Mad til konfirmation

Sikke en dag! Ikke nok med at konfirmanden træder ind i de voksnes rækker, bekræfter teenageren sin dåb. Det skal selvfølgelig fejres, og hvordan ellers end ved en dejlig fest med utrolig lækker konfirmationsmad! I Gaudium har vi specialiseret os i at lave gennemførte madoplevelser til konfirmationsfester. Gennem tiden har vi stået for maden til rigtig mange konfirmationer. Hver gang ærekære for at bidrage til en fantastisk fest. Maden har vi nemlig styr på, så I kan slappe af og nyde konfirmationsfesten.

Mad til konfirmation – Gør dagen helt unik

Konfirmationsfesten er en dag, teenagere ser frem til. Forud for den store dag er der en lang række ting, der skal planlægges. Der skal være styr på tøjet, festlokalet skal bookes, invitationerne skal sendes ud og meget mere. Der er dog én af opgaverne på to do listen, som fylder utrolig meget: MADEN! For hvordan klarer man den, uden det skal koste en formue? Hvordan sikrer man sig, at man får en gennemført madoplevelse?
Nok er gæsterne og rammerne væsentlige faktorer for konfirmationsfestens succes. Men især maden er én af de helt store faktorer! Netop maden har den funktion, at den bliver samlingspunktet og samtaleemnet alle kan snakke med om. Konfirmationsmenuen er dermed med til at gøre dagen helt speciel. Derfor tilbyder vi et udvalg af spændende, eksklusive og udvalgte konfirmationsbuffeter til netop denne dag. Naturligvis har vi også eksklusiv mad til bryllup, mad til barnedåb og mad til fødselsdag.

Vi er eksperter i konfirmationsmenuer

Uanset om der er inviteret 25, 50 eller 100 gæster til konfirmationsfesten, er vi klar til at hjælpe med den perfekte konfirmationsmad, så du kan imponere dine gæster med en imponerende madoplevelse. Vi har stor erfaring med at sammensætte eksklusive konfirmationsbuffeter, hvor vi udelukkende anvender kvalitetsråvarer – og det kan smages. Det er lige fra den eksklusive fiskeforret, til det friskbagte brød, til det saftige og møre kød, til den sprøde grønne salat og til den lækre dessertkage.
I Gaudium ønsker vi at være med til at gøre konfirmationsdagen til en mindeværdig en af slagsen! Når du bestiller mad til konfirmation fra os, er du garanteret en eksklusiv smagsoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme. Vi måler vores succes ud fra hvor mange af dine gæster der imponeret spørger: ”Hvem har lavet maden?”. Er du i tvivl om, hvilken buffet du skal vælge, kan det være en god ide at taget et kig på de forskellige menuer på vores hjemmeside. Tænk på hvad I bedst kan lide – så skal gæsterne nok også synes det samme. Med vores mad finder I altid den bedste løsning til jeres fest.

Konfirmationsbuffet med kvalitetsråvarer

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at konfirmationsmenuen lever op til dine og gæsternes forventninger. Hos Gaudium har vi sammensat alle konfirmationsbuffeterne således, at de kun indeholder spændende smage og råvarer af højeste kvalitet. Vi er nemlig bevidst om at madens visuelle udtryk samt smagssammensætninger, skal gå op i en højere enhed, så konfirmanden og forældrene kan være stolte over maden.
Det betyder, at alle vores buffeter har en fin rød tråd, hvor vi fokuserer på, at alle retter spiller godt sammen. Derfor er det vores erfarne kokke, som har sammensat menuen. Således kan du være sikker på at mængden, kvaliteten og smagsoplevelsen er lige i skabet til jeres konfirmationsfest! Ved at vælge os til at stå for cateringen til konfirmationsfesten, kan du altså glæde dig til en fest, hvor du har tid og overskud til at nyde dine gæster og selve festen.

Konfirmationsmad ud af huset – og lige til døren

Du kan nemt og trygt bestille mad til konfirmation hos Gaudium. Vi har gjort det enkelt, men utrolig lækkert, at servere en eksklusiv menu til jeres konfirmationsfest. Du kan selv vælge om I ønsker at afhente maden på et af vores afhentningslokationer, eller ønsker at få leveret konfirmationsmaden lige til døren. Konfirmationsmaden leveres i termokasser, og dermed bevares den rette temperatur og de gode smage. Alt du skal gøre, er at opvarme enkelte retter i en almindelig ovn. Der medfølger en simpel vejledning hertil, som vores chauffør også gennemgår med dig ved leveringen.
I er altid velkomne til at kontakte os, eller læse mere omkring levering, priser og vilkår via vores ofte stillede spørgsmål. Skal du bruge mad til konfirmation på Sjælland? Så er Gaudium firmaet du skal gå til.

