Mad ud af huset på Amager

Leder du efter mad ud af huset på Amager, er du kommet det helt rette sted hen. Gaudium er nemlig et klassisk cateringfirma, som har hjemme i Rødovre. Herfra varetager vi madlavning for kunder på hele Sjælland – derfor kan vi naturligvis også tilbyde catering på Amager.

Vi kan klare madlavning til ethvert arrangement uanset størrelse og anledning, så om du skal holde julefrokost, konfirmation, fødselsdag eller noget helt andet, kan vi uden tvivl være behjælpelige. På den måde er du sikker på at give dine gæster en madoplevelse, de sent vil glemme.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Bøf Deluxe 3 retters (fra 2 kuv.)

Få en lækker bøf af okse med bearnaise hjemme hos dig selv, som en del…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 109…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Mad ud af huset på hele Amager

Hvis du ønsker at forkæle dine gæster med lækker mad til et kommende middagsselskab, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder luksuscatering i Amager med lækker og traditionsrig nordisk mad.

Vores helt store passion handler om at tilbyde en anderledes og unik smagsoplevelse i form af enten buffet eller retter til alle fester og arrangementer. Vi er eksperter, når det kommer til at lave lækker gourmetmad og afleverer det direkte ude foran din hoveddør.

Bag Gaudium står blandt andre Robert ”Fabio” Petersen, som er en anerkendt Michelinkok. Derfor kan du godt regne med, at du får mad i verdensklasse, når du vælger netop os til catering på Amager. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller smag, og det er altså med til at give vores kunder og deres gæster en helt igennem fantastisk madoplevelse.

Vi har valgt at fokusere på mad ud af huset fra det nordiske køkken hos Gaudium, fordi det er det køkken, vi brænder allermest for. Det resulterer altså i menuer, som er gennemtænkte ned til den mindste detalje, og hvor der er brugt tid på at få det bedste frem i samtlige råvarer.

Diner Transportable til dig

Mad kan meget mere end blot smage godt. Det er i mange tilfælde maden, som er grundlaget for en god stemning, hvad end det er til en større eller mindre forsamling. Det er noget, som vi alle kan være fælles om og nyde i behagelige omgivelser. God mad gør det derfor en hel del nemmere at have det sjovt med hinanden, fordi det er noget vi alle kan dele sammen.

Derfor er det vigtigt at servere noget lækkert mad, når du skal have gæster. Der er ingen grund til at tage chancen og lave noget mad, du ikke føler dig sikker i. Du kan let bestille en af vores menuer, som er omhyggeligt sammensat til at skabe den bedst mulige smagsoplevelse. Det kan være med til at skabe den helt rigtige atmosfære til enhver fest.

Catering af topkvalitet

Vi er meget stolte af vores position i cateringverdenen. Derfor gør det os ikke noget at prale en smule: Vi er nemlig nummer 1 på Trustpilot. Du kan derfor altid være sikker på, at vi serverer et lækkert gourmetmåltid for dig og dine gæster. Vi tilbyder derfor en tryghed, når du bestiller mad fra os, fordi du har et af landets førende Diner transportable firmaer bag dig,

Vi mener, at der er mange gode grunde til, at vi har en høj rating på Trustpilot og mange glade og tilfredse kunder. En af de klart største årsager, kommer naturligvis af, at vi har meget stort fokus på kun at servere mad af højeste kvalitet. Alt vores mad er lavet af friske råvarer, som er særligt udvalgt til netop din menu.

Har du brug for mad ud af huset Amager, kan du altså trygt udnytte vores service. Vi har et bredt udvalg af lækre kvalitetsmenuer, som du kan forkæle dine gæster med. Vi letter arbejdsbyrden for dig, så du kan nyde dine gæsters selskab i stedet for at bruge hele aftenen i køkkenet.

Gourmetmad ud af huset i Amager

Vores menuer er nøje komponeret, så du kan skabe en helt særlig smagsoplevelse til dine gæster, hvad end det gælder buffet til julefrokost, nytårsmenu eller noget helt tredje. Målet er at skabe en rejse, hvor hver eneste bid mad er et lille eventyr i sig selv. Derfor betyder det også meget for os at tilbyde dig et bredt udvalg af muligheder, så du kan finde netop den menu, som falder mest i din og dine gæsters smag. På den måde kan I sammen skabe en uforglemmelig aften med fantastisk gourmetmad.

Vi vægter altid kvalitet som det højeste, når vi sørger for mad til dig og dine gæster. Hvad end du ønsker en menu eller buffet, så kan vi altid levere det direkte til din dør, hvis det er det, du ønsker. Herfra skal du blot varme maden op, og så er den klar til at blive serveret på ingen tid.

Bestil catering på Amager til alle typer arrangementer

Skal du bruge catering på Amager og gerne vil holde et arrangement, dine gæster sent vil glemme, skal du altså vælge Gaudium. Vi kan hjælpe med arrangementer af enhver størrelse, og du kan være fuldkommen sikker på, at du her får en smagsoplevelse, der er ud over det sædvanlige.

Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde frem til den allerbedste løsning for dig og dit arrangement.