Eksklusiv mad til konfirmation

Konfirmationsmenuer

Gør som 1 million andre

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

Mad til konfirmation

Gør det nemt med vores eksklusive mad til konfirmation

Med Gaudium kan du nemt og bekvemt servere en 5-stjernet madoplevelse uden besvær. Alle vores konfirmationsmenuer er nøje sammensat af vores dygtige og erfarne kokke. Hver ret er tilsmagt med omhu og passion, og vi bruger kun de bedste råvarer af højeste kvalitet. På den måde kan du være sikker på, at dine gæster vil få en madoplevelse, de sent vil glemme. Alle vores menuer kan desuden nydes af alle aldersgrupper, så der vil være noget for alle konfirmationsgæsterne.

Vi står for både indkøb og tilberedning, og vi leverer endda mad ud af huset direkte til din dør på hele Sjælland. Det eneste, du selv skal gøre, er at opvarme maden inden servering. På den måde kan du slappe af og i stedet fokusere på dine gæster og konfirmanden. Det er nemt og helt igennem lækkert! Alternativt kan du tilkøbe levering af varm mad, hvis det passer bedst til arrangementet.

Bestil buffet til konfirmation

Maden er typisk omdrejningspunktet for enhver festlig lejlighed. Med Gaudium kan du være sikker på at servere en eksklusiv buffet til din konfirmation. Du kan blandt andet vælge vores Premium buffet, Supreme menu eller Prestige buffet til din konfirmation. Ellers har vi mange andre konfirmationsmenuer at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

Udover mad til konfirmation, leverer vi også mad ud af huset til andre festlige lejligheder som barnedåb, studenterfest, fødselsdage, julefrokoster eller nytårsaften.

FAQ

Det korte svar er: JA.

Vi kan altid hjælpe med denne menu, så længe din booking foretages senest 8 dage før dit arrangement. Vi anbefaler dog alligevel, at du lægger din booking ind i bookingsystemet hurtigst muligt, da dette vil give dig større fleksibilitet ift. levering m.m.

Du får adgang til bookingsystemet, så snart du har købt dine kuverter. Her vil du også kunne opjustere antallet af kuverter frem til 8 dage før dit arrangement.

Kuvertprisen ved opjustering vil være den samme som den kuvertpris, du køber menuen til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingsside. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have udsolgte dage når vi nærmer os en dato. 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Bestillingen foregår på bestil.gaudium.dk

Nej det er ganske simpelt og der medfølger en nøje beskrevet vejledning med.

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Ønskes levering til andre landsdele eller øer, bedes du fremsende en forespørgsel og så vil vi se på muligheden for at levere til dig, samt en pris.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.
Vores koncept er bygget op om, at vi primært leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at I som kunder ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.

Gaudium leverer mad ud af huset til hele Sjælland

Gaudium leverer eksklusiv catering til hele Sjælland. Vi gør det nemt for dig ved at levere maden direkte til din dør, så du kan fokusere på at være vært for dine gæster og nyde begivenheden uden bekymringer. Så uanset om du befinder dig i Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Nordvestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Storkøbenhavn eller i hovedstaden, kan du nyde en gennemført madoplevelse.

 

Bestil catering til konfirmation fra Gaudium

Gør din konfirmationsfest til noget helt særligt ved at bestille catering fra Gaudium. Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for cateringbranchen leverer vi en førsteklasses madoplevelse, som dine gæster sent vil glemme. Vores passion for madlavning og service afspejler sig i vores 1. plads rangering på Trustpilot i catering kategorien, så du kan roligt lade os stå for at lave mad til din konfirmation. Så bestil catering til din konfirmation allerede i dag!

Gaudium-Front-billede-4-i-1.jpg