Mad til studentergilde

Du kender den konstante lyd af jubelråb, høj musik og gamle lastbilers båthorn. Dét er lyden af nybagte studenter!

En milepæl er nået, et kapitel er slut, og det skal fejres på alle niveauer. Et af disse er en stor fest! Selvfølgelig med lækker mad til studentergildet og sammen med de nærmeste.

Det forstår vi i Gaudium, og derfor har vi specialiseret os i at lave eksklusiv mad til studentergilder! Maden er nemlig en central del af studentergildet, og derfor er det vigtigt, at maden er i orden. Vi har sammensat en række forskellige eksklusive menuer, så I kan få en imponerende madoplevelse. Det har vi blandt andet gjort, ved kun at anvende kvalitetsråvarer, taget fra den allerøverste hylde. Menuerne er gennemtestede over mange selskaber, og derved kan du stole på, at kvaliteten, mængden og smagsoplevelsen sidder lige i skabet til dit studentergilde! 

Mad til studentergilder

Det er vigtigt med god mad til studentergildet. Dagen hvor studenterhuen sættes på hovedet, er en dag, som mange unge venter spændt på. Den er forbundet med spænding, nervøsitet og forløsning. Når huen derfor er sat på, kan skuldrene falde ned, og den glade nybagte student kan ånde lettet op, og nyde tilværelsen som færdig-med-gymnasiet. Derfor skal dette også fejres med maner, og hvordan gøres dette bedre, end ved en gennemført oplevelse med mad til studentergilde?

De forudgående dage op til eksamen har været intense. Især for den studerende naturligvis, men måske endda også for forældrene. Men nu, hvor den sidste eksamen er overstået, må intensiteten gerne aftage. Derfor er det også en god ide, at overveje, hvordan man griber mad til studenterfesten an. Skal man selv lave det, eller skal man bestille en studenterbuffet ud af huset? Vælger man selv at lave maden, er det vigtigt, at man planlægger i god tid. Her er der nemlig mange ting, som skal overvejes. Det er dog vigtigt, at man er realistisk, så man ikke tager munden for fuld. Det ville nemlig være så ærgerligt, hvis man ikke kan nyde studentergildet, dette enestående overblik, men i stedet er fanget ude i køkkenet. Det gælder både om end det er studenten, som knokler i køkkenet, eller forældrene. For nok kan forældrene fysisk være til stede til studentergildet, men er de ikke reelt til stede, vil studenten ikke kunne nyde øjeblikket sammen med dem, som han/hun har allermest kær.

Gaudiums studenterbuffet: det sikre valg til studentergildet

Heldigvis er der en anden mulighed, som er mere sikker: At bestille mad til studentergildet fra Gaudium. Der er nemlig tale om to store fordele:

  1.  Du får langt mere tid op til og under studentergildet.
    I stedet for at du skal bruge mange timer og bekymringer på at planlægge hvad I skal spise, og hvad der skal handles ind, kan du på få minutter finde den studentermenu på vores hjemmeside, som du finder bedst, og bestille den til dit studentergilde. Det smarte her er, at du helt frem til 8 dage før selve festen, kan opjustere med flere kuverter, sådan at du får den mængde mad man har brug for. Dernæst vil du under studentergildet være mere eller mindre befriet fra køkkenet. Maden er nemlig allerede tilberedt, så kun ganske få retter lige skal varmes op i ovnen. Det betyder, at alt det stress og jag over maden, som ellers kan fylde meget til en fest, man står for, er væk. I stedet kan du slappe af, og have tid til at nyde, at du har et barn, som nu kan kalde sig student.
  1.  Køber du i rette tid, kan du få vores studenterbuffeter til en skarp pris.
    Hvordan kan det dog være? Jo, der er en fornuftig forklaring hertil. I Gaudium køber vi store partier hjem, hvorved at råvarerne ganske enkelt koster mindre for os end for forbrugeren. Selvfølgelig tager det også noget tid for os at lave maden, men at vi sparer nogle penge, skal ikke kun komme os til gode. Nej, tværtimod ønsker vi, at det skal komme dig til fordel, så du kan få eksklusiv catering med mad til studenterfesten, af de absolut bedste råvarer – bare til en super skarp pris.

Sagt på en anden måde – nemmere og (måske) billigere at bestille studentergilde mad hos Gaudium end at lave maden selv.

Lad Gaudium om studenterfest maden – få leveret eller hent selv

I Gaudium har vi stor erfaring med at levere mad til mange slags fester – heriblandt mad til studentergilder. Dermed kan du være sikker på, at du får en skøn og uforglemmelig madoplevelse, hvis du vælger at bestille maden hos os.
Når du bestiller, vælger du selv, om du ønsker at afhente maden eller om du ønsker at få den leveret. Fordelen ved afhentning er, at det vil give dig mere fleksibilitet, da du blot kan afhente maden, når det passer dig i vores åbningstid. Så kan du nemlig have maden på køl indtil den skal serveres. Fordelen ved at tilkøbe levering er, at du ikke skal tænke på at skulle hente maden, men blot vente på at vi kommer med den. Her aftaler vi et to-timers interval, hvori vi kan komme. Når vi er på vej, ringer vi dig op, så du kender vores mere præcise ankomst.

Nr. 1 på Trustpilot – Gaudium leverer mad til studentergilde, bryllup mm.

Vi har serveret mad til mere end 1 million madglade danskere gennem tiden, lige fra studentergilder til nytårsmenuer, bryllupsmenuen og meget mere. For os har det været en kæmpe fornøjelse, for vi elsker at lave mad! Heldigvis virker det til, at vores kunder også har fundet vores mad fornøjeligt. De har i al fald belønnet os med mange 5-stjernede anmeldelser på TrustPilot, hvorfor vi fortsat ligger nr. 1 i vores kategori der. Det er vi naturligvis stolte af – selvfølgelig fordi vi ligger nr. 1, men mest af alt fordi vores passion er at give imponerende madoplevelser, hvilket vi lykkes med.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din bestilling foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din bestilling ind i bestillingssystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bestillingssystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i serveringsklar engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.