Anne-Marie Mendez Jørgensen
Anne-Marie Mendez Jørgensen
09/09/2023
Som førstegangskunder var vi spændte på at nyde jeres luxusbuffet, og vi kan kun sige at alt levede op til vore forventninger. Det var lækkert og friskt, og der var nok! Samtidig fulgte en let forståelig guide til opvarmning etc med samt menukort. Det var 1. gang men så absolut ikke sidste gang som kunder hos jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna-Lise Søsted Olsen
Anna-Lise Søsted Olsen
07/09/2023
Gaudium er et rigtigt godt catering firma - de har styr på maden, kvaliteten, kundeservice i høj klasse og de sammensatte menuer er fantastiske, fik utrolig meget ros for min indsats ved vores vejfest her primo september 2023 og det var jo maden, der fik ros. Rigtig mange kom og bad om navnet på det fantastiske firma, der leverede den gode mad. Jeg har fået leveret mad fra Gaudium mange gange siden 2019 og hver gang har det været perfekt.
Mogens Sindt Hansen
Mogens Sindt Hansen
06/09/2023
Som hver gang dejlig mad i en dejlig kombination og let at tilberede ud fra vedlagte vejledning og det bliver ikke sidste gang selvom vi har prøvet det mindst 5 gange tidligere. Der skal lige gå lidt tid inden vi serverer det for de samme gæster.
Amanda Allesøe
Amanda Allesøe
06/09/2023
Jeg kun anbefale Gaudium! Levering, service og kvaliteten var over alt forventning. Vi var lidt spændte, nu når det var med varmlevering, men hold nu fest, det var godt! Alle gæster var glade og mange spurgte efterfølgende, hvor jeg havde bestilt mad fra. Selv de “kræsne” typer spiste jeres mad med kæmpe fornøjelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Vinniie Jørgensen
Vinniie Jørgensen
04/09/2023
Selv ved 2. gang, vi har bestilt mad fra Gaudium, fungerer både al information, transport (afhentning) og service til vores fulde tilfredshed. At så også mad og information om behandlingen er i top er da bare super dejligt. Kan varmt anbefale Gaudium.
Karen Helt
Karen Helt
04/09/2023
Jeg har kun rosende ord til Gaudium. Bestillingen gik nemt, lynhurtige svar på mine mails, da jeg havde spørgsmål. Levering som aftalt og af en sød medarbejder, som tålmodigt og omhyggeligt sikrede sig, at al maden var der, og at vi forstod instruktionen til opvarmning. Og vigtigst af alt: super lækker og veltilberedt mad. Fuld valuta for pengene. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Pia Hilding Thomsen
Pia Hilding Thomsen
04/09/2023
Vi er super tilfredse, alt var perfekt. Alt var pakket nemt og overskueligt, der var en god instruktion. Maden var veltillavet og smagte dejligt, unghanen var saftig og slet ikke tør. Oksekødet var mørt og tilbehøret spillede bare. Alt i alt en meget positiv overraskelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad hos jer
Berit Engelbrecht
Berit Engelbrecht
04/09/2023
Jeg var meget glad for maden I leverede. Det smagte dejligt og gæsterne kunne lide det. Jeg vil bestemt turde bestille en anden gang hos jer. Leveringen kom til den aftalte tid og det var nemt at sætte det hele på bordet, da det kom i foliebakke og med en nem vejledning. Vi lagde maden op på fade og det så også delikat og smukt ud. Mvh Berit Engelbrecht
Torben Schultz Larsen
Torben Schultz Larsen
02/09/2023
Gaudium har lavet en perfekt Prestige Buffet til en 70 års fødselsdag. Nem og overskuelig vejledning for tilberedning af buffeten. Levede fuldt op til vores forventninger og gav gode udfordringer af smagsløgene.
Erik Hvidtfeldt Hansen
Erik Hvidtfeldt Hansen
31/08/2023
Spændende menuer og god handelsoplevelse.

FAQ

Vi anbefaler at du hurtigt booker din dato for arrangementet, da vi kan få fuldt bookede dage. 

Du er garanteret en leveringsdato, når du har booket dato for dit arrangement i vores bestillingssystem efter dit køb (du modtager log-in oplysninger lige efter dit køb). 

Fuldt bookede datoer vil fremgå tydeligt på hjemmesiden på hver enkelt menu under “Vigtig information” inden dit køb. 

Du kan indtil 8 dage før arrangementet opjustere dit antal kuverter til samme pris, som du køber til nu.

Du vil straks efter dit køb modtage en mail, hvor du opretter en adgangskode til vores bestillingssystem. 

Her vælger du dato og evt. leveringsadresse og -tidspunkt. 

Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have fuldt bookede dage (udsolgte datoer vil fremgå på hjemmesidens på hver enkelt menu under “Vigtig information”). 

Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via dit log-in, indtil 8 dage før dit arrangement.

Det er meget nemt at varme maden selv, og der medfølger en nøje beskrevet vejledning.

Vi anbefaler, at du selv varmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. 

350 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 – 2999) og 450 kr. på øvrige Sjælland. 

Prisen for varm levering er 750 kr. (min. 25 kuv) og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.

Vi anbefaler at du selv opvarmer maden, da det giver det bedste resultat og den største fleksibilitet for dig. Det er nemt at varme maden selv og der medfølger en god udførlig vejledning.

Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.

Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i pæn engangsemballage. Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at du ikke skal bruge tid på tilbagelevering af termokasser og returfade.