Mad til konfirmation

Sikke en dag! Ikke nok med at konfirmanden træder ind i de voksnes rækker, bekræfter teenageren sin dåb. Det skal selvfølgelig fejres, og hvordan ellers end ved en dejlig fest med utrolig lækker konfirmationsmad! I Gaudium har vi specialiseret os i at lave gennemførte madoplevelser til konfirmationsfester. Gennem tiden har vi stået for maden til rigtig mange konfirmationer. Hver gang ærekære for at bidrage til en fantastisk fest. Maden har vi nemlig styr på, så I kan slappe af og nyde konfirmationsfesten.

Mad til konfirmation – Gør dagen helt unik

Konfirmationsfesten er en dag, teenagere ser frem til. Forud for den store dag er der en lang række ting, der skal planlægges. Der skal være styr på tøjet, festlokalet skal bookes, invitationerne skal sendes ud og meget mere. Der er dog én af opgaverne på to do listen, som fylder utrolig meget: MADEN! For hvordan klarer man den, uden det skal koste en formue? Hvordan sikrer man sig, at man får en gennemført madoplevelse?
Nok er gæsterne og rammerne væsentlige faktorer for konfirmationsfestens succes. Men især maden er én af de helt store faktorer! Netop maden har den funktion, at den bliver samlingspunktet og samtaleemnet alle kan snakke med om. Konfirmationsmenuen er dermed med til at gøre dagen helt speciel. Derfor tilbyder vi et udvalg af spændende, eksklusive og udvalgte konfirmationsbuffeter til netop denne dag. Naturligvis har vi også eksklusiv mad til bryllup, mad til barnedåb og mad til fødselsdag.

Vi er eksperter i konfirmationsmenuer

Uanset om der er inviteret 25, 50 eller 100 gæster til konfirmationsfesten, er vi klar til at hjælpe med den perfekte konfirmationsmad, så du kan imponere dine gæster med en imponerende madoplevelse. Vi har stor erfaring med at sammensætte eksklusive konfirmationsbuffeter, hvor vi udelukkende anvender kvalitetsråvarer – og det kan smages. Det er lige fra den eksklusive fiskeforret, til det friskbagte brød, til det saftige og møre kød, til den sprøde grønne salat og til den lækre dessertkage.
I Gaudium ønsker vi at være med til at gøre konfirmationsdagen til en mindeværdig en af slagsen! Når du bestiller mad til konfirmation fra os, er du garanteret en eksklusiv smagsoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme. Vi måler vores succes ud fra hvor mange af dine gæster der imponeret spørger: ”Hvem har lavet maden?”. Er du i tvivl om, hvilken buffet du skal vælge, kan det være en god ide at taget et kig på de forskellige menuer på vores hjemmeside. Tænk på hvad I bedst kan lide – så skal gæsterne nok også synes det samme. Med vores mad finder I altid den bedste løsning til jeres fest.

Konfirmationsbuffet med kvalitetsråvarer

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at konfirmationsmenuen lever op til dine og gæsternes forventninger. Hos Gaudium har vi sammensat alle konfirmationsbuffeterne således, at de kun indeholder spændende smage og råvarer af højeste kvalitet. Vi er nemlig bevidst om at madens visuelle udtryk samt smagssammensætninger, skal gå op i en højere enhed, så konfirmanden og forældrene kan være stolte over maden.
Det betyder, at alle vores buffeter har en fin rød tråd, hvor vi fokuserer på, at alle retter spiller godt sammen. Derfor er det vores erfarne kokke, som har sammensat menuen. Således kan du være sikker på at mængden, kvaliteten og smagsoplevelsen er lige i skabet til jeres konfirmationsfest! Ved at vælge os til at stå for cateringen til konfirmationsfesten, kan du altså glæde dig til en fest, hvor du har tid og overskud til at nyde dine gæster og selve festen.

Konfirmationsmad ud af huset – og lige til døren

Du kan nemt og trygt bestille mad til konfirmation hos Gaudium. Vi har gjort det enkelt, men utrolig lækkert, at servere en eksklusiv menu til jeres konfirmationsfest. Du kan selv vælge om I ønsker at afhente maden på et af vores afhentningslokationer, eller ønsker at få leveret konfirmationsmaden lige til døren. Konfirmationsmaden leveres i termokasser, og dermed bevares den rette temperatur og de gode smage. Alt du skal gøre, er at opvarme enkelte retter i en almindelig ovn. Der medfølger en simpel vejledning hertil, som vores chauffør også gennemgår med dig ved leveringen.
I er altid velkomne til at kontakte os, eller læse mere omkring levering, priser og vilkår via vores ofte stillede spørgsmål. Skal du bruge mad til konfirmation på Sjælland? Så er Gaudium firmaet du skal gå til.