver sjældent en udsøgt oplevelse uden de rigtige råvarer. Det gælder for de fleste håndværk og kunstarter i verden, og gastronomien er ingen undtagelse. Det er vigtigt at følge med i de nyeste udviklinger og filosofier, men det er samtidig mindst ligeså vigtigt altid at huske på, hvor vi kommer fra.

Der er nemlig en grund til, at det danske køkken har bevaret sin særegenhed i så mange år. Det er fordi, det til dels bygger på nogle yderst fornuftige principper, og dem forsøger vi at overføre til alle vores menuer ud af huset.

Nem mad ud af huset til dit selskab

En af hovedfordelene ved catering og mad ud af huset generelt er, selvfølgelig, bekvemheden. Det skal ikke kun smage godt; det skal også meget gerne være nemt og overskueligt. Formålet er at spare tid, kræfter og energi, så der er mere plads til det vigtige: festens anledning og, ikke mindst, dig selv og gæsterne. Det vigtigste er, at I har en god og mindeværdig aften.

Maden er med til at danne centrum om for fleste selskaber og arrangementer. Den er noget, vi alle samles om og deler, og maden er derfor også ofte noget, der kan hjælpe til at løfte stemningen til enhver fest. Derfor skal den også meget gerne både passe til anledningen og smage ud over det sædvanlige.

Men ikke bare nem mad…

Men samtidig, så skal det ikke bare være nemt; det skal også meget gerne smage godt. Og okay mad ud af huset er også sjældent god mad. Næsten værre end dårlig mad er kedelig, intetsigende mad, der smager af pap og bukselomme.

Hos Gaudium fokuserer vi på, at kvaliteten er førsteprioritet i alle de menuer, vi leverer. Vores retter skal meget gerne være en oplevelse ud over det normale i hver eneste bid. Det er hele formålet med mad ud af huset fra Gaudium — ikke bare god mad men mad, I husker lang tid efter, at lysene er slukkede og alle ligger og bobler under dynerne.

Den bedste mad er den mad, vi kan se tilbage på og huske som en oplevelse. Det er den oplevelse, vi forsøger at genskabe med hver selskabsmenu ud af huset.

Slip for stresset

Vi håndterer med glæde maden til dit selskab. Vi har stor erfaring, sætter kvalitet og kræsen for detaljerne i højsædet, og vi giver dig mulighed for at vælge ud fra en bred vifte af selskabsmenuer, så du og dine gæster får lige præcis den mad ud af huset, I ønsker.

Lad os stå for arbejdet, så du ikke behøver bekymre dig om maden. Vi har erfaringen og den fornødne viden til at kokkerere og levere smagsopleveler i særklasse. Vi er nemlig kun tilfredse, hvis vores kunder også er det.

Vi leverer selskabsmad ud til hele København og Sjælland, og vi kører jævnligt med markante tilbud, så du også har mulighed for at få en god deal, når du ønsker det. Så slå til allerede nu.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har stadig har nogle spørgsmål til dit arrangement, hvor du ønsker selskabsmad ud af huset — eller selv afhente din menu. Du kan også læse mere omkring afhentning, levering, priser, åbningstider m.m. via vores ofte stillede spørgsmål.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).