Mad til konfirmation

Her hos Gaudium er vi specialister i catering – og det gælder også inden for mad til konfirmation. Konfirmationsfesten er en helt særlig dag for teenageren. Dagen er forbundet med at træde ind de voksnes rækker, og konfirmationsdagen er en festdag, som konfirmanden kan tænke tilbage på, som en helt fantastisk dag sammen med familie og venner.

Når festdagen skal planlægges, skal der ikke kun tages stilling til, hvor festen skal holdes, og hvem der skal inviteres. Konfirmationsmenuen skal dermed også på plads, og da det er konfirmandens store festdag, hvor en lækker nordisk buffet af højeste kvalitet sikrer den bedste start og grobund, for en uforglemmelig dag! Gaudium har stået for mange konfirmationer med stor succes, og er også klar til Jeres fest.

Gør dagen helt speciel med en unik konfirmationsmenu

Konfirmationsfesten er en dag, teenagere ser frem til. Der skal være styr på tøjet, håret skal sættes, og skoene skal pudses. Forud for den store dag er der en lang række ting – store som små – der skal planlægges. I dag er der ingen tvivl om, at maden til konfirmationen har fået en stor betydning.

Selvfølgelig er lokationen og de inviterede gæster vigtige for at få en hyggelig og festlig dag, men ikke desto mindre er maden et obligatorisk (og vigtigt) samlingspunkt. I forbindelse med festens mange højdepunkter er maden noget, som gæsterne nyder sammen, og får gode og lange snakke henover. Konfirmationsmenuen er med til at gøre dagen speciel, og derfor tilbyder vi et udvalg af spændende og eksklusive buffeter, som egner sig til alt fra store bryllupper, barnedåb og fødselsdage – men også særligt til en stor dag, som en konfirmationsfest.

Vi er eksperter i mad til konfirmation

Uanset om der er inviteret 25, 50 eller 100 gæster til konfirmationsfesten, hjælper vi med at finde den helt rigtige konfirmationsmenu. Vi har stor erfaring med at sammensætte eksklusive konfirmationsbuffeter, hvor vi udelukkende anvender kvalitetsråvarer, som også kan smages alt fra friskbagt brød med sprøde grønne salater til saftigt og mørt kød.

Gaudium ønsker at være med til at gøre dagen til en fornøjelse, og kompetent stå for mad til Jeres konfirmation. Ved at vælge maden til konfirmationen hos os, er du derfor garanteret en eksklusiv nordisk smagsoplevelse, som gæsterne sent vil glemme. Er du i tvivl om, hvilken buffet du skal vælge, kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige. Vi finder altid den bedste løsning til din fest.

Konfirmationsbuffet med kvalitetsråvarer

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at maden til konfirmationen lever op til forventningerne. Her hos Gaudium har vi sammensat konfirmationsbuffeter, som indeholder spændende smage og råvarer af højeste kvalitet. Madens visuelle udtryk og smagssammensætninger skal gå op i højere enhed med en visuel fryd for øjet, og en unik smagsoplevelse for munden. Vi henter vores inspiration til sammensætningen af konfirmationsmenuer i det nordiske køkken.

Det betyder, at alle vores buffeter har en fin rød tråd, og vi fokuserer på, at alle retter spiller godt sammen – hvorfor menuen ikke kan ændres som den er sammensat. Ved at vælge os til at stå for cateringen til konfirmationsfesten, er du dermed sikker på, at få en buffet i topklasse, da vores dygtige kokke på ekstraordinær vis omdanner alle råvarer til eksklusive retter – hver gang!

Konfirmationsmad ud af huset – og lige til døren

Vi har gjort det enkelt at servere en buffet til konfirmation af højeste kvalitet for dine gæster. Du kan vælge enten selv at hente maden, eller lade os levere din konfirmationsmad ud af huset – og lige til døren. Konfirmationsmaden leveres i termokasser, og dermed bevares den rette temperatur og de gode smage. Du skal blot selv stå for opvarmningen af retter, som vores chauffør altid gennemgår via en simpel vejledning.

Mod et tillæg kan dog du vælge, at få buffeten leveret varm. Vælger du en varm levering, kommer maden ca. 20 minutter før oplyst spisetid, så det er  perfekt timing, til I kan udskære kødet og anrette buffeten af eksklusiv mad til jeres konfirmation.

I er altid velkomne at kontakte os, eller læse mere omkring levering, priser og vilkår via vores ofte stillede spørgsmål.

Gaudium