Mad til studentergilde

Du kender den konstante lyd af jubelråb, høj musik og gamle lastbilers båthorn. Dét er lyden af nybagte studenter!

En milepæl er nået, et kapitel er slut, og det skal fejres på alle niveauer. Et af disse er en stor fest! Selvfølgelig med lækker mad til studentergildet og sammen med de nærmeste.

Det forstår vi i Gaudium, og derfor har vi specialiseret os i at lave eksklusiv mad til studentergilder! Maden er nemlig en central del af studentergildet, og derfor er det vigtigt, at maden er i orden. Vi har sammensat en række forskellige eksklusive menuer, så I kan få en imponerende madoplevelse. Det har vi blandt andet gjort, ved kun at anvende kvalitetsråvarer, taget fra den allerøverste hylde. Menuerne er gennemtestede over mange selskaber, og derved kan du stole på, at kvaliteten, mængden og smagsoplevelsen sidder lige i skabet til dit studentergilde! 

Mad til studentergilder

Det er vigtigt med god mad til studentergildet. Dagen hvor studenterhuen sættes på hovedet, er en dag, som mange unge venter spændt på. Den er forbundet med spænding, nervøsitet og forløsning. Når huen derfor er sat på, kan skuldrene falde ned, og den glade nybagte student kan ånde lettet op, og nyde tilværelsen som færdig-med-gymnasiet. Derfor skal dette også fejres med maner, og hvordan gøres dette bedre, end ved en gennemført oplevelse med mad til studentergilde?

De forudgående dage op til eksamen har været intense. Især for den studerende naturligvis, men måske endda også for forældrene. Men nu, hvor den sidste eksamen er overstået, må intensiteten gerne aftage. Derfor er det også en god ide, at overveje, hvordan man griber mad til studenterfesten an. Skal man selv lave det, eller skal man bestille en studenterbuffet ud af huset? Vælger man selv at lave maden, er det vigtigt, at man planlægger i god tid. Her er der nemlig mange ting, som skal overvejes. Det er dog vigtigt, at man er realistisk, så man ikke tager munden for fuld. Det ville nemlig være så ærgerligt, hvis man ikke kan nyde studentergildet, dette enestående overblik, men i stedet er fanget ude i køkkenet. Det gælder både om end det er studenten, som knokler i køkkenet, eller forældrene. For nok kan forældrene fysisk være til stede til studentergildet, men er de ikke reelt til stede, vil studenten ikke kunne nyde øjeblikket sammen med dem, som han/hun har allermest kær.

Gaudiums studenterbuffet: det sikre valg til studentergildet

Heldigvis er der en anden mulighed, som er mere sikker: At bestille mad til studentergildet fra Gaudium. Der er nemlig tale om to store fordele:

  1.  Du får langt mere tid op til og under studentergildet.
    I stedet for at du skal bruge mange timer og bekymringer på at planlægge hvad I skal spise, og hvad der skal handles ind, kan du på få minutter finde den studentermenu på vores hjemmeside, som du finder bedst, og bestille den til dit studentergilde. Det smarte her er, at du helt frem til 8 dage før selve festen, kan opjustere med flere kuverter, sådan at du får den mængde mad man har brug for. Dernæst vil du under studentergildet være mere eller mindre befriet fra køkkenet. Maden er nemlig allerede tilberedt, så kun ganske få retter lige skal varmes op i ovnen. Det betyder, at alt det stress og jag over maden, som ellers kan fylde meget til en fest, man står for, er væk. I stedet kan du slappe af, og have tid til at nyde, at du har et barn, som nu kan kalde sig student.
  1.  Køber du i rette tid, kan du få vores studenterbuffeter til en skarp pris.
    Hvordan kan det dog være? Jo, der er en fornuftig forklaring hertil. I Gaudium køber vi store partier hjem, hvorved at råvarerne ganske enkelt koster mindre for os end for forbrugeren. Selvfølgelig tager det også noget tid for os at lave maden, men at vi sparer nogle penge, skal ikke kun komme os til gode. Nej, tværtimod ønsker vi, at det skal komme dig til fordel, så du kan få eksklusiv catering med mad til studenterfesten, af de absolut bedste råvarer – bare til en super skarp pris.

Sagt på en anden måde – nemmere og (måske) billigere at bestille studentergilde mad hos Gaudium end at lave maden selv.

Lad Gaudium om studenterfest maden – få leveret eller hent selv

I Gaudium har vi stor erfaring med at levere mad til mange slags fester – heriblandt mad til studentergilder. Dermed kan du være sikker på, at du får en skøn og uforglemmelig madoplevelse, hvis du vælger at bestille maden hos os.
Når du bestiller, vælger du selv, om du ønsker at afhente maden eller om du ønsker at få den leveret. Fordelen ved afhentning er, at det vil give dig mere fleksibilitet, da du blot kan afhente maden, når det passer dig i vores åbningstid. Så kan du nemlig have maden på køl indtil den skal serveres. Fordelen ved at tilkøbe levering er, at du ikke skal tænke på at skulle hente maden, men blot vente på at vi kommer med den. Her aftaler vi et to-timers interval, hvori vi kan komme. Når vi er på vej, ringer vi dig op, så du kender vores mere præcise ankomst.

Nr. 1 på Trustpilot – Gaudium leverer mad til studentergilde, bryllup mm.

Vi har serveret mad til mere end 1 million madglade danskere gennem tiden. For os har det været en kæmpe fornøjelse, for vi elsker at lave mad! Heldigvis virker det til, at vores kunder også har fundet vores mad fornøjeligt. De har i al fald belønnet os med mange 5-stjernede anmeldelser på TrustPilot, hvorfor vi fortsat ligger nr. 1 i vores kategori der. Det er vi naturligvis stolte af – selvfølgelig fordi vi ligger nr. 1, men mest af alt fordi vores passion er at give imponerende madoplevelser, hvilket vi lykkes med.