Mad til konfirmation

Det er en stor dag, når konfirmanden træder ind i de voksnes rækker, og der skal selvfølgelig serveres rigtig god mad til konfirmationen. På en vigtig dag skal maden være i orden. Derfor har vi specialiseret os i at lave gennemført konfirmationsmad, der imponerer. Det er en uforglemmelig festdag, hvor både familie og venner er med, og her er en lækker buffet af højeste kvalitet med til at sikre en god fest! Gaudium har stået for mange konfirmationer med stor succes, og vi er også klar til jeres fest.

Mad til konfirmation – Gør dagen helt unik

Konfirmationsfesten er en dag, teenagere ser frem til. Der skal være styr på tøjet, håret skal sættes, og skoene skal pudses. Forud for den store dag er der en lang række ting – store som små – der skal planlægges. I dag er der ingen tvivl om, at mad til konfirmationen har fået en stor betydning.

Selvfølgelig er lokationen og de inviterede gæster vigtige for at få en hyggelig og festlig dag, men ikke desto mindre er maden et obligatorisk (og vigtigt) samlingspunkt. I forbindelse med festens mange højdepunkter er maden noget, som gæsterne nyder sammen, og kan hurtigt blive et stort samtaleemne. Konfirmationsmenuen er med til at gøre dagen speciel, og derfor tilbyder vi et udvalg af spændende og eksklusive buffeter, som for eksempel mad til bryllup, mad til barnedåb og mad til fødselsdag – men også særligt til en stor dag, som en konfirmationsfest.

Vi er eksperter i konfirmationsmenu

Uanset om der er inviteret 25, 50 eller 100 gæster til konfirmationsfesten, hjælper vi med at finde den konfirmationsmad du skal imponere gæsterne med. Vi har stor erfaring med at sammensætte eksklusive konfirmationsbuffeter, hvor vi udelukkende anvender kvalitetsråvarer, som også kan smages. Alt fra friskbagt brød med sprøde grønne salater til saftigt og mørt kød.

Gaudium ønsker at være med til at gøre dagen til en fornøjelse, og kompetent stå for mad til jeres konfirmation. Ved at vælge maden til konfirmationen hos os, er du derfor garanteret en eksklusiv smagsoplevelse, som gæsterne sent vil glemme. Er du i tvivl om, hvilken buffet du skal vælge, kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige. Vi finder altid den bedste løsning til din fest.

Konfirmationsbuffet med kvalitetsråvarer

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at konfirmationsmenuen lever op til dine og dine gæsters forventningerne. Her hos Gaudium har vi sammensat konfirmationsbuffeter, som indeholder spændende smage og råvarer af højeste kvalitet. Madens visuelle udtryk og smagssammensætninger skal gå op i højere enhed med en visuel fryd for øjet, og en gennemført smagsoplevelse for munden.

Det betyder, at alle vores buffeter har en fin rød tråd, og vi fokuserer på, at alle retter spiller godt sammen – hvorfor menuen ikke kan ændres som den er sammensat. Ved at vælge os til at stå for cateringen til konfirmationsfesten, er du dermed sikker på, at få en buffet i særklasse, da vores dygtige kokke på ekstraordinær vis omdanner alle råvarer til eksklusive retter – hver gang!

Konfirmationsmad ud af huset – og lige til døren

Bestil nemt og trygt mad til konfirmation hos Gaudium. Vi har gjort det enkelt at servere en buffet til konfirmation af højeste kvalitet for dine gæster. Du kan vælge enten selv at hente maden, eller lade os levere din konfirmationsmad – lige til døren. Konfirmationsmaden leveres i termokasser, og dermed bevares den rette temperatur og de gode smage. Du skal blot selv stå for opvarmningen af retter, som vores chauffør altid gennemgår via en simpel vejledning.

I er altid velkomne at kontakte os, eller læse mere omkring levering, priser og vilkår via vores ofte stillede spørgsmål. Skal du bruge mad til konfirmation sjælland – Så er Gaudium er firmaet du skal gå til.