Nytårsmenu ud af huset

Nytårsaften er en af årets allerstørste begivenheder og den perfekte undskyldning for at samles med venner og familie og hvem man ellers har kær og nyde en god nytårsmenu ud af huset. En nytårsmenu ud af huset må derfor også gerne være helt ekstraordinært, så gæsterne går glade og mætte hjem.

Men det kræver så ekstra meget arbejde ude i køkkenet at tilberede en ekstraordinær nytårsmenu ud af huset. Og inden man får set sig om, har man knoklet i flere timer ude i køkkenet, hvortil man i stedet skulle have sparet på sin energi og været der for gæsterne.

Hos Gaudium gør vi det lettere for dig. Her har du mulighed for at bestille en nytårsmenu ud af huset. Hos Gaudium laver vi hvert år en særlig eksklusiv treretters nytårsmenu ud af huset, hvor alle retter er nøje sammensat med særlig omhu og naturligvis af højeste kvalitet og service, som vi er kendte for.

Med Gaudium som dit kvalitetsstempel, har du dermed sikret dig en eksklusiv og særlig smagsoplevelse til dig og dine festlige gæster omkring bordet, når du bestiller vores nytårsmenu ud af huset.

Nytårsaften er ikke den samme uden god mad

Nytårsaften er ikke kun en fejring af årets sidste dag. Det er også en dag, ovenpå julen, hvor familien og venner samles for at byde det kommende år velkommen og, ikke mindst, huske tilbage på det forgangne år og hvor det har bragt os hen.

Det er ikke hver dag, hvor der er plads til både fest, fejring og, efter alt krudtet er skudt af og bordbomberne roder på bordet, eftertænksomhed. Og på samme måde, som at nytårsaften for de fleste ikke ville være den samme uden dronningens tale, så er det altså heller ikke det samme uden en god nytårsmenu ud af huset.

Eksklusiv og udsøgt mad til nytår ud af huset

Det er altså ikke altid lige nemt at skulle tage sig sammen til at bikse et fuldt bord af lækker mad sammen kun en uge efter julemaden er overstået. Men Gaudium har din ryg. Vi tilbyder for eksempel en treretters nytårsmenu ud af huset til præcis den lejlighed. Og så kan du tilmed være heldig og finde den på tilbud, hvis din timing er god.

Vi har flere års erfaring med at kokkerere og levere udsøgt nytårsmenu ud af huset. Og så er den tilmed let at servere. Når du bestiller nytårsmenu ud af huset fra Gaudium, medfølger der altid en nem og velskrevet vejledning. Det sikrer blandt andet, at vores kunder får det bedste resultat hver gang, nu maden bliver varmet op.

Vores fokus er altid på den gode smage, konsistensen og friske råvarer. Så lad os sørge for maden. Vi garanterer for smagen, og du slipper for besværet.

En treretters nytårsmenu – for den kvalitetsbevidste

Vores treretters nytårsmenu ud af huset består blandt andet af langtidsstegt mør kalv, ristede, smagfulde kartofler, varmrøget laks, kraftig lækker chokoladekage. Ville det virkelig være ægte nytårsmad uden?

Dermed tilfredsstiller vi den kvalitetsbevidste, som hvert år vælger en nytårsmenu ud af huset fra Gaudium. Der er lagt vægt på, at de forskellige smagsnuancer bliver stimuleret. Derfor går vi op i at sammensætte og tilberede vores nytårsmenuer med omhu og akkuratesse. Vi bygger hele vores cateringconcept på det nordiske køkken og en vis unægtelig madånd. Og hvis vi selv skal sige det, så kan den omhu smages i vores mad.

Fordi god mad kræver omhygge og, meget gerne, lidt kærlighed. Der skal kræses for den på samme måde, som der skal for enhver anden kunstart, hvor magien opstår i bindeleddet mellem videnskab og kreativitet. Det kræver også en bred indsigt i nye gastronomiske tendenser og nørden indenfor selve faget at tilberede god mad, der smelter på tungen og får maven at bede om mere efter hver bid. Dette nørderi har blandt andet resulteret i vores treretters nytårsmenu ud af huset.

Bestil nytårsmenu ud af huset i København og hele Sjælland

Du kan roligt bestille din nytårsmenu ud af huset hos os. Smagen og fokus på gode kvalitetsråvarer er altid i højsædet, men du behøver ikke tage vores ord for det. Vores kunder siger det nemlig selv på TrustPilot, hvor vi indtager førstepladsen indenfor catering med en score på hele 9,9 ud af 10.

Det er vi naturligvis kæmpestolte af, men endnu vigtigere, så er det bare en yderligere garanti til dig, for at vores nytårsmad ud af huset behager ganen, tilfredsstiller selv de mest sofistikerede smagsløg og, ikke mindst, hjælper til at få tungen på gled og den gode stemning til at flyde.

Nytårsmaden er, som nævnt, en særlig begivenhed og sjældent noget der sker flere gange om året. Derfor skal den gerne sidde lige i skabet. Det er vores mål, fordi vi ønsker nemlig at være dit og hele Sjællands foretrukne valg, når der skal bestilles nytårsmenu ud af huset i København og resten af Sjælland.

Kontakt os for yderligere spørgsmål vedrørende vores nytårsmenu ud af huset

Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere svar omkring mad til nytår, så du er dækket ind i god tid. Vi anbefaler også at læse mere vedrørende bestilling af kuverter, dato m.m. ved at klikke her.

Vi ser frem til at levere lækker mad og en sublim oplevelse til jeres nytårsselskab, så I kan skyde nytåret ind med stil.

Nytårsmenu ud af huset i Sjælland

Få din nytårsmenu fra Gaudium. Det er nemt at bestille, og herefter skal du blot hente menuen på dagen. Derfor er nytårsmenuen også perfekt til alle, der har mulighed for at hente menuen. Bor du i én af nedenstående byer, eller har du mulighed for at hente din nytårsmenu i Rødovre, så er vores menu den perfekte mulighed til dig, der gerne vil slippe for stressen ved at skulle stå for alt madlavning men som fortsat ønsker et utroligt lækkert festmåltid.

Gaudium