Nytårsmenu ud af huset

Vil du gerne have en uforglemmelig nytårsaften? Så er du kommet til det rette sted. Opskriften hertil er simpel nok – Tid til at hygge med nytårsgæsterne og rigtig god mad. Men hvordan klarer man lige det? Kan man både nyde gæsterne og stå i køkkenet for at lave mad på samme tid? Det ved du selvfølgelig bedst selv, men hvis du tænker at det lige er en lidt for stor mundfuld, er der heldigvis en løsning. I Gaudium laver vi nemlig hvert år en særlig eksklusiv nytårsmenu. En gennemført nytårsmenu 2022 der giver dig muligheden for at få en uforglemmelig nytårsaften!

Bestil mad til nytårsaften på hele Sjælland

Hos Gaudium leverer vi nytårsmenuer ud af huset til alle dele af Sjælland. Vælg din by eller dit lokalområde herunder, for at læse mere om dine muligheder for levering af mad til nytår.

Bestil nytårsmenu ud af huset og slip for besværet

Nytårsaften er ikke kun en fejring af årets sidste dag. Det er også en dag, hvor man ser tilbage på det forgangne år, tager ved lære, og kigger ind i det nye uudforskede år med nyt mod og nye ambitioner.

Og hvad har du så lært af det forgangne år? Har du noget du fortryder, eller noget du er glad for, at du fik gjort? Sikkert lidt af begge dele, men hvis jeg ikke tager helt fejl, så fortryder du ikke de gange, hvor du har haft gode madoplevelser med dem du har haft kær? Det eneste du fortryder, er måske de gange du selv har brugt oceaner af tid på at lave mad, hvor nogle af retterne er brændt på, manglede lidt salt eller mængden måske ikke var lige i skabet.

Det kan være besværligt at lave mad – især til fester, som eks. nytårsaften. Så mange særlige retter, man så sjældent laver. Med vores eksklusive nytårsmenu ud af huset sørger vi for, at du får en dejlig, velsmagende og festlig nytårsaften i selskab med dine gæster. Ikke nok med at vi sikrer at kvaliteten, mængden og smagsoplevelsen er i orden, når du bestiller hos os, så vil du også spare masser af tid og energi, og dermed kan du få mere tid og overskud til at hygge dig med dine nytårsgæster!

Lad os om maden, så slipper du for besværet.

Eksklusiv og velsmagende mad til nytår

Hvad gør vi for at sikre en eksklusiv og velsmagende nytårsmenu 2022? Jo, først og fremmest har vores kokke brugt oceaner af tid på at smage hver enkelt ret til, indtil hver ret havde den perfekte smag. For når denne var fundet, kunne menuen sammensættes af en række nøje udvalgte retter, således at hver enkelt ret spillede godt med den næste. Ikke mindst, så har den meget høje kvalitet af vores råvarer også en afgørende betydning for, at nytårsmenuen sidder lige i øjet. På den måde har vores kokke skabt den perfekte nytårsmenu.

Vi har flere års erfaring med at kokkerere og give gennemførte madoplevelser med vores nytårsmenu. Et vigtigt element i oplevelsen er, at det skal være nemt at servere maden. Det er vi i Gaudium meget bevidste om. Derfor medfølger der også en simpel og klar vejledning til hvordan kødet og kartoflerne varmes. Det er egentlig ret simpelt – én ovn og en timer, så passer det sig selv. Følger du vores vejledning sikrer du dig selv, at du får en gennemført madoplevelse.

Imponer dine nytårsgæster med vores nytårsmenu 2022

Tjansen med nytårsmaden er på en måde en ære, men samtidig også en stor, vigtig og uoverskuelig opgave. Man vil jo gerne være den, som serverer den perfekte nytårsmenu, som alle vil huske tilbage på til næste nytårsfest. Men hvor finder man den menu?

Tro mig eller ej, men jeg er ret overbevist om, at hvis du serverer vores 4-retters nytårsmenu, vil både du og dine nytårsgæster blive imponeret. For os er succeskriteriet, at dine gæster spørger: ”Hvem har lavet maden?”. Du skal dog passe på – måske du også næste år bliver presset til at stå for maden.

Hvordan kan det være at vores nytårsmenu vil imponere, tænker du måske? Det er fhv. simpelt. Hos Gaudium går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad til fester! Vi udvikler hvert år en helt særlig eksklusiv 4-retters nytårsmenu ud af huset, hvor samtlige retter er blevet nøje sammensat af vores dygtige gourmetkokke. Smagen er altid i top: Vi bruger kun de bedste råvarer, så du kan være 100% sikker på, at både du og dine gæster får en helt fantastisk madoplevelse. Dermed tilfredsstiller vi den kvalitetsbevidste, som hvert år vælger en nytårsmenu ud af huset fra Gaudium. Der er lagt vægt på, at de forskellige smagsnuancer bliver stimuleret. Derfor går vi op i at sammensætte og tilberede vores nytårsmenuer med stor omhu og nøjagtighed.

God mad kræver nemlig omhyggelighed, passion og kærlighed. Med disse tre ingredienser skabes magien. Kræses der nok om maden, får man nemlig den helt perfekte menu. Det kræver naturligvis en vis indsigt i de gastronomiske tendenser, og i selve faget, at tilberede god mad, som smelter på tungen og får maven til at bede om mere efter hver bid. Alt dette har blandt andet resulteret i vores fire-retters nytårsmenu ud af huset.

Bestil nytårsmenu ud af huset i København og hele Sjælland

Om det er nødvendigt at sige ved jeg ikke, men du kan altså roligt bestille din nytårsmenu 2022 ud af huset hos os. Vores eneste ønske er, at give dig og dine nytårsgæster en gennemført madoplevelse, så I kan få en uforglemmelig nytårsaften! Stadig lidt i tvivl? Helt fair – du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores kunder siger det nemlig selv på TrustPilot, hvor vi indtager førstepladsen indenfor kategorien catering med en topscore på hele 5 stjerner.

Det er vi naturligvis utroligt stolte af, men hvad endnu vigtigere er, så håber jeg, at det giver dig ro i maven, når du bestiller fra os. Ellers kan jeg informere om, at vi har leveret mad til mere end 1 million madglade danskere. Så mange plejer ikke at tage fejl. Bestil vores nytårsmenu, og bliv en del af vores +1 million madglade danskere.

Med ambitionen om at være Sjællands foretrukne valg, står vi klar til at hjælpe med en gennemført nytårsmenu ud af huset i både København og til resten af Sjælland!

Kontakt os for yderligere spørgsmål vedrørende vores nytårsmenu ud af huset

Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere svar omkring mad til nytår, så du er dækket ind i god tid. Vi anbefaler også at du læser mere om bestilling af kuverter, dato m.m. vedrørende vores nytårsmenu. Det kan du læse mere i vores FAQ her.

Vi ser frem til give jer en gennemført madoplevelse til jeres nytårsselskab, så I kan skyde nytåret ind med stil.