Mad til studentergilde

Det er en helt særlig dag, når studenterhuen kommer på hovedet. På en vigtig dag skal maden være i orden derfor har vi specialiseret os i at lave gennemførte madoplevelser, der imponerer. Vi tilbyder et nøje udvalg af eksklusiv catering til studenterfesten. Vores mad er helt perfekt som studenterbuffet ud af huset – med friskbagt brød, sprøde grønne salater og lækkert mørt kød. Gaudium er dit sikre valg, når der skal leveres eksklusiv mad til jeres studentergilde.

Mad til studentergild, baseret på kvalitetsråvarer med 100% god smag!

Det er vigtigt med god mad til studentergildet. Dagen hvor studenterhuen sættes på hovedet, er en dag, som mange unge venter spændt på. Den er forbundet med spænding, nervøsitet og forløsning, hvor den lækre mad til studentergildet, gerne skal score en høj karakter i studenterhuen. At huen er blevet placeret på hovedet, skal fejres med en kæmpe fest, og til studentergildet hører naturligvis – foruden en solid mængde drikkevarer – en veltilberedt og imponerende studentermenu til de fremmødte gæster, når familie og venner sammen skal fejre den store dag.

Der er mange ting som skal planlægges når gymnasietiden er ovre og huen er i hus. De unge mennesker har været ude på en studenterkørsel, som kulminerer i et stort studentergilde, hvor studenter og studiner efterfølgende fejres af familie og venner. Ligesom der under studenterkørslen hører sig masser af våde varer til, så skal gæsterne til det store festgilde naturligvis også nyde en masse lækker studentergilde mad og kolde drinks – og her kan I trygt overlade en buffet ud af huset til Gaudium når I vil sikres kvalitet og punktlighed hele vejen igennem. Som forælder kan der være rigtig meget at se til når studenterfesten skal planlægges, men lad ikke maden være en udfordring – Få leveret mad udefra og slip for al besværet. Hvis dine gæster skal forkæles med en nordisk buffet, ligger der mange, mange timers arbejde i indkøb, kokkerering og anretning til at bespise så mange mennesker. Lad os klare opgaven og nyd i stedet dit barns store dag, hvor I sammen gør det til en fantastisk og uforglemmelig studenterfest.

Studentergildet er en af livets vigtigste festligheder, og derfor må studentergilde menuen også gerne være en smule overdådig. Hos Gaudium har vi flere års erfaring med at levere mad til studentergilder og alverdens andre store fester, så I kan være sikre på at maden bliver en uforglemmelig oplevelse. Når I ønsker at få leveret mad til studenterfesten fra Gaudium, så garanterer vi det møreste og saftigste kød, enormt smagfulde saucer, farvestrålende salater og meget andet.

Få en gennemført studenterbuffet til skarp pris

Det siger sig selv, at mad til et studentergilde kan bestå af alverdens slags retter. Hos Gaudium har vi sammensat et bredt udvalg af gennemførte menuer og buffeter, som I frit kan vælge imellem når I skal have planlagt maden til festen. Vi har buffeter og menuer som passer ind i ethvert budget, og uanset om I får 10 eller 200 gæster på besøg, så har vi en madoplevelse der passer til netop jeres studenterfest!

Som du kan se i vores udvalg ovenover, så er der retter, menuer og buffeter i flere forskellige prisklasser. Fælles for dem alle er, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, så uanset hvilken studenterbuffet ud af huset du vælger, så vil I få en gennemført madoplevelse, tilberedt med masser af kærlighed, som kvalitetsmæssigt sprænger rammerne!

Mad til studentergilde- og kørsel: Gourmet eller kedelige pindemadder?

Studenterkørslen er en enestående oplevelse, som oftest ligger forud for selve studentergildet. Her kommer hele gymnasieklassen forbi (måske) alle studenternes familier, som hver især disker op med kølige drikkevarer og en bid mad, måske i form af studenterfest tapas. I denne anledning kan vi hos Gaudium også bistå jer med at imponere gæsterne, selvom det ikke nødvendigvis er den helt store buffet der skal serveres på det relativt korte visit, inden lastbilen tøffer videre og studenterne skal hjem til den næste klassekammerat.

Man kan naturligvis også spare lidt penge ved selv at lave nogle små hapsere, f.eks. i form af en tapas, lidt snacks, et par pindemadder eller lignende, og så i stedet gemme budgettet til en overdådig luksusbuffet fra Gaudium, når der skal serveres mad til studentergildet.

Spar tid og kræfter – lad Gaudium imponere med studenterbuffet ud af huset

Når det er tid til den helt store fest – nemlig det længe ventede studentergilde – så er der mange ting der skal falde på plads. Måske skal der lejes et partytelt, et fadølsanlæg eller noget helt tredje, så her giver det rigtig god mening at spare tid på indkøb og tilberedning af maden. Skal festen være helt uforglemmelig, så giver det rigtig god mening at bestille f.eks. en studenterbuffet ud af huset, så I slet ikke skal bekymre jer om at lave mad til festen. Hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere mad til studenterfest, så I kan dermed være helt sikker på at få en skøn og uforglemmelig madoplevelse, hvis I vælger at bestille maden hos os. Der er selvfølgelig også altid mulighed for at afhente maden selv, direkte fra Gaudium.

Når I vælger at få leveret en studenterbuffet ud af huset fra Gaudium, så vil I få meget mere tid til at fejre studenten, og til at være sammen med alle jeres gæster under studentergildet. Ingen stress over mad der brænder på, eller ingredienser der pludselig skal handles midt under forberedelserne. Vores erfaring er, at pengene er rigtig godt givet ud, hvis man vælger at få andre til at sørge for maden på studentens store dag. Når I bestiller mad til jeres studenterfest udefra, så skal I nemlig kun selv tænke på invitationer, lokation, musik, drikkevarer, pynt – og eventuelt underholdning.

Med 3 top-placeringer på Trustpilot er Gaudium din garanti for mad af højeste kvalitet

Vi har serveret vores festmiddage for mere end 500.000 danskere, som stort set alle har været enormt begejstrede for vores mad. Det har været mad til bryllupper, studenterfester og alle andre af livets store fester. Det afspejler sig i vores positive vurdering på bl.a. Trustpilot, hvor vores kunder har vurderet os til at være de absolut bedste i kategorierne Catering, Online Madbestilling og Takeaway. Det er altså ikke mange virksomheder der kan sige, at de ligger på en førsteplads i hele tre Trustpilot-kategorier. Med en samlet vurdering på 5 stjerner, er Gaudium det sikre valg, når du skal bestille eksklusiv catering til studentergildet.

Lad os hjælpe dig med at vælge den perfekte studentergilde menu

Kontakt os i dag, hvis du skulle have spørgsmål omkring studenter mad til studentergilde eller andet. Du kan også læse mere om afhentning, levering, priser m.m. via vores ofte stillede spørgsmål.