Nytårsmenu ud af huset

Vil du gerne have en uforglemmelig nytårsaften? Så er du kommet til det rette sted. Opskriften hertil er simpel nok – Tid til at hygge med nytårsgæsterne og rigtig god mad. Men hvordan klarer man lige det? Kan man både nyde gæsterne og stå i køkkenet for at lave mad på samme tid? Det ved du selvfølgelig bedst selv, men hvis du tænker at det lige er en lidt for stor mundfuld, er der heldigvis en løsning. I Gaudium laver vi nemlig hvert år en særlig eksklusiv nytårsmenu. En gennemført nytårsmenu 2024 der giver dig muligheden for at få en uforglemmelig nytårsaften!

Bestil mad til nytårsaften på hele Sjælland

Hos Gaudium leverer vi nytårsmenuer ud af huset til alle dele af Sjælland. Vælg din by eller dit lokalområde herunder, for at læse mere om dine muligheder for levering af mad til nytår.

Bestil nytårsmenu ud af huset og slip for besværet

Nytårsaften er ikke kun en fejring af årets sidste dag. Det er også en dag, hvor man ser tilbage på det forgangne år, tager ved lære, og kigger ind i det nye uudforskede år med nyt mod og nye ambitioner.

Og hvad har du så lært af det forgangne år? Har du noget du fortryder, eller noget du er glad for, at du fik gjort? Sikkert lidt af begge dele, men hvis jeg ikke tager helt fejl, så fortryder du ikke de gange, hvor du har haft gode madoplevelser med dem du har haft kær? Det eneste du fortryder, er måske de gange du selv har brugt oceaner af tid på at lave mad, hvor nogle af retterne er brændt på, manglede lidt salt eller mængden måske ikke var lige i skabet.

Det kan være besværligt at lave mad – især til fester, som eks. nytårsaften. Så mange særlige retter, man så sjældent laver. Med vores eksklusive nytårsmenu ud af huset sørger vi for, at du får en dejlig, velsmagende og festlig nytårsaften i selskab med dine gæster. Ikke nok med at vi sikrer at kvaliteten, mængden og smagsoplevelsen er i orden, når du bestiller hos os, så vil du også spare masser af tid og energi, og dermed kan du få mere tid og overskud til at hygge dig med dine nytårsgæster!

Lad os om maden, så slipper du for besværet.

Eksklusiv og velsmagende mad til nytår

Hvad gør vi for at sikre en eksklusiv og velsmagende nytårsmenu 2024? Jo, først og fremmest har vores kokke brugt oceaner af tid på at smage hver enkelt ret til, indtil hver ret havde den perfekte smag. For når denne var fundet, kunne menuen sammensættes af en række nøje udvalgte retter, således at hver enkelt ret spillede godt med den næste. Ikke mindst, så har den meget høje kvalitet af vores råvarer også en afgørende betydning for, at nytårsmenuen sidder lige i øjet. På den måde har vores kokke skabt den perfekte nytårsmenu.

Vi har flere års erfaring med at kokkerere og give gennemførte madoplevelser med vores nytårsmenu. Et vigtigt element i oplevelsen er, at det skal være nemt at servere maden. Det er vi i Gaudium meget bevidste om. Derfor medfølger der også en simpel og klar vejledning til hvordan kødet og kartoflerne varmes. Det er egentlig ret simpelt – én ovn og en timer, så passer det sig selv. Følger du vores vejledning sikrer du dig selv, at du får en gennemført madoplevelse.

Imponer dine nytårsgæster med vores nytårsmenu 2024

Tjansen med nytårsmaden er på en måde en ære, men samtidig også en stor, vigtig og uoverskuelig opgave. Man vil jo gerne være den, som serverer den perfekte nytårsmenu, som alle vil huske tilbage på til næste nytårsfest. Men hvor finder man den menu?

Tro mig eller ej, men jeg er ret overbevist om, at hvis du serverer vores 4-retters nytårsmenu, vil både du og dine nytårsgæster blive imponeret. For os er succeskriteriet, at dine gæster spørger: ”Hvem har lavet maden?”. Du skal dog passe på – måske du også næste år bliver presset til at stå for maden.

Hvordan kan det være at vores nytårsmenu vil imponere, tænker du måske? Det er fhv. simpelt. Hos Gaudium går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad til fester! Vi udvikler hvert år en helt særlig eksklusiv 4-retters nytårsmenu ud af huset, hvor samtlige retter er blevet nøje sammensat af vores dygtige gourmetkokke. Smagen er altid i top: Vi bruger kun de bedste råvarer, så du kan være 100% sikker på, at både du og dine gæster får en helt fantastisk madoplevelse. Dermed tilfredsstiller vi den kvalitetsbevidste, som hvert år vælger en nytårsmenu ud af huset fra Gaudium. Der er lagt vægt på, at de forskellige smagsnuancer bliver stimuleret. Derfor går vi op i at sammensætte og tilberede vores nytårsmenuer med stor omhu og nøjagtighed.

God mad kræver nemlig omhyggelighed, passion og kærlighed. Med disse tre ingredienser skabes magien. Kræses der nok om maden, får man nemlig den helt perfekte menu. Det kræver naturligvis en vis indsigt i de gastronomiske tendenser, og i selve faget, at tilberede god mad, som smelter på tungen og får maven til at bede om mere efter hver bid. Alt dette har blandt andet resulteret i vores fire-retters nytårsmenu ud af huset.

Bestil nytårsmenu ud af huset i København og hele Sjælland

Om det er nødvendigt at sige ved jeg ikke, men du kan altså roligt bestille din nytårsmenu 2024 ud af huset hos os. Vores eneste ønske er, at give dig og dine nytårsgæster en gennemført madoplevelse, så I kan få en uforglemmelig nytårsaften! Stadig lidt i tvivl? Helt fair – du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores kunder siger det nemlig selv på TrustPilot, hvor vi indtager førstepladsen indenfor kategorien catering med en topscore på hele 5 stjerner.

Det er vi naturligvis utroligt stolte af, men hvad endnu vigtigere er, så håber jeg, at det giver dig ro i maven, når du bestiller fra os. Ellers kan jeg informere om, at vi har leveret mad til mere end 1 million madglade danskere. Så mange plejer ikke at tage fejl. Bestil vores nytårsmenu, og bliv en del af vores +1 million madglade danskere.

Med ambitionen om at være Sjællands foretrukne valg, står vi klar til at hjælpe med en gennemført nytårsmenu ud af huset i både København og til resten af Sjælland!

Kontakt os for yderligere spørgsmål vedrørende vores nytårsmenu ud af huset

Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere svar omkring mad til nytår, så du er dækket ind i god tid. Vi anbefaler også at du læser mere om bestilling af kuverter, dato m.m. vedrørende vores nytårsmenu. Det kan du læse mere i vores FAQ her.

Vi ser frem til give jer en gennemført madoplevelse til jeres nytårsselskab, så I kan skyde nytåret ind med stil.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bookingsystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.