Mad til studentergilde

 

Dagen, hvor studenterhuen sættes på hovedet, er en dag, mange unge har ventet på. Dagen er forbundet med spænding, nervøsitet og forløsning – og det er typisk en dag, hvor studenten eller studinen har været hele følelsesregistret igennem. At huen er blevet placeret på hovedet, skal fejres med en fest, og til studentergildet hører naturligvis – foruden en god portion drikkevarer – en lækker menu. Mad til studentergilder findes i alverdens afskygninger og varianter, og her hos Gaudium tilbyder vi et stort udvalg af buffeter til studenterfester.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet Gør som over 250.000 andre, og forkæl dine gæster med eksklusiv og anmelderrost…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens buffet Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Supreme buffet

Supreme buffet   Supreme buffet er vores nye buffet. Her får I mange af favoritterne samlet…

Maden er et samlingspunkt

Når de veloverståede eksaminer skal fejres, og tre år på skolebænken kulminerer, kommer en lang periode med en masse begivenheder og fester. Det gælder både studenterkørsel og studentergilder, hvor familie og venner inviteres for at fejre afslutningen på det hårde arbejde. Maden til studentergilder er typisk ikke forbundet med noget formelt, men den skal naturligvis stadig være lækker og velsmagende. Som til enhver anden fest er maden samlingspunktet, hvor dine inviterede gæster hygger sig hinanden. Måske deler dine bedsteforældre anekdoter fra deres studentertid med dine studiekammerater over en bid mad? Her hos Gaudium vil vi hellere end gerne stå for en unik buffet – så kan al opmærksomheden i stedet være på at feste og hygge sig.

Buffet til studentergilde i høj kvalitet

Vi sørger for, at maden er i højeste kvalitet. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i det nordiske køkken og nøje udvælge alle råvarer. Dog skal du ikke være i tvivl om, at det er lige så vigtigt for os, at dine ønsker til maden efterkommes. Ingen opgave er for kompliceret for os, og uanset hvor mange mennesker der skal med til studentergildet, kan vi tilbyde dig den helt rigtige buffet. Er du i tvivl om, hvilken buffet der passer til din fest? Så er du velkommen til at kontakte os, så kommer vi med vores forslag.

Vi klarer maden til studentergildet

Studentertiden er forbundet med en mange forskellige fester, og derfor gør det ikke noget, at din menu skiller sig lidt ud. Derudover kan det være, at flere studenterfester skal klemmes ind på samme dag. Måske vælger du at fejre din hue med en frokost? I så fald kan vi tilbyde en lækker frokostbuffet, der vil behage alle dine gæster. Er din fest derimod sidst på dagen, og skal gæsterne bydes på aftensmad? Her har vi ligeledes et udvalg af buffeter, det vil gøre dine gæster både mætte og glade. Det vigtigste er, at maden til studentergildet lever op til dine forventninger og den type fest, som du holder. Uanset hvilken buffet du har behov for til studentergildet, garanterer vi hos Gaudium, at maden er i højeste kvalitet – og at menuen bliver unik.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).